Prémium

Az Európai Unió kiemelten kezeli a kis- és középvállalkozásokat (x)

Portfolio
2014 és 2020 között Horizon2020 néven folytatódik az Európai Unió kutatás-fejlesztési tevékenységének támogatására irányuló programja. Szakértők szerint a szektor EU-s pályázati rendszere sokat változik, ugyanakkor a brüsszeli források jelentősége nagymértékben felértékelődik. A kutatás-fejlesztéssel és innovációval foglalkozó intézmények jól felfogott érdeke, hogy időben felkészüljenek a kihívásokra.


Az Európai Unió kiemelten kezeli a kis- és középvállalkozásokat
A számos ismertető oktatás és előadás kínálatából kiemelkedik az idén 20 éves Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. képzéssorozata. A jelentős tapasztalattal és nemzetközi kapcsolati hálóval rendelkező intézet öt modulból álló képzéssorozata a Horizon2020 átfogó bemutatása mellett, egyéni konzultációkra is lehetőséget ad.

A KKV-k számára kifejezetten a képzés negyedik modulja lehet érdekes. A résztvevők részletesen megismerhetik speciális pályázati lehetőségeiket. A pályázatok elkészítésének folyamatai, az elérhető támogatási programok, a fejlődési lehetőségeik mellett, a kutatás-fejlesztés területének körvonalazódó jövőképéről is bővebben hallhatnak, és a partnerkereséshez is segítséget kaphatnak. "A tájékozottság minden olyan vállalat és intézmény számára létkérdés, amely 2014 és 2020 között uniós forrásra pályázni szeretne K+F területen, az alapkutatástól egészen a termékfejlesztésig" - mondta Dr. Szmolenszky Ágnes, a Bay Zoltán Nonprofit Kft. külkapcsolati igazgatója. "Akik komolyan foglalkoznak kutatás-fejlesztéssel, azoknak európai szinten kell gondolkodniuk, ezért elengedhetetlen, hogy naprakész ismereteik legyenek az új uniós programról, annak szabályairól, prioritásairól."

A képzés színvonalát garantálja, hogy Magyarország vezető alkalmazott kutatóintézet hálózatának tapasztalt, a nemzetközi színtéren is otthonosan mozgó szakembergárdája tartja. Brüsszeli irodáján keresztül a szervezet első kézből értesül az Európai Unió K+F területét érintő terveiről.

Az EU ebben az időszakban kiemelten fog foglalkozni minden kis- és középvállalkozás támogatásával. Egy 2 fős mikrovállalkozás ugyanúgy hozzájuthat pályázati forrásokhoz, mint egy kétszáz főt foglalkoztató középvállalkozás. Ugyanakkor pénzügyi szakemberek, kutatók, kutatóintézetek, pályázati irodák, pályázatírók, felsőoktatási intézmények munkatársai is profitálhatnak a képzésen elsajátított ismeretekből.

További információ a képzésről

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13