Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Waberer's árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
WABERERS ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
WABERERS kötéslista
Idő Ár Darab Érték
WABERERS statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 45472.89638
Nyitó ár: 2550
Előző záró ár: 2540
Napi átlagár: 2533.701578
180 napos átlagár: 2231.1244887758
360 napos átlagár: 2211.1409434213
Napi minimum: 2530
Napi maximum: 2570
Éves minimum: 1750 2023-03-20
Éves maximum: 2700 2023-09-20
Történelmi minimum: 562 2020-03-24
Történelmi maximum: 5150 2017-07-07
Forgalom (db): 2788
Forgalom: 7063960
Árfolyamváltozás 1 hó: 1.195219123506%
Árfolyamváltozás 6 hó: 32.291666666667%
Árfolyamváltozás 12 hó: 22.115384615385%
Adatlap
Waberer's
Rating
Értékpapír megnevezése WABERER`S share
Értékpapír kibocsátója WABERER`S INTERNATIONAL Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000120720
Kijelzés módja (Ticker) WABERERS
Értékpapír névértéke 0.35 EUR
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 17 693 734
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2017-07-06
Első Kereskedési Nap 2017-07-06
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 5100
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Waberer's árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Waberer's hírek

Több mint 6 százalékos mínuszban zárt az OTP

Bár napközben már úgy tűnt, hogy megnyugszanak a kedélyek az OTP részvényeinek piacán, a zárás igencsak csúnyára sikerült, több mint 6 százalékos mínusszal fejezte be a kereskedést a hazai bankpapír az átlagosnál jóval magasabb, 30 milliárd forintos forgalommal.

A Waberer’s átvette a hatezredik Volvo FH nyergesvontatóját

Átvette hatezredik Volvo FH típusú tehergépjárművét a Waberer’s, mely egybeesett a két vállalat 25 éves együttműködésének évfordulójával. Az eseményen a felek szándéknyilatkozatban erősítették meg, hogy összehangolják jövőbeli stratégiáikat a fenntarthatósági megoldások terén, a most átadott kamion egy újabb elektromos modell.

A fenntarthatóság már nemcsak marketing, hanem a vállalatok versenyképességének záloga

A fenntarthatóság ma már piaci elvárás, ami egyrészt üzletfejlesztés, másrészt finanszírozás, harmadrészt irányítás, negyedrészt kockázatkezelés, ötödrészt pedig a hozzáadott értékek és a versenyképesség mérése. Miért fontos ez a Waberer's-nek? Egyáltalán hogyan hozzuk létre a zöld ellátási láncot? Többek között erről beszélt a Portfolio Sustainable World 2023 konferencián tartott előadásában Tóth Szabolcs, a Waberer’s International Nyrt. gazdasági és stratégiai vezérigazgató-helyettese. A jövő városainak közlekedéséről pedig Pukler Gábor, a Jövő Mobilitása Szövetség elnökségi tagja tartott előadást.

Minden épületben megvan a potenciál - az ingatlanszektort is elérte a zöld átállás

A régióban a megújuló energia, az ingatlan és a mobilitás jelentik a zöld finanszírozás három kulcsszektorát. Várhatóan ezeken a területeken fogják megvalósítani az összes beruházás 80%-át a klímasemlegességhez vezető úton, amelyből a legnagyobb arányt az ingatlanállomány felújítása teszi majd ki. Mivel a teljes magyar energiafogyasztás egyharmadát a háztartási fogyasztások adják, ezért az ingatlankorszerűsítés finanszírozása egyre inkább központi kérdéssé válik – mondta el Pókos Gergely, az OTP Bank Zöld Program Igazgatóságának ügyvezető igazgatója a Portfolio Sustainable World 2023 konferenciáján. Zöldítés, egyszerűsítés, költségcsökkentés – minél messzebb haladunk, annál nagyobb a vállalatvezetők dilemmája is.

A BYD elektromos teherautóját tesztelte a Waberer's

Az Európai Unióban a Waberer’s Csoport próbálhatta ki először a kínai BYD autógyártó 19 tonnás elektromos teherautóját. A cégcsoport leányvállalata, a WSZL több mint két hétig használta a járművet a magyar főváros útjain.

A Richter húzza ma a magyar tőzsdét

Mérsékelten pozitív hangulatban zajlik a kereskedés az európai tőzsdéken, a magyar piacon pedig a BUX index a javuló nemzetközi hangulat közepette felfelé araszol reggel óta. A blue chipek közül a Richter vezeti az emelkedést.

Szembe ment az európai hangulattal a magyar tőzsde

A BUX index annak ellenére tudott pozitív tartományban zárni, hogy a nemzetközi piacokon több kedvezőtlen fejleménynek is köszönhetően kifejezetten rossz volt ma a hangulat.

Kitartott a jó hangulat a magyar tőzsdén

Kiemelkedett ma a hazai blue chipek közül a Mol, többek között a szaúdi termeléscsökkentés miatt emelkedett jelentősen a magyar olajcég árfolyama.

Máris bejelentést tett a Waberer's a Posta Biztosítók eladásának a hírére

Megszüntette a stratégiai együttműködési lehetőségek vizsgálatáról szóló júliusi szándéknyilatkozatot a Waberer's International és a két Posta Biztosító többségi tulajdonosa, tekintettel arra, hogy a friss bejelentés szerint értékesíteni kívánja az állam utóbbiak többségi tulajdonát. A kiírás paramétereitől függően megvizsgálják ugyanakkor az értékesítési folyamatban történő részvétel lehetőségét.

Közel két éve nem látott szintre ért a magyar tőzsde

Több mint 1 százalékos pluszban zárt, és ezzel 2021 novembere óta nem látott magasságba emelkedett a BUX, miután az OTP vezetésével erős teljesítményt nyújtottak a hazai blue chipek a Mol kivételével.

Rekordprofit a Waberer'snél

Közzétette második negyedéves számait a Waberer's, a cég árbevétele minimálisan nőtt, EBIT-szintű eredménye azonban alaposan megugrott az egy évvel korábbihoz képest. A nettó eredmény mindeközben közel hatszorosa lett a tavalyinak. A javuló számok és a pozitív trend következtében a vállalat menedzsmentje éves EBIT eredményvárakozását a korábbi 33 millióról 37-40 millió euróra emelte.

Felülteljesít a magyar tőzsde

A kereskedési idő felélhez érve továbbra is felülteljesít a BUX, miután a vezető európai börzéken kisebb profitrealizálás figyelhető meg.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra