Előfizetői tartalom

Átírja a kormány a területfejlesztési szabályokat, komoly fejlesztések érkeznek vidékre

Navracsics Tibor, a területfejlesztési miniszter a Századvég Konjunktúrakutató Vidék-konferencián tartott előadásában bemutatta a kormány új területfejlesztési politikájának három alappillérét és az ezekhez kapcsolódó terveket. Az előadás során Navracsics kiemelte a vidéki és kistérségi fejlesztések fontosságát, valamint a közösségi együttműködés szerepét a fejlődésben. De kiderült, hogy hamarosan megváltozik a területfejlesztési szabályozás, és az új koncepcióba is betekintést adott a miniszter.

Előadásában Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, részletekbe menően bemutatta a magyar vidék és városok kapcsolatrendszerét és azokat a kihívásokat, amelyekkel a területfejlesztés politikájának szembe kell néznie. Az előadás során a miniszter kiemelte, hogy a területfejlesztés megújítására és átalakítására van szükség a változó körülményekhez való...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés