|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
4IG ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
4IG kötéslista
Idő Ár Darab Érték
4IG statisztikák, mutatók
nyitó: 601.0
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
4IG adatlap
Teljes név:4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Rövid név:4iG Nyrt.
Szektor:Szoftver és IT szolgáltatások
Elérhetőség:1037 Budapest, Montevideo u. 8.
Telefonszám:+36-1-270-7600
Fax:+36-1-270-7679
Web:www.4ig.hu
Befektetői kapcsolattartó:Piros Ferenc
Befektetői kapcsolattartó mail:ferenc.piros@4ig.hu
Befektetői kapcsolattartó tel:+36-1-270-7631
Befektetői kapcsolattartó fax:+36-1-270-7679
Könyvvizsgáló:INTERAUDITOR Neuner, Henzl, Honti Tanácsadó Kft. (könyvvizsgálatért felelős személy: Freiszberger Zsuzsanna)
Tevékenység:A 4iG Nyrt. jogelődjét 1990-ben egyedi szoftveralkalmazások fejlesztésére alapította magyar fejlesztők egy csoportja, akik célul tűzték ki, hogy a hazai piacon meghatározó kompetenciát építsenek fel Java, Ingres és más nyílt szabványú és forráskódú technológiákra. 2004-es tőzsdére lépése óta a cég több sikeres akvizíciót hajtott végre, így jelentős mértékben szélesítette tevékenységi körét és termékportfólióját. Az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerrel rendelkező holding leányvállalatai alkalmazásfejlesztéssel, vállalatirányítási rendszerek bevezetésével, informatikai infrastruktúrával, IT üzemeltetéssel, szervizszolgáltatással, üzleti intelligenciával, bankinformatikával és IT alkalmazások integrációjával foglalkoznak.
Részvénytulajdonosok:

KZF Vagyonkezelő Kft. (56,60%, 53 203 500 részvény)

MANHATTAN Magántőkealap (5,19%, 4 880 000 részvény)

Megjegyzés: A közkézhányad meghatározásánál nem vettük figyelembe az olyan tulajdonosokat, akiknek a teljes értékpapír-állomány legalább 5%-a a tulajdonában van, valamint a letétkelezők birtokában lévő értékpapír-állomány azon részét, amelyről a letétkezelő rendelkezésre álló igazolása alapján megállapítható, hogy a teljes értékpapír állomány legalább 5%-át kitevő értékpapír mennyiség van az adott személy tulajdonában. A közkézhányad megjelenítése a kibocsátó által megadott adatokon alapul.

Igazgatóság:JÁSZAI Gellért (elnök)
TÓTH Béla Zsolt
LINCZÉNYI Aladin Ádám
ZIBRICZKI Béla
SIMON Zoltán
Vállalatvezetés:JÁSZAI Gellért (elnök-vezérigazgató); RADÓ Gábor (kereskedelmi vezérigazgató-helyettes)
FARKAS Péter (műszaki vezérigazgató-helyettes); THURZÓ Csaba Ferenc (gazdasági vezérigazgatgó-helyettes)
Felügyelőbizottság:ÓDORNÉ ANGYAL Zsuzsanna
TIMA János
TOMCSÁNYI Gábor
KUNOSI András
Részvényfajta:Törzsrészvény
Értékpapír típus:Névre szóló
Értékpapír előállítási módja:Dematerializált
Kereskedés pénzneme:20 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db):94 000 000
Tőzsdei kategória:Prémium
Kereskedés pénzneme:HUF
Az oldalon a 4IG árfolyam alakulását lehet nyomonkövetni
4IG hírek

Debrecenben nyitott új központot a 4iG

Irodát nyitott a debreceni Agora Irodaházban a 4iG Nyrt. A keddi átadón elhangzott: hamarosan akár 100 fő is dolgozhat az informatikai vállalat új központjában.

Az otthoni munkavégzés csak a kezdet: alapjaiban alakul át a munka világa

A távmunkára való átállás az utóbbi idők egyik leglátványosabb eseménye volt a munka világában, azonban ez csak egy a számos változás közül, amelyek a digitalizáció révén rendkívül felgyorsultak az utóbbi hónapokban. A legmeghatározóbb változásokról, trendekről, és hogy ezek mely szférákban a legkézzelfoghatóbbak, a Dell Kliens megoldásokért felelős értékesítési vezetőjét, Veres Mónikát és magyarországi partnercégének, a 4iG-nek általános vezérigazgatóhelyettesét, Linczényi Aladint kérdeztük.

Kiberbiztonsági tanácsadócéget vesz a 4iG

Megvásárolja a 4iG a TR Consult Kft. (TRC) 100 százalékos üzletrészét – tette közzé a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján. Az akvizíció célja a 4iG meglévő kapacitásainak, illetve a kiberbiztonság területén nyújtott szolgáltatási portfóliójának bővítése. A felvásárlás hozzájárul majd, hogy a 4iG információbiztonsági szolgáltatásaival is a régiós piacra lépjen – derült ki a társaság közleményéből.

MVM-beszállító lesz a 4iG

A 4iG Nyrt. nettó 460 millió forint értékben szállít optikai szálas kommunikációs eszközöket az MVM NET Távközlési Szolgáltató Zrt. (MVM NET) számára egy nagyértékű szerződés keretében - közölte a 4iG.

Jászai Gellért tovább növeli befolyását a 4iG-ben

A 4iG elnök-vezérigazgatója tőzsdén kívüli ügyletekkel meghatározó, többségi befolyást szerez a 4iG-ben. A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett információk szerint a Jászai Gellért érdekeltségében lévő KZF Vagyonkezelő Kft. megvásárolja az Opus Global (9,95%) és a Konzum PE Magántőkealap (11,63%) informatikai vállalatban lévő részvénycsomagját. Az üzletember, aki tavaly június óta már a 4iG legnagyobb befektetője, az adásvétel lezárását követően 61,79 százalékra növeli részesedését az informatikai társaságban.

Mesterséges intelligenciával segíti a géndiagnosztikát a 4iG

A személyre szabott DNS-térképek elemzésében és kiértékelésében segít a 4iG új szoftvercsomagja, amelynek megalkotására az informatikai társaság közel 400 millió forintos támogatást nyert el a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivataltól. A fejlesztés összköltsége meghaladja a 800 millió forintot, amelynek eredményeként a világpiacon egyedülálló bioinformatikai elemző programcsomag jöhet létre hazánkban.

Itt a friss brókersorrend: őrzi vezető helyét a Wood

Lenyugodtak a kedélyek a világ tőzsdéin májusra, ez látszódik a forgalmi számokon is, a budapesti tőzsde forgalma „normalizálódott” a március-április felfutás után. A brókercégek közül a Wood megőrizte a vezető helyét, az Erste állt a második helyen, a Concorde pedig a harmadik volt májusban a forgalmi rangsorban.

Közel egymilliárd forintos megrendelést nyert el a 4iG

Közel egymilliárd forintos megrendelést nyert el a 4iG, a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.-nek az EES bevezetéséhez szükséges informatikai jellegű fejlesztésekkel összefüggésben.

A koronavírus-járvány egy nagy lehetőség a 4iG számára

A 4iG a koronavírus-válságra lehetőségként tekint, mivel egy tőkeerős piaci helyzetű, növekedési fázisban lévő vállalat. Az iparági szereplők körében keresik az akvizíciós célpontokat, de megfontoltan, a kitűzött menedzsmentcélokat kényelmesen teljesíthetik - mondta el Fekete Péter, a 4iG elnöki tanácsadója Financial and Corporate IT 2020 – Koronavírus a nagyvállalati IT-piacon c. online konferenciánkon. A versenytársakat tekintve az IT-piac szereplői próbálták kezelni a válság hatásait, sokan kényszerszabadságra mentek, a munkaidőt, béreket csökkentették, néhányan leépítettek, de ez nem volt jellemző.

Erős negyedévet zárt a 4iG

A 4iG a szerdai piacnyitás előtt tette közzé legfrissebb számait, a társaság bevétele 77,8 százalékkal nőtt az idei első negyedévben, emellett az EBITDA és a profit is kétszámjegyű ütemben bővült.

Mik a lehetőségek és a kockázatok a 4iG-ban?

Tegnap megkezdte a 4iG követését egy külföldi elemzőcég, az Edison Investment Research, amely a 4iG megbízásából készít értékelést a magyar vállalatról. Az Edison 4iG-t követő elemzőjével, Richard Williamsonnal beszélgettünk a 4iG és az Edison közötti megállapodásról, a 4iG értékeléséről, árazásáról és a magyar vállalattal kapcsolatos legfontosabb kockázatokról.

Minderről élőben beszélgetünk majd Fekete Péterrel, a 4iG elnöki tanácsadójával a május 20-ai  "Financial and Corporate IT: Koronavírus a nagyvállalati IT-piacon"c. konferenciánkon.  

Elszabadult a 4iG, már 15 százalékot ralizott

Valósággal elszabadult a 4iG árfolyama a délutáni kereskedésben, amely mögött az állhat, hogy az Edison Investment friss elemzést készített a cégről, amely kifejezetten optimista, az elemzők szerint a részvény a többszörösét érheti a jelenlegi árfolyamának.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR