Előfizetői tartalom

Hogy indul a tőzsdén a CIG Pannónia? (Interjú)

Október 11-én kezdi meg részvényeinek nyilvános kibocsátását a CIG Pannónia Életbiztosító - közölte a Portfolio.hu-val Gaál Csaba, a társaság vezérigazgatója. A szakember ismerteti az interjúban a tőzsdére lépés legfontosabb paramétereit, hozzátéve, növekedési sztorira számítanak. A nemzetközi tapasztalatok alapján a társaság csak évek múltán lesz nyereséges, a BÉT-re történő bevezetés és a tőkeemelés a meglévő tevékenységek növekedését szolgálja.

Kapcsolódó cikkünk2010.09.21 11:30 Járai Zsigmond: nagy terveink vannak a biztosítóval Elsősorban a hazai kisbefektetőkre számítanak. Portfolio.hu: Felszállt a füst, a jövő hónapban megvalósul a biztosító alapításától fogva tervezett tőzsdei bevezetése. Mit kell tudni a tőzsdére lépés módjáról és a tőkeemelés nagyságáról? Gaál Csaba: A társaság 10 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés