Előfizetői tartalom

Váradi József: térdre kényszerítheti a gyengéket az elszálló olajár

Még a koronavírus-járványból sem épült fel teljesen a légiközlekedés, máris itt az újabb sokk a szektornak: az orosz-ukrán háborúval következtében megugró olajár. Vajon lesz, aki ismét megmenti a bajba jutott légitársaságokat, vagy csődök sorozata jöhet? A magas üzemanyagárak miatt pedig elfelejthetjük nyárra az olcsó jegyeket? Az iparági trendekről és kihívásokról, a Wizz Air helyzetéről és terveiről beszélgettünk a légitársaság alapítójával és vezérigazgatójával, Váradi Józseffel. Megtudtuk azt is, hogy mi lesz a szerepe az idei budapesti vizes vb szervezőbizottságában és hogy miért jó ez az esemény az országnak.

Még ha nem is mondhatjuk, hogy teljesen magunk mögött hagytuk a koronavírus-járványt, úgy tűnik, hogy a masszív globális leállások és bezárkózások időszakának vége. A légiközlekedés az elsők között állt a földbe a pandémia idején, mit tapasztalnak most, amikor a felépülés útjára lépett a szektor? Okozott strukturális változásokat a járvány a repülési kedvben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés