FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

A technológia "menthetné meg" a világot? (Interjú)

Nem a készülék, hanem az ökoszisztéma fogja eldönteni, hogy ki nyeri a küzdelmet az okostelefonok piacán - nyilatkozta a Microsoft magyarországi ügyvezető igazgatója, Papp István a Portfolio.hu-nak adott interjú során. A gazdasági válságról azt gondolja a vezető, hogy a kiutat a technológiai innováció és az infokommunikáció jelenti, de a gazdasági és politikai döntéshozók ebben a tekintetben elbizonytalanodtak. Ami pedig Magyarország helyzetét illeti, a kormány feladata, hogy csökkentse a bizonytalanságot, éppen ezért nagy szükség van az EU/IMF-megállapodásra.

Átrendeződések a mobilpiacon: mi jön most?. Portfolio.hu: Október végén jelent meg a Windows legújabb operációs rendszere, a Windows 8, illetve annak mobil verziója, a Windows RT. Az érintőképernyőre optimalizált operációs rendszerrel a Microsoft a mobil eszközök terén is offenzívát indít, ahol eddig még nem sikerült az élre kerülnie az erős versenyben. Mik az első tapasztalatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés