Ingatlan

Budapesten fejleszt az amerikai ipari óriás

Portfolio
Több mint 272 millió forint uniós támogatást nyert az East Gate Business Park ipari park az Új Széchenyi Terv Közép-Magyarországi Operatív Programja keretében. Az új beruházással a GE Olaj és Gáz üzletága stratégiai fontosságú gyártástechnológiai területtel bővül. Az új fejlesztés 2014 szeptemberére készül el.
Az új beruházással az East Gate Business Parkban található GE Olaj és Gáz üzletága stratégiai fontosságú gyártástechnológiai területtel bővül. Az épülő, mintegy 11 ezer négyzetméter alapterületű új csarnokban készülnek majd a gáz- és gőzturbinás villamos erőművek központi vezérlő egységei. Az üzemi területek mellett, a csarnoképületben irodák és raktárak is megtalálhatóak lesznek. A bővüléssel a GE mintegy 17 500 négyzetméteren végzi majd tevékenységét.

Az ipari park fejlesztője a WING, az épület tervezését az Aspectus Architect végzi, az építést pedig a Market Építő. A finanszírozó bank az Unicredit.
Az új "F1" üzemcsarnok fejlesztésének célja: termelő és szolgáltató tevékenység végzését kiszolgáló üzemcsarnok építése és alapinfrastruktúra-fejlesztés, valamint szolgáltatásfejlesztés vonzó befektetési környezet kialakítása érdekében - áll a cég közleményében.

Az East Gate Business Park 2005-ös elindulása óta, a 36 hektáros területén, mintegy 78 ezer négyzetméternyi csarnokterület épült fel. Itt található a hazai vagy regionális cégközpontja számos nemzetközi nagyvállalatnak, GE mellett, többek között a Phillip Morrisnak, a Learnek, a Rexelnek vagy az ABB-nek.
Holdblog

A Föld legnagyobb részvénytársasága

Kevés olyan közvetlen biológiai jellemzőt találunk, ami kiemelne minket a többi faj közül, leginkább fejlett kommunikációs képességeink tesznek minket azzá, amik vagyunk. Lehet minket, embere

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Főpolgármester-választás: Karácsony Gergely győzött, de új választás jöhet Budapest vezetéséért

Könyvelő

Könyvelő
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
2024. június 12.
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Ez is érdekelhet
Bánya, teherautó