Előfizetői tartalom

Sokan temetik Németországot, de van itt egy nagy meglepetés

Németország Európa beteg embere, olvashatjuk most már úton-útfélen, és nem csak a magyar, de a svájci, a brit vagy akár a német sajtóban is. Nem is alaptalanul lett divat belerúgni a németekbe, a stagnáló gazdaság, a több szempontból elhibázott és rendkívül költséges energiafordulat, a sok helyen elavult infrastruktúra, a félrekezelt migráció, az erősödő társadalmi feszültségek mind kritikára adnak okot. De miközben nem éppen pozitív a német newsflow, a német részvénypiac meredeken emelkedik, a vezető német részvényindex történelmi csúcson áll. Hogy lehetséges ez? Hasonló témákkal foglalkozunk a Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon is.




Mibe fektessünk 2024-ben? Az állampapír, a részvény, az arany, a kripto vagy az ingatlan lesz a nyerő? Szakértőink minden kérdésre választ adnak. Ha fontos önnek, hogy megtakarításai optimális befektetésekben gyarapodjanak, akkor ott a helye a konferenciánkon!

Mi folyik Németországban?

Néhány Németországgal kapcsolatos hír az elmúlt napokból:

Ezekből a hírekből is látszik, hogy a newsflow nem túl pozitív Németországgal kapcsolatban, pedig a problémák ezeknél jóval mélyebben gyökereznek. Eközben viszont a német tőzsde szárnyal, a kontraszt viszonylag markáns.

Mi történik a német tőzsdén?

Miközben Németországban egyre nagyobbak a társadalmi feszültségek, az ország gazdasági szempontból Európa beteg embere és egyre inkább lemarad,

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés