Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

4IG árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
4IG ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
1 2 000 635
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
637 160 1
4IG kötéslista
Idő Ár Darab Érték
4IG statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 59784
Nyitó ár: 630
Előző záró ár: 639
Napi átlagár: 636.634407
180 napos átlagár: 611.96743562917
360 napos átlagár: 573.92060568708
Napi minimum: 630
Napi maximum: 639
Éves minimum: 285 2020-03-18
Éves maximum: 928 2019-11-28
Történelmi minimum: 16 2011-12-20
Történelmi maximum: 1184 2019-06-18
Forgalom (db): 36289
Forgalom: 23102826
Árfolyamváltozás 1 hó: 14.107142857143%
Árfolyamváltozás 3 hó: 14.107142857143%
Árfolyamváltozás 12 hó: 14.107142857143%
Adatlap
4IG
Rating
Értékpapír megnevezése 4iG share
Értékpapír kibocsátója 4iG Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000167788
Kijelzés módja (Ticker) 4IG
Értékpapír névértéke 20 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 94 000 000
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2004-09-22
Első Kereskedési Nap 2004-09-22
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1800
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a 4IG árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

4IG hírek

Új vezetők a 4iG-nél

A veszélyhelyzet miatt – más tőzsdei társaságokhoz hasonlóan – nem tartotta meg eredetileg mára összehívott rendkívüli közgyűlését a 4iG, ehelyett a vállalat igazgatósága döntött a jogszabályban adott felhatalmazással élve a november 4-én közzétett előterjesztés szerinti határozatokban.

Vállalatfelvásárlás előtt a 4iG

Adásvételi szerződést kötött a DTSM Kft. 100 százalékos üzletrészének megvásárlására a 4iG - tette közzé a vállalat a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A 140 főt foglalkoztató, IT és telekommunikációs rendszerek, valamint adatközpontok üzemeltetését végző és vállalati service desk szolgáltatást nyújtó társaság a Gazdasági Versenyhivatal versenyfelügyeleti engedélyezését követően kerülhet a 4iG tulajdonába. A DTSM pénzügyi átvilágítását és cégértékelését a 4iG megbízásából az EY végezte.

Kis papírok nagy napja a magyar tőzsdén

Miközben az európai tőzsdék nagyrészt mínuszban vannak, amit a koronavírus-járvány kedvezőtlen alakulása miatti aggodalmak okoznak, addig néhány magyar kisvállalat erre fittyet hányva csak emelkedik. A mai rossz hangulatban is emelkedni tudtak a Masterplast, a 4iG és az Alteo részvényei is. Ebben semmi véletlen nincs azonban, mind a három cég eredményei kiválóak voltak eddig idén és a koronavírus-járvánnyal szemben ellenálló üzleti modellel rendelkeznek, további akvizíciókban gondolkodnak, vagyis mondhatnánk, hogy meglovagolták eddig a válságot.

Átalakul a 4iG vezetése, jöhetnek a további akvizíciók

A technológiai vállalatokat alapvetően nem érintette negatívan a koronavírus, a 4iG első féléve is erős volt, és ez a lendület az év második felében is kitart. A koronavírusnak a tavaszi szakaszban voltak lassító elemei, mára azonban nincs olyan tényező, ami veszélyeztetné a 4iG korábban kitűzött növekedési céljait mondta el a Portfolio-nak Fekete Péter, a 4iG stratégiai igazgatója. Átalakul a 4iG felsővezetése, ennek kapcsán beszélgettünk Fekete Péterrel és Blénessy Lászlóval, a 4iG által nemrég megvásárolt INNObyte korábbi nagytulajdonosával, többek között a fejlesztési irányokról, az akvizíciós tervekről, a pandémia hatásáról és a 4iG részvények árfolyamáról.

Nem tartja meg rendkívüli közgyűlését a 4iG

A 4iG nem tartja meg a november 25-re összehívott rendkívüli közgyűlését, ehelyett a 4iG igazgatósága jogszabályban adott felhatalmazással élve a november 4-én közzétett előterjesztés szerinti határozatokat tervezi meghozni november 25-én.

Ritka nagy az optimizmus a magyar tőzsdével kapcsolatban - Ezek az alapkezelők kedvenc részvényei

Rég nem látott optimizmus jellemzi a hazai alapkezelőket november elején a hazai részvénypiac kilátásaival kapcsolatban - derül ki a Portfolio rendszeres havi alapkezelői felméréséből. Az OTP kapta a legtöbb említést a kedvenc részvények között, de nem sokkal maradt el mögötte a Richter és a Mol sem. A forint piacán inkább erősödésre számítanak a következő három hónapban az alapkezelők az euróval szemben, egy éves időtávon viszont nagy a megosztottság.

Átírta a terveket a járvány az informatikai piacon is - De mi jön most?

Zajlik az élet a Delta Technologiesnál, miközben folyamatban van a részvények tőzsdei bevezetése, új vezető érkezett a cég egyik legfontosabb leányvállalatához, a Delta Systemshez. Közben lecsapott a koronavírus-járvány és a gazdasági válság, ami az informatikai szektorra is hatással volt. A tervekről, a kilátásokról, az akvizíciós célokról és a vállalat új stratégiájáról beszélgettünk a Delta Systems új ügyvezetőjével, Vidra Lászlóval és a Delta Technologies igazgatósági tagjával, Bártfai Zsolttal.

