Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

4IG árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
4IG ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
4IG kötéslista
Idő Ár Darab Érték
4IG statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 58844
Nyitó ár: 626
Előző záró ár: 630
Napi átlagár: 625.432924
180 napos átlagár: 617.34254169777
360 napos átlagár: 610.00401908657
Napi minimum: 624
Napi maximum: 630
Éves minimum: 434 2020-04-16
Éves maximum: 716 2020-05-28
Történelmi minimum: 16 2011-12-20
Történelmi maximum: 1184 2019-06-18
Forgalom (db): 44569
Forgalom: 27874920
Árfolyamváltozás 1 hó: 0.8%
Árfolyamváltozás 3 hó: 12.5%
Árfolyamváltozás 12 hó: 12.5%
Adatlap
4IG
Rating
Értékpapír megnevezése 4iG share
Értékpapír kibocsátója 4iG Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000167788
Kijelzés módja (Ticker) 4IG
Értékpapír névértéke 20 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 94 000 000
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2004-09-22
Első Kereskedési Nap 2004-09-22
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1800
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a 4IG árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

4IG hírek

Megszerezte a 4iG a Spacenet többségi tulajdonát

A 4iG megszerezte a Spacenet részvényeinek 70 százalékos tulajdonjogát, ezzel a Spacenetben többségi irányító befolyást szerzett, azt követően, hogy a tranzakcióhoz a Gazdasági Versenyhivatal hozzájárult.

A DIGI megvásárlása csak a kezdő lépés, várhatók még akvizíciók a 4iG-nél

Március végén jelentette be a 4iG, hogy megvásárolná a hazai távközlési piac egyik meghatározó vállalatát, a DIGI-t. A tranzakció inkább egy kezdő lépés, és nem a folyamat vége, a 4iG további akvizíciókat hajtana végre, pozícióit nemcsak a távközlésben, de az IT-ban, az űriparban és a kapcsolódó védelmi területeken is erősítené a vállalat, mondta el a Portfolio-nak Jászai Gellért, a 4iG elnök-vezérigazgatója és nagytulajdonosa, aki beszélt a T-Systems-szel folytatott rivalizálásról, az állami megrendelésekről, a cégcsoport holdingosodásáról, az osztalékfizetésről és a nemzetközi terjeszkedésről is, ezzel kapcsolatban a cégvezető elmondta, hogy a vállalat olyan fintech fejlesztésen is dolgozik, ami nemcsak régiós viszonylatban, hanem európai vagy akár globális szinten is versenyképes termék lehet.

A húsvéti bevásárlást is kihasznáják a kiberbűnözők

Az online vásárlások, megrendelések jelentősen felfutottak a járványhelyzet miatt, a húsvéti készülődéssel járó nagybevásárlás pedig még aktívabbá tette a kiberbűnözőket. Március elején jelent meg először az az adathalász e-mail, ami a Magyar Posta arculati elemeit felhasználva csapja be a felhasználókat. A jó minőségben elkészített, és a napokban újra terjedő levél egy hamis online terminálon keresztül veszi rá a gyanútlan felhasználókat bankkártya adataik megadására. Bánszki Zsolt, a 4iG IT-biztonsági üzletágának igazgatója szerint az adathalász levelek az alacsony védelemmel ellátott céges postafiókokban terjednek leginkább.

Pénzügyi csúcsvezetők: szinte érezni az utcán, ahogy égetik a pénzt, de ennek meglesz a böjtje

Egy sor változást hozott az elmúlt időszakban a digitális átállás a cégek életében, voltak az átmenethez könnyebben és nehezebben alkalmazkodó iparágak. A Portfolio CFO Meetup 2021 online rendezvényének záró panelbeszélgetésén a pénzügyi vezetők kifejtették, hogy 2021 után egy volatilis piaci környezetre számítanak, és bár most a korlátlan pénznyomtatás miatt szinte érezni az utcákon, ahogy a kormányok és a vállalatok égetik a pénzt, de nincs ingyen ebéd.

Bombahír érkezett, szárnyal a 4iG árfolyama

Már tegnap közöltük a 4iG nagy volumenű bejelentését, miszerint a magyar vállalat megvásárolná a román RCS & RDS magyar érdekeltségét, a DIGI Csoportot, amely Magyarország egyik vezető távközlési vállalata, a vezetékes internet és a televíziós piacon meghatározó pozíciókkal. Egyelőre még nem lezárt tranzakcióról, hanem előzetes – nem kötelező érvényű – megállapodásról van szó, ám a vásárlás lehetőségének hírére komoly raliba kezdett a 4iG részvénye a keddi kereskedésben.

Gigafelvásárlás jöhet a hazai távközlésben - Megvenné a DIGI-t a 4iG

Nagy bejelentést tett a 4iG, a magyar vállalat megvásárolná a román RCS & RDS magyar érdekeltségét, a DIGI Csoportot, amely Magyarország egyik vezető távközlési vállalata, a vezetékes internet és a televíziós piacon meghatározó pozíciókkal. Ha pont kerülne a tranzakció végére, az nagy fegyvertény lenne a 4iG részéről, a vállalat célja ugyanis az, hogy stratégiai pozíciókat építsen ki a távközlési piacon, a DIGI megvásárlásával pedig nem apránként, organikusan vagy kisebb akvizíciókkal, hanem öles léptekkel haladna a cég. Egyelőre még nem lezárt tranzakcióról, hanem előzetes – nem kötelező érvényű – megállapodásról van szó, ennek megfelelően a vételárat sem tették közzé a felek, a tőzsdén jegyzett régiós és európai távközlési vállalatok részvényárazása alapján igyekszünk első becslést adni arra, mennyibe is kerülhet a DIGI.

Magyarország legjobb pénzügyi vezetői egy helyen: ingyenes CFO Meetup kedden!

Az ország legjobb pénzügyi-gazdasági vezetőinek járó CFO of the year díj tavalyi díjazottjai is beszélni fognak a Portfolio március 30-ai, keddi online rendezvényén, amelyen közismert hazai vállalatok, illetve tanácsadó- és informatikai cégek vezetői mutatják be a hazai vállalatok CFO-i számára érdekes innovációkat, illetve vázolják üzleti jövőképüket a mostani kihívásokkal teli gazdasági környezetben, nem érdemes lemaradni az eseményről.

Magyar gyárak a negyedik ipari forradalomban - Hatékonyságnövelés digitalizációval, hogyan lehetséges ez?

Az ipar 4.0 a magyar iparvállalatok számára a digitalizációnak köszönhetően hatékonyságnövelést  jelent, mégpedig a meglévő eszközpark és munkaerő megtartása mellett. Már a közepes méretű vállalatok is hatékonyabban használhatják fel rendelkezésre álló szűkös erőforrásaikat, ha a kockás füzetben vagy manuálisan rögzített adatok helyett a gépekben lévő szenzorokból kinyert és a meglévő szakértői rendszerekből származó, egységesített adatok alapján tervezik meg és ellenőrzik a termelésüket, illetve ezek alapján hozzák meg üzleti döntéseiket. Minderről Gém Péterrel, a 4iG szakértékesítési és üzletfejlesztési igazgatójával beszélgettünk, aki március 31-ei konferenciánkon előadást is tart a témában. Érdemes regisztrálni az ingyenes eseményre!

Újabb akvizíció a 4iG-nél, többségi tulajdont szerez a Spacenetben

Mai közleménye alapján a 4iG részvény adásvételi szerződést írt alá a Spacenet 70 százalékos, többségi irányító befolyást biztosító részvényeinek megszerzésére. A tranzakció a Gazdasági Versenyhivatal versenyfelügyeleti eljárását követően zárul.

Scope Ratings: pozitív felülvizsgálat alatt a 4iG

A Scope Ratings pozitív felülvizsgálat alá helyezte a 4iG-t a Hungaro DigiTel (HDT) többségi, 75 százalékost tulajdonának megszerzésére vonatkozó tranzakció bejelentését követően.

Edison: diszkonton forog a 4iG

Múlt hét pénteken, piaczárást követően tette közzé tavalyi negyedik negyedéves és 2020-as egész éves számait a 4iG, most a vállalat részvényeit követő Edison is értékelte a gyorsjelentést.

Belép a távközlési piacra a 4iG, hazai és régiós terjeszkedés a cél

Fontos bejelentést tett ma a 4iG, a vállalat belép a távközlési piacra, az Antenna Hungáriával közösen hazai és régiós terjeszkedés a cél. A 4iG Magyarország vezető, és a térség egyik meghatározó műholdas távközlési szolgáltatójában szerez többségi tulajdonrészt, ezzel gyakorlatilag új iparágba lép be, ezzel pedig újabb pályán versenyez majd a hazai távközlési szolgáltatókkal, például a Magyar Telekommal is.

Gonda Gábor: nem számítunk arra, hogy felvásárolják a T-Systemset a következő időszakban

A globális pandémia miatt a T-Systems ügyfelei is elhalasztották a tervezett beruházások egy részét, emiatt estek a vállalat bevételei, ezzel párhuzamosan viszont a költségek is csökkentek, így a T-Systems eredménye kedvezően alakult az elmúlt időszakban. A következő időszak arról szól majd, hogy az elhalasztott digitalizációs projektek visszakerülnek a porondra, ráadásul talán egy újraértelmezett, kibővített támogatással, mondta el a Portfolio-nak Gonda Gábor, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója, akivel a 4iG-vel folytatott versenyről, a T-Systems közbeszerzési piaci aktivitásáról, az 5G- és felhő alapú fejlesztésekről és a home office tapasztalatairól is beszélgettünk, de az is szóba került, hogy várható-e a következő időszakban, hogy felvásárolják a T-Systemset. Arra a kérdésre, hogy kapott-e olyan konkrét elvárást, mint Dárdai Pál a Herthánál, hogy hány meccsen, hány pontot, milyen pontátlagot kell hoznia, Gonda Gábor elmondta, hogy a tulajdonosnak nyilván megvannak az elvárásai, de azon túl a sajátjait is megfogalmazta, azt szeretné, hogy fenntartható és profitábilis vállalat legyen a T-Systems.

Tépik a Mol és a Richter részvényét

Kimondottan jól kezdte a mai kereskedést a magyar tőzsde, a BUX jelenleg 1,5 százalékos pluszban tartózkodik. Kiemelkedik a blue chipek közül a Mol és a Richter, komoly emelkedést láthatunk mindkét nagyvállalat papírjánál.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR