Videó: nagykövetek lettek a magyar vállalkozók

2018. november 6. 11:30    
nyomtatás
 
Hazai vállalkozásoknak szervez programsorozatot az OTP Business. A Nagykövet Program célja, hogy még szorosabb partneri kapcsolatot, a bank és az ügyfelek szempontjából újfajta, a korábbiaknál közvetlenebb és kötetlenebb párbeszédet alakítsanak ki egymással.


2018 őszén indult útjára az OTP Business Nagykövet Program. A programmal a pénzintézetnek nem titkolt célja, hogy ügyfeleivel közösen tekintse át a piaci trendeket és folyamatokat, valamint a vállalkozók igényeit, problémáit még inkább megismerve finomítsa, bővítse szolgáltatásait. Egy olyan közösség létrehozása a cél, amelynek tagjai együtt gondolkodnak a vállalkozásokat leginkább foglalkoztató kérdéseken, a fejlesztendő területeken. A vállalkozások számára a programban való részvétel egyúttal szakmai inspirációs és információs platformként is szolgál, ahol a tudás megszerzése mellett kapcsolatépítésre is lehetőségük nyílik.OTP Business Nagykövetnek 48 céget választottak ki az ország minden részéből, és számos iparágból. A vállalkozások havonta részt vesznek majd a közösségi eseményen: itt minden alkalommal olyan témák kerülnek napirendre, amelyek a vállalkozásokat a leginkább érdeklik, a működésüket a leginkább meghatározzák.

Az első ilyen alkalom témája a partnerség volt: erről beszélt előadásában Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója, valamint erről osztotta meg gondolatait Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó és edzője, Decsi András is.

Az előadásokat követően a nagykövetek kiscsoportos, moderált beszélgetésekben járták körbe a témát.

 

TÁMOGATOTT TARTALOM

A program médiatámogatója a Portfolio Csoport.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium