FONTOS Megjelentek az új otthonfelújítási program végleges feltételei, friss meglepetések a listán
 
Előfizetői tartalom

Magyarok millióinak lakásügyébe nyúl bele durván a kormány, lázong egy teljes iparág

A háztartások háromnegyedének van lakásbiztosítása Magyarországon, meghaladja a vagyonbiztosítási szerződések száma a 3,3 milliót. A most már évente 165 milliárd forintnyi befizetett lakásbiztosítási díjhoz képest azonban nagyon kevés kártérítést fizetnek a biztosítók, gyenge köztük a verseny az ügyfelek kegyeiért, és elkényelmesedett a piac – legalábbis a kormány szerint. A tavalyi ígéretet beváltva ezért most a lakásbiztosításoknál kezdték el a biztosítási piac újraszabályozását, egy friss rendelet alapján meglehetősen vitatható eszközökkel. Központi téma lesz ez a Portfolio március 8-ai Biztosítás 2023 konferenciáján is, érdemes regisztrálni a rendezvényre.

Biztosítás 2023 Érdemes mielőbb megvásárolni a jegyet az év egyik legnagyobb biztosítási konferenciájára! Információ és jelentkezés Mi a baj a lakásbiztosításokkal? Ahhoz, hogy megértsük a kormány igyekezetét, ismernünk kell a lakásbiztosítási piaccal kapcsolatos kritikákat. A legjellemzőbbek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés