Előfizetői tartalom

Történelmi csúcson a Richter - Érdemes még beszállni?

Történelmi csúcson jár a Richter árfolyama és a forgalom is felpörgött az elmúlt hetekben a hazai gyógyszercég részvényeinek a piacán. Ez nem véletlen, miután több jó hír érkezett a cég készítményeivel kapcsolatban, ráadásul a pandémia alatt a gyógyszercégek a befektetők fókuszába kerültek, és egy fontos akvizíciót is bejelentett a vállalat , amivel kapcsolatban a menedzsment kifejezetten optimista. Megnéztük, hogy mi a befektetési sztori a részvényekben, mit gondolnak az elemzők és hogy milyen árazási szinten forognak most a részvények.

Történelmi csúcson a Richter

Felizzott a levegő a Richter körül, történelmi csúcson jár az árfolyam és az elmúlt hetekben a forgalom is felpörgött. Az elmúlt egy évben közel 30 százalékot emelkedett a hazai gyógyszercég részvényárfolyama, ezzel magasan felülteljesítve a BUX indexet.

RICHTER árfolyamának alakulása
Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

Januárban a BÉT forgalmának szokatlanul magas hányadát, közel a negyedét adták a társaság részvényei (decemberben csak a 15 százalékát) és több napon is előfordult, hogy a legnagyobb forgalmú részvény volt a hazai tőzsdén a Richter.

Mi a sztori a Richterben?

Megnéztük, hogy mi történt a cégnél, hogy mi áll a szárnyalás hátterében és hogy mi most a befektetési sztori a részvényekben.

A cikkünk tartalmából

  • Történelmi csúcson a Richter árfolyama.
  • Mi mozgatja most a papírt, mi a befektetési sztori a részvényben?
  • Elemzői vélemények.
  • Drága vagy olcsó a Richter?

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés