Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

ANY árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
ANY ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
ANY kötéslista
Idő Ár Darab Érték
ANY statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 19676.8845
Nyitó ár: 1335
Előző záró ár: 1345
Napi átlagár: 1311.272593
180 napos átlagár: 1312.4837750412
360 napos átlagár: 1272.1810796677
Napi minimum: 1310
Napi maximum: 1335
Éves minimum: 1135 2020-11-04
Éves maximum: 1400 2021-03-11
Történelmi minimum: 378 2012-07-27
Történelmi maximum: 1550 2007-07-24
Forgalom (db): 60306
Forgalom: 79077605
Árfolyamváltozás 1 hó: -1.1029411764706%
Árfolyamváltozás 3 hó: 16.95652173913%
Árfolyamváltozás 12 hó: 16.95652173913%
Adatlap
ANY
Rating
Értékpapír megnevezése ANY share
Értékpapír kibocsátója ANY Security Printing Company Public Limited Company by Shares
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000093257
Kijelzés módja (Ticker) ANY
Értékpapír névértéke 98 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 14 794 650
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2005-12-08
Első Kereskedési Nap 2005-12-08
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 5600
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az ANY árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

ANY hírek

A Nyomdát is megviselte a koronavírus-járvány

A Nyomda eredményein is nyomot hagyott a koronavírus-járvány, a negyedik negyedévben csökkent a társaság árbevétele az előző év azonos időszakához viszonyítva – derült ki a társaság ma, piaczárás után közzétett gyorsjelentéséből. Viszont a visszaesés mértéke mérséklődött a megelőző két negyedévhez képest és biztató az is, hogy a nettó eredmény és az EBITDA szintjén növekedésről számolt be a vállalat az október-decemberi időszakban.

Továbbra is vételen a Nyomda részvényei a Woodnál

Az ANY Biztonsági Nyomda múlt pénteken tette közzé harmadik negyedéves gyorsjelentését, amiben csökkenő bevételekről és eredményekről számoltak be a tavalyi számokhoz képest. A koronavírus-járvány hatásai alól tehát a Nyomda sem volt kivétel, minden termékszegmensben csökkenés volt tapasztalható év/év alapon, ugyanakkor sok szempontból javultak az előző negyedévhez képest a számok. A Wood ma megjelent elemzésében értékeli a vállalat teljesítményét, amiben megerősítik, hogy a mostani eredmények támogatják a nem régen adott vételi ajánlásukat. A célárfolyam továbbra is 1424 forint. Jövőre pedig visszatérhet a Nyomda az osztalékok fizetéséhez is.

Venni kell a Nyomda részvényeit a Wood szerint

Vételre minősítette fel az ANY Biztonsági Nyomda részvényeit a Wood ma reggel publikált elemzésében, a részvényekre vonatkozó célárát viszont mérsékelten csökkentette. Az új, 1424 forintos célár közel 22 százalékos felértékelődési potenciált jelent a jelenlegi szintről.

A koronavírus ellenére nyereséges maradt a Nyomda

Meredeken csökkenő bevétel, gyakorlatilag eltűnő profit, ezt okozta a második negyedévben a koronavírus az ANY Biztonsági Nyomdánál. A menedzsment szerint a megrendelésállomány azt jelzi, hogy a vállalat túl van a nehezén.

Tartásra ajánlja a Nyomda részvényeit a Wood

Hétfőn tette közzé idei első negyedéves számait az ANY Biztonsági Nyomda, amit a céget követő elemzőház, a Wood keddi elemzésében értékelt. A Wood továbbra is tartásra ajánlja a Nyomda részvényeit, 1 469 forintos célár mellett, ami 27,7 százalékkal magasabb a Nyomda hétfői záróárával összehasonlítva.

Az igazgatóság dönthet az ANY Biztonsági Nyomdánál a beszámoló elfogadásáról

Az ANY Biztonsági Nyomda korábban bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt a cég nem tartja meg április 16-án éves rendes közgyűlését. A társaság ma arról tájékoztatott, hogy a vonatkozó kormányrendelet alapján a cég a közgyűlési napirendjén szereplő kérdésekben 2020. április 27-én megtartandó igazgatósági ülésen tervezi meghozni döntéseit.

Wood: 1469 forintot ér a Nyomda

Megerősítette tartás ajánlását a Nyomda részvényeire a Wood elemzője a tegnapi gyorsjelentést követően, a célár 1469 forint, ami a jelenlegi árfolyamról 13 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

A teljes tavalyi eredményét kifizetné osztalékként a Nyomda

Kétszámjegyű ütemben növekedett a Nyomda árbevétele és nettó eredménye 2019-ben – derül ki a ma közzétett beszámolóból. A cég egy részvényre jutó eredménye 89 forint lett, a társaság igazgatósága azt javasolja, hogy ezt teljes mértékben fizesse ki a vállalat osztalékként. Ha a közgyűlés ezt jóváhagyja, az a jelenlegi árfolyammal számolva 7 százalékos osztalékhozamnak felelne meg.

Wood: 1469 forintos célár a Nyomdára

Megemelte az ANY Biztonsági Nyomda célárát a Wood elemzője, az ajánlása azonban továbbra is tartás. Az új, 1469 forintos célár 6 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

Elromlott a hangulat a tőzsdéken

Csütörtökön is a kereskedési háborúval kapcsolatos fejlemények borzolták a kedélyeket a világ tőzsdéin, a legfrissebb kiszivárgó hírek szerint előfordulhat, hogy idén már nem lesz megállapodás az Egyesült Államok és Kína között. Az európai indexek estek és a BUX is lefelé vette az irányt.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR