|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
ANY ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
ANY kötéslista
Idő Ár Darab Érték
ANY statisztikák, mutatók
nyitó: 1275
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
ANY adatlap
Teljes név:ANY Biztonsági Nyomda Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Rövid név:ANY Nyrt.
Szektor:Egyéb ipari termékek
Elérhetőség:1102 Budapest, Halom utca 5.
Telefonszám:+36-431-1222
Fax:+36-431-1220
Web:www.any.hu
Befektetői kapcsolattartó:Karakó Tamás
Befektetői kapcsolattartó mail:karako@any.hu
Befektetői kapcsolattartó tel:+36-1-431-1228
Befektetői kapcsolattartó fax:+36-1-431-1230
Könyvvizsgáló:Ernst & Young Könyvvizsgáló Kft. (személyében felelős könyvvizsgáló: Bartha Zsuzsanna)
Tevékenység:Az 1851-ben alapított ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. - korábbi nevén Állami Nyomda - Magyarország egyik legnagyobb, a CEE régió vezető biztonsági nyomdája. A Társaság komplex megoldásokat kínál az okmánybiztonsági termékek, a műanyagkártya- és a nagytömegű nyomtatványgyártás- és megszemélyesítés területén. A vállalkozás Magyarország egyik legnagyobb okmánygyártója és megszemélyesítője, de a Társaság számos hazai és nemzetközi bank számára készít Mastercard és VISA bankkártyákat is. A cégcsoport magyarországi anyavállalatán kívül, román és bolgár közös vezetésű vállalatai is készítenek megszemélyesített üzleti nyomtatványokat, számlákat, értesítőket bankok, biztosítók és közszolgáltatók számára. A Társaság az okmány- és termékvédelmi projektekben a koncepció megtervezésétől a kivitelezésig segíti az államigazgatás munkáját. Az ANY saját Okmánybiztonsági Laboratóriuma által fejlesztett biztonsági megoldások - többek között biztonsági festékek és papír adalékanyagok, okmánynyomtatók és speciális ellenőrző eszközök - garantálják a világszínvonalú felkészültséget.
Részvénytulajdonosok:

EG Capital LLC (11,62%, 1 718 623 részvény)

Aegon Alfa Származtatott Alap (7,20%, 1 065 722 részvény)

Digital Forest LLC (6,76%, 1 000 001 részvény)

Megjegyzés: A közkézhányad meghatározásánál nem vettük figyelembe az olyan tulajdonosokat, akiknek a teljes értékpapír-állomány legalább 5%-a a tulajdonában van, valamint a letétkelezők birtokában lévő értékpapír-állomány azon részét, amelyről a letétkezelő rendelkezésre álló igazolása alapján megállapítható, hogy a teljes értékpapír állomány legalább 5%-át kitevő értékpapír mennyiség van az adott személy tulajdonában. A közkézhányad megjelenítése a kibocsátó által megadott adatokon alapul.

Igazgatóság:Dr. ERDŐS Ákos (elnök)
ZSÁMBOKI Gábor (elnök-helyettes)
GYERGYÁK György
Dr. KEPECS Gábor
ERDŐS Tamás
Erwin Fidelis REISCH
Vállalatvezetés:ZSÁMBOKI Gábor (vezérigazgató)
BALLA László (általános vezérigazgató-helyettes)
TÓTH Zoltán (műszaki és termelési vezérigazgató helyettes)
dr. SZÉKELYHÍDI Lajos (kutatási és fejlesztési vezérigazgató helyettes)
PÉTER Gábor (informatikai vezérigazgató-helyettes)
KARAKÓ Tamás (gazdasági vezérigazgató-helyettes)
dr. IGNÁCZ István (biztonsági vezérigazgató-helyettes)
Felügyelőbizottság:dr. SÁRKÖZI Tamás (elnök)
dr. GÖMÖRI Istvánné (elnök-helyettes)
BERKESI Ferenc
dr. REPA Imre
dr. STUMPF János
HEGEDŰS Katalin
HANZSEK László
KUN Gábor
Részvényfajta:Törzsrészvény
Értékpapír típus:Névre szóló
Értékpapír előállítási módja:Dematerializált
Kereskedés pénzneme:98 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db):14 794 650
Tőzsdei kategória:Prémium
Kereskedés pénzneme:HUF
Bevezetési nap:2005-12-08
Első kereskedési nap:2005-12-08
Az oldalon az ANY árfolyam alakulását lehet nyomonkövetni
ANY hírek

Tartásra ajánlja a Nyomda részvényeit a Wood

Hétfőn tette közzé idei első negyedéves számait az ANY Biztonsági Nyomda, amit a céget követő elemzőház, a Wood keddi elemzésében értékelt. A Wood továbbra is tartásra ajánlja a Nyomda részvényeit, 1 469 forintos célár mellett, ami 27,7 százalékkal magasabb a Nyomda hétfői záróárával összehasonlítva.

Az igazgatóság dönthet az ANY Biztonsági Nyomdánál a beszámoló elfogadásáról

Az ANY Biztonsági Nyomda korábban bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt a cég nem tartja meg április 16-án éves rendes közgyűlését. A társaság ma arról tájékoztatott, hogy a vonatkozó kormányrendelet alapján a cég a közgyűlési napirendjén szereplő kérdésekben 2020. április 27-én megtartandó igazgatósági ülésen tervezi meghozni döntéseit.

