Prémium

Ne habozz!!! Nyerj egy karton Bitburgert! (x)

Portfolio
Sokat gondolkodtunk rajta, hogy mivel tudunk kedveskedni azoknak az olvasóinknak, akik a 35 fokos melegben a beach helyett is inkább a Portfolio.hu-t olvassák. Talán egy karton jéghideg Bitburger sörrel?
A gondolkodást tett követte, s mától nem csak a hírek élvezetéért érdemes olvasni a Portfolio.hu-t, hanem habzó sör reményében is. Egy nagyon egyszerű játékot hirdetünk, s a helyes megfejtést beküldők között minden nap egy karton (24 üveg!) jéghideg Bitburger sört sorsolunk ki, amelyet másnap délután házhoz is szállítunk. A szállításra munkaidőben kerül sor, így akár egy egész munkahelyi csapat számára meg lehet nyerni egy forró nap hűvös levezetését. A kérdések vagy a Bitburger sörről, vagy a Portfolio.hu-ról szólnak, s három válaszlehetőség közül kell majd kiválasztani a helyes megoldást. A játék két hétig tart, jó szórakozást!

















Mit kell tudni a Bitburger-ről? Németországban, a sör hazájában a Bitburger a legnagyobb önálló sörmárkák közé tartozik egy olyan sörpiaci környezetben, ahol nagyon kemény küzdelem folyik a pozíciók megtartásához. Egy olyan piacon, ahol 1200 sörgyár több mint 5000 különböző söre konkurál egymással. A Bitburger Prémium sör mint Németország legkedveltebb csapolt sörmárkája a legjobb minőséget ígéri fogyasztóinak, így a Portfolio.hu is bátran meri ajánlani olvasói számára.

Mi kell tudni a Portfolio.hu-ról? A Portfolio.hu 1999 február közepe óta nyújt friss tőzsdei és tőkepiaci híreket, információkat és árfolyamokat a befektetők részére. A Portfolio.hu hiteles, percre pontos tájékoztatást tűzte ki célul, ennek megfelelően a szerkesztőség kizárólag több éves tapasztalattal rendelkező tőkepiaci szakemberekből áll. A teljes tőkepiaci skálát felölelő szolgáltatásainak és kiemelkedő szakmai színvonalának köszönhetően az oldal rövid időn belül a vezető hazai gazdasági tartalomszolgáltatóvá vált. A Portfolio.hu 2000. szeptember óta a Budapesti Értéktőzsde hivatalos vendora, partnereink a vezető hazai befektetési szolgáltatók. A Budapesti Értéktőzsde által tartott 2000. év végi szavazáson a Portfolio.hu részére ítélték oda a "Legjobb tőzsdei internetes oldal" díját, a 2001-es esztendőre pedig az egész nyomtatott sajtót is megelőzve a "Legjobb tőzsdei szaksajtó" címet.

Első kérdés: Milyen sport-szponzori tevékenységet végez jelenleg a Bitburger?
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13