Megszerezte a 4iG az INNObyte-csoport többségi tulajdonát

A 4iG szeptemberben tett vételi ajánlatot az INNObyte Zrt. és leányvállalata, az Innoware Kft. többségi tulajdonának megszerzésére, amit a tulajdonosok el is fogadtak. Két hete megtörtént a részvény adásvételi szerződésének aláírása, ma pedig a GVH versenyfelügyeleti eljárását követően lezárult a tranzakció.

Terjeszkedés koronavírus idején: megszólal az év pénzügyi vezetője

Kötvénykibocsátás a koronavírus-válság közepén, akvizíciók lebonyolítása külföldön, gyors alkalmazkodás az új hitel- és ingatlanpiaci környezethez - csak néhány eredmény azok közül, amelyeket Schilling Dániel a Duna House gazdasági igazgatójaként elért, kiérdemelve a CFO of the year 2020 díjat, amelyet nemrég Budapest Economic Forum konferenciánkon vehetett át. A legjobb pénzügyi vezetőnek járó díj fogadtatásáról, a mögötte álló munkáról, a koronavírus és az új családtámogatási intézkedések hatásairól és a Duna House tervezett felvásárlásairól is kérdeztük a szakembert.

Rendkívüli közgyűlést tart a 4iG

2020. november 25-én 10 órai kezdettel rendkívüli közgyűlést tart a székhelyén (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) a 4iG.

Felvásárlási szerződést írt alá a 4iG

A 4iG még a múlt szeptemberben tett vételi ajánlatot az INNObyte Zrt., és leányvállalata, az Innoware Kft. többségi tulajdonának megszerzésére, amit a tulajdonosok el is fogadtak. Ma pedig megtörtént a részvény adásvételi szerződés aláírása is.

Megvan az év legjobb pénzügyi vezetője!

Schilling Dániel, a Duna House Holding Nyrt. gazdasági igazgatója nyerte el az év legjobb pénzügyi vezetőjének járó CFO of the year 2020 díjat – jelentette be a Portfolio és a Credit Management Group mai Budapest Economic Forum című konferenciáján Fülöpné Bogdán Krisztina, a díjátadást szponzoráló Commerzbank vezérigazgató-helyettese. Négy pénzügyi vezető a CFO Master 2020 kitüntetést vehette át a szakmai zsűritől, és az év legjobb credit management csapatát is díjazták. Cikkünkben a konferencia CFO-szekciójáról is tudósítunk, amelyben hazai nagyvállalatok gazdasági vezetői beszéltek a koronavírus-válság miatti kemény kihívásaikról.

Orvosdiagnosztikai fejlesztésben vesz részt a 4iG

A robbanásszerű biotechnológiai és informatikai fejlődés olyan jelentős eredményeket hozott a nemzetközi orvos-biológiai kutatásokban, amelyek átalakították a gyakorlati orvoslást, molekuláris alapokra helyezték át a diagnosztikai és terápiás megközelítést egyaránt. Az ehhez szükséges informatikai feltételek megteremtésében működik együtt a 4iG és a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontja, ahol világújdonságnak számító bioinformatikai elemző programcsomagon dolgoznak. A 2,2 milliárd forint összértékű fejlesztési projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében 89,9 százalékos vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült.

Megkezdődött a 4iG osztalékának kifizetése

Részvényenként 22 forintos osztalékot fizet tavalyi eredménye után részvényeseinek a 4iG a 2020 szeptember 21-i fordulónapon a társaság részvénykönyvében szerepelt tulajdonosoknak. A tőzsdei társaság a kifizetés fedezetét átutalta a KELER-nek, amely 2020. szeptember 28-án megkezdte a kifizetéseket a részvényeseknek.

2,4 milliárd forintos közbeszerzést nyert a 4iG

Közel 2,4 milliárd forint értékben nyert el közbeszerzést a 4iG, az eljárás célja digitális tananyagok fejlesztése, pilot rendszerű bevezetése és tesztelése, valamint kapcsolódó szolgáltatások nyújtása.

Felvásárlással nő tovább a 4iG

A 4iG  kötelező vételi ajánlatot tett az INNObyte Zrt. és leányvállalata, az Innoware Kft. többségi tulajdonának megszerzésére. Az akvizícióval a 4iG célja fejlesztési erőforrásainak és kompetenciáinak bővítése. Az INNObyte többségi tulajdonának megszerzése nagy mértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy a 4iG a Fintech, az Ipar 4.0, a Mesterséges Intelligencia-fejlesztés és Blockchain területeken piacvezető státuszt szerezzen.

A 4iG új vállalatirányítási szabványt vezet be

A 4iG Nyrt. az Ernst & Young-gal (EY) együttműködve Magyarországon az elsők között hajtja végre az ISO 37001 vállalatirányítási szabvány bevezetéséhez szükséges átvilágítási és igazolási folyamatokat - olvasható a társaság közleményében.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR