Előfizetői tartalom

PayPal: Ha nincs bizalom, nincs e-kereskedelem (Interjú)

A PayPal közép-kelet európai régiós vezetője, Damien Perillat a múlt héten Magyarországon járt, így a Portfolio.hu személyesen kérdezhette meg, mik az online fizetési vállalat tervei a magyar piacon. A PayPal az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt fektet az Egyesült Államokon kívül eső piacain az erősebb piaci pozíciók kiépítésére, ezért a régióban is nagyobb aktivitásra lehet számítani a cégtől. Damien Perillat elmondta, hogy sorra megkeresik ajánlataikkal a magyar piaci szereplőket, emellett innovatív megoldásaikkal, illetve az online eladók és vásárlók közötti bizalom megerősítésével kívánják fellendíteni a hazai elektronikus kereskedelmet.

Portfolio.hu: A magyar online fizetési piacon a bankok dominálnak. Hogyan kelhet versenyre velük a PayPal? Damien Perillat: Egy viszonylag kicsi, de dinamikusan bővülő ügyfélkörrel rendelkezünk itt, amely már évek óta használja a PayPal szolgáltatásait, legtöbbször arra, hogy külföldi vásárlásokat bonyolítson le. A PayPalnál egyre nagyobb figyelmet fordítunk az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés