Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Waberer's árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
WABERERS ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
2 218 1 870
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
1 895 50 1
WABERERS kötéslista
Idő Ár Darab Érték
WABERERS statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 33618.0946
Nyitó ár: 1900
Előző záró ár: 1895
Napi átlagár: 1881.860606
180 napos átlagár: 1560.0929327196
360 napos átlagár: 1355.2380121699
Napi minimum: 1870
Napi maximum: 1900
Éves minimum: 662 2020-04-23
Éves maximum: 2010 2021-04-19
Történelmi minimum: 562 2020-03-24
Történelmi maximum: 5150 2017-07-07
Forgalom (db): 825
Forgalom: 1552535
Árfolyamváltozás 1 hó: 6.4606741573034%
Árfolyamváltozás 3 hó: 58.577405857741%
Árfolyamváltozás 12 hó: 58.577405857741%
Adatlap
Waberer's
Rating
Értékpapír megnevezése WABERER`S share
Értékpapír kibocsátója WABERER`S INTERNATIONAL Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000120720
Kijelzés módja (Ticker) WABERERS
Értékpapír névértéke 0.35 EUR
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 17 693 734
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2017-07-06
Első Kereskedési Nap 2017-07-06
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 5100
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Waberer's árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Waberer's hírek

Melyik magyar részvényt vegyük idén?

A magyar tőzsde kifejezetten jól teljesített az év utolsó két hónapjában és több mint 30 százalékkal került feljebb, így az évet végül 8,6 százalékos mínuszban zárta a BUX. A magyar blue chipek közül az OTP, a Mol és a Richter árfolyama is masszívan emelkedett, de novemberben a Magyar Telekom is ralizott egyet. Az elemzők optimisták a nagyvállalatok tekintetében, de a felértékelődési potenciált és a technikai képet illetően azért vannak eltérések. Azonban nem csak a blue chipekre érdemes odafigyelni, hiszen egyre több a jó fundamentális sztori a mid-capek között is, mint amilyen az Alteo, az AutoWallis, a Masterplast, a Rába vagy a Waberer's. Megnéztük, hogy mi a sztori, mit gondolnak az elemzők, és azt, hogy mit mutat a technikai kép.

Új történelmi csúcson zártak az amerikai tőzsdék

Több, a tőkepiaci hangulatot jelentősen befolyásoló esemény is történt az utolsó kereskedési nap, azaz a múlt szerda zárása óta, többek között sikerült végre tető alá hozni a Brexit-megállapodást: az Egyesült Királyság és az Európai Unió megegyezett a jövőbeni kereskedelmi, üzleti és gazdasági kapcsolatrendszerükről még múlt csütörtökön, a bejelentés alapján vám- és illetékmentességre épülő szabadkereskedelmi megállapodás jött létre a felek között. Eközben az Európai Unió országaiban hivatalosan tegnap vette kezdetét a lakosság beoltása a koronavírus elleni vakcinával, a kontinensen először feltehetően Magyarországon kezdhették el az oltásokat, itthon először az egészségügyi dolgozók kaphatnak az ellenszerből. Az ázsiai tőzsdék kifejezetten jól teljesítettek ma, miután Donald Trump néhány nap halogatás után tegnap mégis aláírta a kormányzati intézmények 2021-es finanszírozásáról szóló, jelentős gazdaságélénkítő intézkedéseket tartalmazó törvényt. Remek hangulatban indult a kereskedés Európában is, a legtöbb ország indexe feljebb került a délelőtti és a délutáni órákban is, új csúcsra emelkedett a német DAX Index, a magyar börze a nap nagy részében az élbolyban helyezkedett el. A tengerentúlon is kimondottan jól sikerült a piacnyitás, mindhárom vezető tőzsdeindex új csúcson kezdte a kereskedést.

Elképesztő a Waberer's, valósággal rávetették magukat a befektetők a papírra

Elképesztő hét áll a Waberer's papírja mögött, valósággal kilőtt az árfolyam a múlt hétfői zárás óta. A keddi bejelentés alapján a vállalatban új tulajdonosok jelentek meg, köztük a korábbi nagytulajdonos, Wáberer György is, a befektetők pedig azonnal elkezdték árazni, hogy az új tulajdonosok szakértelmével, tapasztalatával, kapcsolatrendszerével hova futhat ki a Waberer's-sztori. Ennek apropóján szűk egy hét leforgása alatt több, mint 30 százalékot ralizott a papír.

Új tulajdonosi szerkezet a Waberer'snél, kilőtt az árfolyam

Mint ahogy arról reggel már beszámoltunk, az  Indotek Csoport egyik leányvállalata, a Trevelin Holding részesedést szerzett a Waberer'sben, ezzel hivatalosan is a fuvarozócég nagytulajdonosává vált. Emellett  értékesített a Waberer’s  részvényeire vonatkozó vételi opciós jogából 41 százalékot az Indotek, így alakult ki a végső tulajdonosi kör. Az új tulajdonosi szerkezet bejelentésének hírére nagyot emelkedett a Waberer's árfolyama, jelenleg 9 százalékos pluszban van a papír.

Kialakult a Waberer's új tulajdonosi struktúrája

A nemrég lezajlott adásvételi szerződés mentén kialakult a Waberer's új tulajdonosi szerkezete. Miután értékesített a Waberer’s  részvényeire vonatkozó vételi opciós jogából 41 százalékot az Indotek Group, az új tulajdonosi szerkezet a következőként alakul: 30,99 százalékos részesedéssel rendelkezik mostantól a cégben a Trevelin, az MHB 21 százalékot, a High Yield 20 százalékot birtokol a vállalatból, míg az egyéb intézményi és magánszemély befektetők, illetve a saját részvények állománya 28,01 százalékot tesz ki.

Újabb 8,7 milliárd forint vállalati beruházást támogat a kormány Szijjártó Péter bejelentése alapján

A kormány újabb 4 magyar vállalat, a Csabacast, a Videoton Autóelektronika, a Waberer's és a Regio Játék, támogatásával 8,7 milliárd forintnyi beruházáshoz járul hozzá - jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter közölte, hogy az állami támogatás a fejlesztéseken túl 3200 munkahely megtartását és 300 új állás megteremtését is segíti. A kormány a nagyvállalati beruházásösztönző programban járul hozzá a fejlesztésekhez.

Új beruházás a Waberer'snél, állami támogatással

A Waberer's bejelentette, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium megállapodást írt alá a társasággal raktárlogisztikai kapacitásbővítő és fejlesztési program több helyszínen történő megvalósításának egyszeri, vissza nem térítendő támogatására. A cégvezér szerint az új beruházás nagymértékben hozzájárulhat a Waberer's versenyképességének javításához, illetve a támogatási program részeként a Waberer’s várhatóan 230 fővel növeli az állományi létszámát.

Hosszú távú megállapodást kötött a Waberer's a finanszírozóival

A Waberer’s megegyezett a fő finanszírozó partnereivel (bankokkal és lízing cégekkel) egy olyan hosszú távú megállapodás főbb feltételeiben, mely biztosítja a Waberer’s pénzügyi stabilitását legalább 5 éves időtávra – jelentette be a vállalat.

Továbbra is vételen a Waberer’s a Concorde-nál

Tegnap jelentette be a Waberer's, hogy új nagytulajdonosa lesz a vállalatnak az Indotek személyében, 24 százalékos részesedése lesz a cégnek a Waberer'sben. A fuvarozócéget követő Concorde friss elemzésében értékelte az eseményt, a Concorde továbbra is vételre ajánlja a Waberer’s részvényeit, 1 910 forintos célár mellett.

Beszáll a Waberer'sbe az Indotek, kilőtt az árfolyam

Mint ahogy arról reggel már beszámoltunk, a Budapest Airport megvásárlása iránt is érdeklődő Indotek Csoport egyik leányvállalata, a Trevelin Holding részesedést szerez a Waberer'sben, ezzel a fuvarozócég nagytulajdonosa lesz. A hírre nagyot emelkedett a Waberer's árfolyama, jelenleg 7,14 százalékos pluszban van a papír.

Vételen a Waberer’s a Concorde-nál

Csütörtökön tette közzé legfrissebb számait a Waberer’s, amit a céget követő Concorde friss elemzésében értékelt. A Concorde vételre ajánlja a Waberer’s részvényeit, 1 910 forintos célár mellett.

Kispapírok nagy napja a magyar tőzsdén

Nagyot emelkedett kedden a hazai részvényindex, a blue chipek mellett a kis-, és közepes kapitalizációjú cégek papírjai pedig valósággal szárnyalnak ma.

A Waberer's elhalasztja éves közgyűlését

A Waberer's International Nyrt. a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban tartja meg április 20-ára tervezett éves rendes közgyűlését - tette közzé a társaság a tőzsde honlapján pénteken.

Távozik a Waberer's vezérigazgatója

Március 23-ától a Waberer's International Erdélyi Barnát, a cég jelenlegi gazdasági vezérigazgató-helyettesét nevezte ki ideiglenes vezérigazgatónak - közölte a társaság a BÉT-en megjelent közleményében.

Közgyűlést tart a Waberer’s

A Waberer’s éves rendes közgyűlését 2020. április 20-án, 14 órakor tartja. A közgyűlés helyszíne: Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központjának konferenciaterme, 1051 Budapest, Arany János utca 1., 2. emelet.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR