Előfizetői tartalom

Zuhan az olajár, 340 forint alá eshet a benzin ára

Szerdától a Mol újabb 7 forinttal csökkentheti a benzin árát, és 6 forinttal a gázolajét, azonban ebben még nincs benne a mai olajár összeomlás hatása. Kiszámoltuk, hogy mennyivel csökkenhet még a jelenlegi szintekről az üzemanyagok ára, azonban hogy mikortól lesz érezhető mindez a kutakon, arról a szakértők véleménye megoszlik.

Hatalmasat, 30 százalékot esett a reggeli kereskedésben a nyersolaj ára mely azonnal felveti a kérdést, hogy vajon ez hány forintos áresést jelenthet a hazai kutakon. A Mol jelenlegi gyakorlata szerint hétfőn és szerdán szokott bejelenteni árváltozást a kutakon, melyek szerdától és péntektől hatályosak. A benzin és gázolaj nagykereskedelmi jegyzései az alábbi ábrán láthatók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés