Előfizetői tartalom

Passat, Insignia, Mondeo, Superb - A céges autók királyai, amikért egymást tapossák a törtetők

Passat, Insignia, Mondeo, Superb. Az autópályák királyai, a közép- és felsővezetők autói, amikhez az átlagember csak használtan jut hozzá, sokszor csak egy-két generációval később. Megnéztük, mit tudnak a 10+ milliós autók, kap-e az ember ennyi pénzért hibátlan középkategóriás járművet, mik azok az extrák, amiket mindenképpen kérjünk, és mi az, ami csak parasztvakítás, és az egy hetes teszt alatt azt is megfejtettük, hogy a mindennapokban, városban, országúton és autópályán, bevásárlásra vagy családi kirándulásra mennyire alkalmasak ezek az autók. Ha egy jó tanácsot kellene adnunk, akkor azt mondanánk, vásárlás előtt mindenképpen érdemes kipróbálni ebből a kategóriából több autót is, minőségben, helykínálatban és praktikumban nagy különbségek vannak közöttük.

Cikkünkben három galériát is elrejtettünk, egyet az autók külsejéről, egyet a belterükről, valamint egyet a csomagtartókról. Melyik a nyerő külsőre és belsőre?. Külső megjelenésNem mindegy, hogy mi a célunk, amikor megvásárolunk egy ilyen kategóriájú autót. Az első dolog ugyanis a kívülállóknak, ami alapján megítélik az autót, az a külseje. Ha a klasszikus cégautós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés