Prémium

MoneylineConnect Hungary (x)

Portfolio
A Moneyline Telerate - pénzpiaci információkat szolgáltató londoni székhelyű, nemzetközi cég - új termékkel jelent meg a magyar befektetői piacon.
Régi igény a hazai befektetők körében - legyen szó kis- és középvállalkozásról - hogy befektetési döntéseiket befolyásoló hazai és nemzetközi gazdasági információkat saját nyelvükön is olvashassák, lehívhassák.
Jenei Kinga a Budapesti iroda vezetője elmondta :
Nagy számban kerestek meg bennünket befektetők olyan kívánsággal, hogy jól átlátható, a lehető legegyszerűbb formában kívánnák figyelemmel kísérni a pénzpiaci, tőzsdei eseményeket, árfolyamokat. Eltekintenének a széleskörű adatbázistól és elérhető áron, de szűkebb körből válogatnának adatokat. A legtöbb érdeklődő lemondóan jegyezte meg, hogy a magyar nyelvű szolgáltatás sokat segítene, hiszen a pénzüket befektetni vágyók egy része nem beszél idegen nyelveken, de ma ilyen adatszolgáltatás nem létezik Magyarországon.
A bankok és bróker cégek is érzik ezt az egyre növekvő igényt, hiszen a befektetési lehetőségek körének bővülésével, amellyel ügyfeleiket igyekeznek megtartani, ugyanezek az ügyfelek, hogy döntéseiket megalapozottan hozhassák meg, egyre inkább 'informácó éhesek'.
Ezek az intézmények gyorsan felismerték, hogy az ügyfelekért folytatott versenyben az a pénzintézet tesz lépéselőnyre szert, aki ezt az 'éhséget' saját maga csillapítja. Tehát egy független adatszolgáltatótól szerzett információ közvetítésével segíthetik a potenciális ügyfél döntését. Ez egy nagyon hamar megtérülő befektetés a pénzintézetek részéről, mert ezzel szolgáltatásaik minősége jelentősen javul, nő az ügyfelek biztonság érzete és kényelme.

Mivel az általunk kínált információs szolgáltatás Interneten keresztül működik, így könnyen belátható, hogy az Interneten keresztüli pénzügyi szolgáltatások esetében kézenfekvő, mintegy kapcsolt szolgáltatásként nyújtani ezt a lehetőséget a felhasználók számára.
Az Internet adta előnyök különösen azon magánbefektetők számára kedvezőek, akik maguk szeretik kézben tartani ügyeiket, és sokszor otthonukból szeretnék követni a piaci eseményeket.
Az amerikai tulajdonú Moneyline Telerate vezetőségével megosztottuk a helyi piacon felmerült fent említett igényeket és Ők nagyon rugalmasan szabadkezet adtak nekünk a hiányt pótló szolgáltatás fejlesztéséhez.
Mára elkészültünk két adatcsomag összeállításával:
Az egyik adatcsomag a Budapesti Értéktőzsdén kereskedett részvényekre koncentrál, de egyéb a legfontosabb nemzetközi tőzsdék és pénzpiacok árfolyamai is megtalálhatóak benne.
A második, bővebb csomagban, ugyanezek az adatok megtalálhatók:

Árfolyamok, kamatok, hozamok, fixing típusú adatok devizánkénti bontásban
Nemzetközi tőzsdékről és a Budapesti Értéktőzsdéről részletesebben.
Gondoltunk arra is, hogy az adattartalom ízlés szerint alakítható legyen, így ha egy megrendelőnk 20 hozzáférésnél többet igényel az ő arculatához igazítva, a neki tetsző felületen, az általa meghatározott adatainkat jelenítjük meg.
Szolgáltatásunk elérése egy nagyon egyszerű –Interneten elérhető-regisztrációs lap kitöltése után, az általunk adott felhasználói név és jelszó birtokában, egy hónapig díjmenetesen használhatóak.

PRÓBÁLJA KI MOST !


A Moneyline Telerate egyike a legnagyobb pénzpiaci adatokat és tranzakciós szolgáltatásokat nyújtó cégeknek.
A Moneyline Telerate adatszolgáltatása lefedi a globális pénzügyi piacokat, beleértve a devizapiaci (FX és MM), kötvény-, részvény-, energia- és árupiacokat.
Az információ gazdagsága köszönhető annak a ténynek, hogy számos piacvezető brókercég teszi közzé adatait a Moneyline Telerate-n keresztül : ICAP, Prebon, Tullett & Tokyo, GFI, EBS, BrokerTec és TradeWeb.
A valós idejű árfolyamok, hisztorikus adatok több, mint 4,5 millió pénzpiaci eszközről, több mint 100 ország több ezer pénzpiaci szereplőjétől származnak.
A Moneyline Telerate adattartalmát tovább gazdagítja a speciális hír szolgáltatás, amelyben partnere a Dow Jones hírügynökség. Ezen hírszolgáltatás a nap 24 óráján keresztül átlagosan napi 3500 új hírt tartalmaz.

(X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13