Portfolio signature

Mit művel már megint a forint? A betonfal vajon megállítja?

Tavaly október óta közel 15 százalékot erősödött a forint, ma pedig egy markáns letöréssel tavaly április vége óta nem látott szintre esett az euróval szemben. Megnéztük, meddig tarthat még ki a forint ereje.

Március elején írtunk egy részletes technikai elemzést arról, hogy mi várható a forinttól a következő hetekben. Akkor azt írtuk, hogy túladottá vált a magyar fizetőeszköz, hiszen az RSI 30 alá esett, az ilyen alkalmak pedig az elmúlt hónapokban rendre gyors forintgyengülést hoztak, viszont arra is felhívtuk a figyelmet, hogy távolabbról nézve egyelőre trendforduló nem látszik. Akkor így nézett ki a grafikon:

hufmarc

És így folytatódott:

huffel

Vagyis valóban jött egy markáns felpattanás/forintgyengülés, igaz, jóval nagyobb, mint a korábbi, alacsony RSI-értékeket követő 10-15 egységnyi forintgyengülés. És az is beigazolódott azóta, hogy csak egy nagyobb felpattanásról volt szó, trendforduló továbbra sem történt, a hirtelen forintgyengülést heves erősödés követte:

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés