Prémium

Gazdálkodj okosan - pénzzel és idővel (x)

Portfolio
Régi keletű a felismerés, miszerint az idő pénz. Akad bank, amelynek ügyfelei csak annyit foglalkoznak pénzügyeikkel, amennyit feltétlenül kell, hogy idejüket az igazán fontos dolgoknak szentelhessék.
Bár a hivatalos statisztikák szerint a bizonytalan piaci helyzet és a borús kilátások okozzák a legkínzóbb főfájást a hazai kis- és középvállalkozásoknak (kkv-knak), a személyes ügyféltárgyalásokon a konkrét nehézségek között az időhiány az egyik leggyakrabban visszatérő motívum.



Az idő, amelyből mindig kevés van, amely mindig szorít, amelyből mindannyian többet szeretnénk. Pedig, valljuk be bátran, a legtöbb ember örülne egy olyan bankszámlának, amelyről naponta elkölthet maximum 1440 eurót, ám az egyenleg - függetlenül a valós költéstől - minden éjfélkor visszaáll az eredeti összegre, 1440-re. Az idő nagyjából így működik: csak az eurót kell perccel behelyettesíteni, és elnevezni napnak ezt a folyamatosan rendelkezésre álló hitelkeretet. Az MKB Bank lehetőséget ad ügyfeleinek, hogy minél szabadabban használják fel az automatikusan rendelkezésükre álló, 1440 perces keretüket, hogy valóban azokkal a dolgokkal foglalkozhassanak, amelyek magánéletük és vállalkozásuk felvirágoztatása szempontjából a legfontosabbak.




Gazdálkodj okosan - pénzzel és idővel
"Időkímélő megoldásainkkal
szeretnénk abban támogatni
ügyfeleinket, hogy ne kelljen
lemondaniuk, átütemezniük
egyetlen nehezen összehozott
tárgyalást sem."


Szabó Balázs,
az MKB Bank ügyvezető igazgatója


Időkímélő pénzügyi megoldások kis- és középvállalatoknak

Az MKB Bank elektronikus csatornáinak használatával a pénzügyi és kereskedési tranzakciók kényelmesen, biztonságosan, rugalmasan és gyorsan intézhetők anélkül, hogy az ügyfelek betennék a lábukat a bankfiókba.

A treasury szolgáltatások igénybevételével ügyfeleink szintén "házhoz szállítva" kapják a folyamatos és percre kész piacfigyelést, de része a kiszolgálásnak a folyamatos kapcsolattartás, továbbá a rugalmas, gyors, mindössze egy telefonhívással bonyolítható ügyintézés is.

Hasonló gondtalanságot ígér a faktoring: a követelések nyilvántartását és kezelését éppúgy a bank végzi az ügyfél helyett, mint a beragadt követelések - amúgy bonyolult és időigényes - intézését.

Időkímélő megoldásainkkal szeretnénk abban is támogatni ügyfeleinket, hogy a végére érjenek napi feladatlistájuknak, hogy legalább vacsorára hazaérjenek a családjukhoz. Épp ezért az MKB vállalati bankárai ugyanúgy gyorsan és közvetlenül elérhetők, mint a nap 24 órájában hívható Vállalati TeleBANKár a 06 40 333 777 -es telefonszámon, hogy a segítségére legyenek az Ön vállalkozása életciklusához, aktuális piaci lehetőségeihez és elvárásaihoz, valamint az Ön személyes kockázattűrő képességéhez és hozamelvárásaihoz leginkább igazodó konstrukció megtalálásában.

További részletek: www.mkb.hu

Gazdálkodj okosan - pénzzel és idővel




(x)
Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
lidl áruház