Prémium

Budapest arculatát meghatározó ingatlanfejlesztések (x)

Portfolio
A WING a magyar ingatlanpiac vezető, magyar magántulajdonban lévő vállalkozásaként 2018-ban kiemelkedően aktív évet zárt és számos új, a budapesti ingatlanpiacot jelentős mértékben meghatározó fejlesztést valósított meg. A vállalat majd minden szegmensben adott át épületeket, ezek között továbbra is kiemelkednek az irodafejlesztések, mint az új Ericsson, vagy a Telekom székházának létrehozása, a folyamatban lévő nagyberuházások közül kiemelhető az evosoft-Siemens új székháza, valamint a Liberty Irodaház.
Az idén is magabiztosan őrzi pozícióját a magyar ingatlanpiac élvonalában a WING Zrt., legjelentősebb idei beruházásai közül elsőként a tavasszal átadott új Ericsson székház emelhető ki, amely hazánk legkorszerűbb irodaházai közé sorolható. Az épületegyüttesben az irodák mellett kialakításra került a svéd cég egyik legnagyobb kutatás-fejlesztési központja is, emellett Magyarország egyik legkorszerűbb és egyik legnagyobb szerverterme, valamint az Ericsson innovációs műhelye, az Ericsson Garázs is, amellyel a jövő igényeinek is megfelel, a LEED Gold minősítése által pedig a legszigorúbb környezettudatossági követelményeknek tesz eleget. Az épületben mintegy 1800 fő dolgozik.

Budapest arculatát meghatározó ingatlanfejlesztések
Az Ericsson székház szomszédságában nyáron kezdődtek meg az evosoft-Siemens új székházának építési munkálatai. Az új épület tervezett hasznosítható bruttó alapterülete 22.000 négyzetméter. Az épülethez egy 520 férőhelyes mélygarázs is tartozik. A tervezett LEED Gold környezettudatossági védjegy elvárásai alapján a hatszintes, teljesen akadálymentesített épület megfelel majd a legmagasabb szintű környezetvédelmi elvárásoknak is.

Nyár végén adták át Magyarország legnagyobb egy épületben megvalósult irodaházát, a Telekom és a T-Systems közös székházát. A WING Zrt. által fejlesztett székház mintegy 100 ezer négyzetméteres, kilenc szintjén pedig több mint 4000 dolgozó számára biztosít munkahelyet. A Budapest arculatát is meghatározó épületet a cégcsoport hosszú távon bérli a WING Zrt. leányvállalatától. A hatalmas beruházáson átlagosan naponta megközelítőleg 1000 szakember, 150 beszállító és alvállalkozó dolgozott 28 hónapon keresztül.

Budapest arculatát meghatározó ingatlanfejlesztések
Az év utolsó felében újabb ingatlan-nagyberuházás bejelentése történt meg, Liberty Irodaház néven, amely az újonnan átadott Telekom-székház tőszomszédságában épül fel. A Liberty Irodaház összesen 40 ezer négyzetméteren kínál majd prémium kategóriás irodákat, valamint kereskedelmi területeket jövőbeni ügyfeleinek. A BREEAM Very Good minősítést megcélzó, emberközpontú épület érdekessége és fő vonzereje a tetőszint körúti szárnyán kétszinten végig futó, zöld növényekkel beültetett üvegház és a budai hegyekre panorámás skybar lesz.

Budapest arculatát meghatározó ingatlanfejlesztések
A vállalat további, idei ingatlanfejlesztései közül kiemelhető hazánk első, közvetlen terminál összeköttetéssel rendelkező repülőtéri szállodája, az ibis Styles Budapest Airport Hotel. A 145 szobával rendelkező szálloda létrejötte a turisztikai szakma által régóta várt fontos mérföldkő a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a hazai turizmus életében. Az üzleti céllal utazókat és turistákat egyaránt célzó fiatalos, ugyanakkor elegáns megjelenésű szálloda építészeti szempontból is új színt visz a légikikötő környezetébe.

Hiánypótló beruházásként valósult meg az East Gate Business Parkban fejlesztett 25 ezer négyzetméter alapterületű csarnokegyüttes, amelyet a WING Zrt. a piacon érezhető keresletbővülésre és a központ iránti fokozott érdeklődésre reagálva valósított meg.

Az utolsó negyedévben egy egyedülálló beruházás keretében a WING fejlesztésében határidőre megépült a Wizz Air képzési központja. A beruházás egy hosszú távú bérleti konstrukció keretében jött létre a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában, a fejlesztés által Magyarország és egyben a régió legkorszerűbb repülési oktatóközpontja valósult meg. A 3 800 négyzetméteres épületben helyet kapott három pilótafülke-szimulátor, egy ultramodern kabin vészhelyzeti eljárás oktatási eszköz, valamint egy tűzoltási kiképző központ. Az építkezés idén februárban indult, vagyis rövid idő alatt ez a WING Zrt. második jelentős fejlesztése a reptér környezetében.

(x)
Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
lidl áruház