Prémium

Az élvezhető befektetés - Hozam a tengerpart hullámain (x)

Portfolio
15-22 millió forint befektetésével 15 méterre a parttól saját apartmanjában élvezheti a tenger örömeit Horvátországban. A Dalmáciában épülő apartman ráadásul nem csupán a tengerpart élvezeteit nyújtja, valós befektetésről is szó van, hiszen a vásárlással profitálhat a dinamikus felfutásban lévő horvát ingatlanpiacból, illetve egyéni döntése függvényében a bérbeadásból folyamatos jövedelmet is realizálhat. (x)
Az apartman fejlesztés főbb jellemzői:



Klikk a képre!
  • 20 apartmanból álló apartmanház 15 méterre a tengertől, panoráma a tengeröbölre

  • Elhelyezkedés: Trogir melletti Marina nevezetű település (690 km Budapesttől)

  • Megközelítés: 2005-től a horvát szakasz teljes egészében autópálya, jelenleg 60-70 km autópályán kívüli szakasz

  • Apartmanok mérete: 38.9-55.2 nm

  • Ár: 1,595 EUR/nm (ingyenes kocsibeálló)

  • 500 méterre az apartmanháztól teljes szolgáltatási skálát kínáló kikötő


Az apartmanházról

Az Alba Estate Ingatlanforgalmazó és Kezelő Kft. 100%-os tulajdonában álló Alba Adria d.o.o. egy 20 apartmanból álló apartmanház építését kezdte meg 2004. májusában a Trogir melletti Marinában, a marinai tengeröböl csücskében. A közvetlen tengerparti (tengeri strand a háztól 15 méterre), szintenként 5 apartmanból álló, 4 szintes épület tervezése során a legfontosabb szempontnak a nyaralni vágyók igényeinek teljes körű kielégítését tartottuk. Az apartmanok hűtő-fűtő klímaberendezéssel, hőszigetelt alumínium redőnyökkel, hideg- és melegburkolatokkal, szaniterekkel, kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra. Minden apartmanhoz ajándékba adunk 1 darab gépkocsi parkolóhelyet a telekhatáron belül. Az apartmanok önálló vízórával és villanyórával rendelkeznek, maga a ház pedig jogilag társasházi formában kezd működni az átadás után. Minden apartman terasszal rendelkezik, amelyről csodálatos tengeri panoráma nyílik a marinai öbölre. Az ingatlan közelében kávézók és éttermek szolgálják a felhőtlen kikapcsolódást. A háztól kb. 500 méterre egy minden tengerhajózási igényt kielégítő vitorlás yachtkikötő található.
A beruházás tervezett átadási ideje: 2005 március.


Elhelyezkedés, megközelíthetőség, környezet



Klikk a képre!
Marina egy csendes kis település, 8 km-re Trogirtól, és 28 km-re Splittől ( a spliti repülőtér autóval 10 perc). Az újonnan átadásra kerülő autópálya lejárata 7-8 km (Trogir)
Autóval: Budapest-Letenye-Zágráb-Karlovac-Gospic-Benkovac-S ibenik-Trogir

A gyönyörű környezetben, a kis tengeri öböl csücskében elhelyezkedő Marina település állandó lakosainak száma kb. 800-1000 fő. A természeti szépségek és az idegenforgalmi szolgáltatások széles köre miatt Marina évek óta igen kedvelt az európai turisták körében. A búvárkodástól a vitorlázáson keresztül minden vízi sport rajongói megtalálják a lehetőséget kedvenc kikapcsolódásukra. Ha a vízi sportok után szárazföldön szeretne kikapcsolódni, akkor is számtalan lehetőséget nyújt önnek Marina; sétálhat az igazi mediterrán hangulatú utcákon, beülhet a tengeri és hagyományos ételeket kínáló vendéglőkbe...

Marinától mindössze 8 km Trogir, amely magyar vonatkozásban is híres: ide menekült IV. Béla a tatárok elől. A vár, ahol lakott, most is megtalálható az Óváros közepén. Trogir igazi mediterrán ékszerdoboz: szűk sikátorok, hangulatos éttermek, és igazi dalmát vendégszeretet.


Klikk a képre!
A marinai yachtkikötő rendkívül jó adotsságokkal rendelkezik, mert a nyílt tengertől egy félsziget választja el, ezért viharos időben is kiváló védelmet nyújt hajóknak és hajósoknak egyaránt. A marinai strandot a helyi Önkormányzat rendszeresen tisztítja és karbantartja, mind kavicsos, mind sziklás részeken lehet strandolni, és számos helyen szinte emberi kéz által érintetlen környezetben is lehet strandolni.


Befektetés és kikapcsolódás egyszerre

Az autópálya átadása után ingatlanpiaci szakemberek jelentős áremelkedést valószínűsítenek. Az Isztrián már most sem ritkák a 2.500-2.600 euró/négyzetméteres ingatlanárak.
Azon ügyfeleinknek, akik nem kívánják egész nyáron használni ingatlanjukat, lehetőségük van bérbeadni apartmanjukat egy helyi, magyar tulajdonban álló utazási iroda közreműködésével vagy anélkül. Az apartmanok bérbeadásával éves szinten forintban hét számjegyű bevételt lehet elérni, és ebben nincs benne az ingatlanok folyamatos értéknövekedése, ami euróban jelentkezik.


Árak, fizetési ütemezés

Az apartmanok bruttó ára 1,595 EUR/m2. A vételár kiegyenlítése az alábbi ütemezésben történik:
szerződéskötéskor: 30%
  • 2004. október 31-ig: 30%

  • 2005.január 31-ig: 30%

  • műszaki átadáskor: 10%
(250 HUF/EUR árfolyammal kalkulálva 15.5 és 22 millió Ft között vásárolhatók meg a 38.9-55.2 nm-es apartmanok.)

Részletes tájékoztató letöltése
Műszaki leírás letöltése

Érdeklődik? Telefonáljon!



Klikk a képre!
A magyar állampolgárok ingatlanvásárlása Horvátországban a zágrábi Horvát Külügyminisztérium hozzájárulásával lehetséges. Az adásvételi szerződés megkötését és a külügyi engedélyezési eljárást az Alba Adria d.o.o. jogásza, Dr. Haszon Andrea végzi nagykanizsai irodájában. Az ügyvédnő mind a horvát Ügyvédi Kamaránál bejegyzett ügyvéd, és természetesen a horvát nyelvet is kiválóan beszéli.

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel az ingatlanvásárlással kapcsolatban, kérjük hívjon minket bizalommal:
Petti Csaba ügyvezető (Alba Adria d.o.o.): 06-30-919-5082
Hajdú Csaba ügyvezető (Alba Estate Kft.): 06-30-377-3725

(x)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
lidl áruház