Wood: 1469 forintot ér a Nyomda

Megerősítette tartás ajánlását a Nyomda részvényeire a Wood elemzője a tegnapi gyorsjelentést követően, a célár 1469 forint, ami a jelenlegi árfolyamról 13 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

A teljes tavalyi eredményét kifizetné osztalékként a Nyomda

Kétszámjegyű ütemben növekedett a Nyomda árbevétele és nettó eredménye 2019-ben – derül ki a ma közzétett beszámolóból. A cég egy részvényre jutó eredménye 89 forint lett, a társaság igazgatósága azt javasolja, hogy ezt teljes mértékben fizesse ki a vállalat osztalékként. Ha a közgyűlés ezt jóváhagyja, az a jelenlegi árfolyammal számolva 7 százalékos osztalékhozamnak felelne meg.

Wood: 1469 forintos célár a Nyomdára

Megemelte az ANY Biztonsági Nyomda célárát a Wood elemzője, az ajánlása azonban továbbra is tartás. Az új, 1469 forintos célár 6 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

Elromlott a hangulat a tőzsdéken

Csütörtökön is a kereskedési háborúval kapcsolatos fejlemények borzolták a kedélyeket a világ tőzsdéin, a legfrissebb kiszivárgó hírek szerint előfordulhat, hogy idén már nem lesz megállapodás az Egyesült Államok és Kína között. Az európai indexek estek és a BUX is lefelé vette az irányt.

Tartani kell a Nyomdát a Wood szerint

1406 forintos célárral továbbra is tartásra ajánlja a Wood elemzője az ANY Biztonsági Nyomda papírjait a társaság tegnap este közzétett harmadik negyedéves gyorsjelentésére reagálva.

Az export húzza a növekedést a Nyomdánál

Több mint 20 százalékkal nőtt a Nyomda bevétele a harmadik negyedévben, amiben nagy szerepe volt az exportbevétel növekedésének. Eredményszinten is növekedésről számolt be a cég az egy évvel ezelőtti szinthez képest, bár kisebb mértékben nőtt a profit, mint a bevétel, egyszámjegyű volt a dinamika– derül ki a társaság gyorsjelentéséből.

Új részvények kerülnek be a BUMIX indexbe

A Budapesti Értéktőzsde közzétette a BUX és a BUMIX szeptember 23-tól érvényes összetételét. A BUX-kosár összetétele nem változik, míg a BUMIX indexbe új részvényként az Enefi, a FuturAqua, az OTT-One és a SET Group kerülnek be.

Ezért a hazai részvényért rajonganak leginkább a hazai alapkezelők

A nyár vége sem múlt el izgalmak nélkül a magyar tőzsdén, a volatilis augusztust a hazai részvényindex végül nagyobb eséssel zárta, a Portfolio által készített legfrissebb alapkezelői felmérésből azonban kiderül, hogy a profik egy része az elkövetkező 12 hónap folyamán lát esélyt a BUX nagyobb emelkedése előtt. Az általunk megkérdezett alapkezelők ebben a hónapban az OTP részvényeit kedvelték a leginkább, míg a midcapek esetében az ANY Biztonsági Nyomda részvényeit emelték ki a legnagyobb számban a profi befektetők.

Ezért a blue chipért rajonganak most a hazai alapkezelők

A magyar tőzsde a mozgalmas júliust végül enyhe emelkedéssel zárta, azonban a Portfolio legfrissebb alapkezelői felméréséből kiderül, hogy a profik pesszimistábbak lettek és a magyar tőzsdén mind 3-, mind 12 hónapos időtávon nőtt a nagyobb esést is elképzelhetőnek tartó alapkezelők aránya. A profi befektetők ebben a hónapban a hazai blue chipek közül az OTP részvényeit kedvelték a leginkább, míg a midcapek közül az ANY Biztonsági Nyomda és az Alteo részvényeit emelték ki legnagyobb számban a hazai alapkezelők.

Megosztottak a Mollal kapcsolatban a hazai alapkezelők

Áprilisban az óceán mindkét partján emelkedtek az irányadó részvényindexek, a kedvező hangulatban a magyar tőzsde új történelmi csúcsra tört, bár április utolsó hetében elfogyott a BUX lendülete és a hazai részvényindex lefordult. A Portfolio legfrissebb alapkezelői felméréséből kiderül, hogy a profi befektetők jelentős része csupán mérsékelt elmozdulást várt a magyar tőzsdén a következő 12 hónap során, a hazai alapkezelők emellett megosztottak a Mollal kapcsolatban, azonban a profi befektetők körében a midcapek népszerűsége töretlen, a hazai alapkezelők a midcapek közül ebben a hónapban az Alteo és az ANY Biztonsági Nyomda részvényeit kedvelték a leginkább.

Megemelte a Nyomda-célárát a Concorde

Március elején tette közzé negyedik negyedéves és egész éves számait az ANY Biztonsági Nyomda, a társaság gyorsjelentése után a Concorde közzétette elemzését, a Concorde a felhalmozási ajánlását továbbra is fenntartva 1395 forintról 1450 forintra emelte meg a Nyomda osztalékfizetés utáni célárát, ami megközelítőleg 13 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR