Készül az új amerikai segélycsomag Ukrajnának, ebben már fegyverek is vannak
Globál

Készül az új amerikai segélycsomag Ukrajnának, ebben már fegyverek is vannak

Portfolio
Az Egyesült Államok 400 millió dollár értékű katonai segélycsomagot készít elő Ukrajna számára, amely tüzérségi fegyvereket, páncéltörő lőszereket, páncélozott járműveket és kézifegyvereket foglal magában - számolt be a Sky News.

Az Egyesült Államok egy 400 millió dolláros katonai segélycsomagot készít Ukrajna számára, amint azt egy tisztviselő megerősítette a Reuters hírügynökségnek. A névtelenséget kérő forrás részletezte, hogy a csomag tartalmazni fog tüzérségi eszközöket, páncéltörő muníciót, páncélozott járműveket és kézifegyvereket is.

A pontos fegyvertípusokról pillanatnyilag nem állnak rendelkezésre információk, ugyanakkor kijelenthető az, hogy a drónok mellett pillanatnyilag a különféle tüzérségi eszközök számítanak a háború legfontosabb támadófegyvereinek, legyen szó akár az orosz, akár az ukrán oldalról.

Kijevnek most nagy szüksége is van ezekre az eszközökre, ugyanis elképzelhető, hogy ma megindult a nyári orosz offenzíva. Harkiv megye északi határán heves harcok folynak, ugyanakkor nem lehet kizárni, hogy az orosz csapatok egyelőre csak puhatolóznak a térségben.

Címlapkép: amerikai M777 vontatott 155 mm-es tarack hadgyakorlaton. A címlapkép illusztráció, forrása: Getty Images

Kiszámoló

Ez történt a héten 0602

Az amerikai nagy hipermarket láncok is kihasználták az inflációt, mint okot, hogy az árrésüket megemeljék, 2023 első három negyedévében 7%-kal jobban nőtt a bevétel, mint a költség. Azonba

Holdblog

A legkártékonyabb közlekedési módok

A közlekedés felel a globális szén-dioxid (CO₂) kibocsátás nagyjából egynegyedéért. Ez a grafikon a leggyakrabban használt utazási módok szén-dioxid- vagy azzal egyenértékű károsanyag-k

Holdblog

Vakmajom: Vigyázz, mit vársz a jövőtől!

Vigyázz, mit vársz a jövőtől, mert befolyásolod vele a jövőt és megvalósul. A republikánus szavazók 2020 óta, mióta demokrata elnökség van, sokkal magasabbnak vélik az... The post Vakmajom

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megjött a Moody's ítélete Magyarországról
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Székesfehérvár
2024. június 4.
Financial IT 2024
2024. június 11.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
2024. június 12.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Trump új szankciókat vezetett be Iránnal szemben