Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

4IG árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
4IG ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
4IG kötéslista
Idő Ár Darab Érték
4IG statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 202772.832372
Nyitó ár: 678
Előző záró ár: 677
Napi átlagár: 674.951411
180 napos átlagár: 701.5348589432
360 napos átlagár: 753.00501264211
Napi minimum: 665
Napi maximum: 678
Éves minimum: 611 2023-03-13
Éves maximum: 910 2022-08-22
Történelmi minimum: 16 2011-12-20
Történelmi maximum: 1184 2019-06-18
Forgalom (db): 28093
Forgalom: 18961410
Árfolyamváltozás 1 hó: -2.8694404591105%
Árfolyamváltozás 6 hó: -5.8414464534075%
Árfolyamváltozás 12 hó: -14.41213653603%
Adatlap
4IG
Rating
Értékpapír megnevezése 4iG share
Értékpapír kibocsátója 4iG Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000167788
Kijelzés módja (Ticker) 4IG
Értékpapír névértéke 20 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 103 207 921
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2004-09-22
Első Kereskedési Nap 2004-09-22
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1800
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a 4IG árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

4IG hírek

Véleményt mondott az Edison a 4iG Yettel-ügyletéről

Kommentálta a 4iG-t követő Edison elemzője a héten bejelentett részvénycsere-ügyletet, aminek eredményeként az Antenna Hungária 25 százalékos Yettel-részesedése a magyar államhoz került, az állam pedig átadott 19,5 százaléknyi Vodafone-részesedést a 4iG-nak.

Az Antenna Hungáriánál képezhetik magukat az egri egyetem diákjai

2023. március 22-én megállapodást írt alá az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (EKKE) Mozgóképművészeti és Kommunikációs Intézete és az Antenna Hungária Zrt., melynek köszönhetően az egyetem hallgatói a vállalatnál vehetnek részt gyakorlati képzéseken - olvasható az Antenna Hungária közleményében.

Vodafone részvényekre cserélte Yettel-részesedését a 4iG

Részvénycsereügyletről kötött megállapodást a 4iG Nyrt. leányvállalata, az Antenna Hungária Zrt., valamint a magyar állam képviseletében a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. A szerződésnek megfelelően az Antenna Hungária a PPF Telecom Group magyarországi leányvállalataiban meglévő 25%-os tulajdonát megtestesítő részvénycsomagot cserélte el a Corvinus Zrt. által birtokolt Vodafone részvények 19,5 százalékára. A tranzakcióval az Antenna Hungária 70,5%-ra növeli részesedését a Vodafone Magyarországban, és megszűnik befolyása a magyarországi Yettel-CETIN leányvállalatokban. A most bejelentett tulajdonosi változásoknak megfelelően a Vodafone Magyarország igazgatósága hét főre bővül, amelybe a tulajdonosi arányoknak megfelelően a 4iG csoport öt főt delegálhat. A részvénycsere ügylet a mai napon lezárult.

Csúnyán megütötték ma a magyar tőzsdét

A nap legnagyobb részében csak mérsékelt elmozdulásokat lehetett látni a tőzsdéken, majd délután következett Jerome Powell amerikai jegybankelnök beszéde, amelyet követően hamar hangulatromlás következett be a piacon. Egyik oldalról ez a negatív nemzetközi hangulat hatott a magyar piacra, viszont a BUX jelentősen alulteljesítő volt ma és 2,1 százalékos mínuszban zárt, amihez az is kellett, hogy az OTP és a Mol is nagyot esett ma, ami főleg technikai hatásokra vezethető vissza, hiszen mindkét papír esetében fontos szintek estek el.

Pozitív véleményt mondott az Edison a 4iG-ről

A 4iG 2022-es pénzügyi évének eredményei tükrözik a cégcsoport profiljának átalakulását, ahogy akvizíciók sorozatán keresztül egy magyar IT-szolgáltató cégből regionális technológiai-információstechnológiai szolgáltatóvá lépett elő a vállalat – áll az Edison Group friss elemzésében. Az évzárást követő Vodafone-akvizíció tovább alakítja az üzleti modellt, és a cégcsoport most megfelelő alapokkal rendelkezik, hogy a digitalizációból és a távközlési konvergenciából előnyre tegyen szert a piacain – teszi hozzá az elemző.

Újabb fontos szolgáltatását lövi le a Vodafone

Március végével megszünteti a magyarországi Vodafone ügyfelek számára elérhető RCS Chat szolgáltatását az operátor új tulajdonosa, ami elsősorban azokat az ügyfeleket hozhatja kellemetlen helyzetbe, akik RCS-kompatibilis mobillal rendelkeznek és a tarifájuk nem tartalmaz korlátlan SMS-keretet - írja a hwsw.

Mi jön a Vodafone-felvásárlás után? - Megszólalt a 4iG

A nagyvolumenű Vodafone-felvásárlást követően az integráción és az értékteremtésen lesz a hangsúly a 4iG-nál, a 2023-as év kilátásaival kapcsolatban pedig a 4iG és a Vodafone összesített számai lesznek a mérvadóak – mondta el a 4iG vezérigazgatója, Fekete Péter a negyedéves gyorsjelentést követő sajtótájékoztatón.

Itt vannak a 4iG friss számai, még a Vodafone nélkül (2.)

Közzétette negyedik negyedéves és éves eredményeit a 4iG, amelynek számai tükrözik a cégnél zajló jelentős távközlési expanziót, a bevétel és az EBITDA ugrásszerűen megnőtt. Az adózott eredmény szintjén mind a negyedév, mind a teljes év veszteséges lett, ami elsősorban a jelentős értékcsökkenési leírás számlájára írható, ezek a hatások azonban a jövőben szignifikánsan csökkenhetnek a közlemény szerint. A cégnél idén a szinergialehetőségek kiaknázásán, a keresztértékesítési csatornák kiépítésén és az infrastruktúra konszolidálásán lesz a hangsúly a közeljövőben, és azt is közzétette a 4iG, hogy a Vodafone számaival együtt mekkora bevételre és eredményre számít idén.

Kiderült, kik voltak a tőzsde legjobbjai 2022-ben

A több mint két évtizedes tradíciót folytatva idén is megrendezte a Budapesti Értéktőzsde a BÉT Legeket, amelynek keretében a tavalyi évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó tőkepiaci szereplők részesültek elismerésben. A díjak odaítélésével és az ünnepélyes rendezvénnyel a Budapesti Értéktőzsde a hazai tőkepiaci ökoszisztéma fejlődése előtt kíván tisztelegni. A nagyszabású gálaeseményen Patai Mihály, a Budapesti Értéktőzsde elnökének köszöntőjét követően Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium államtitkára is előadást tartott.

Elromlott a hangulat, mínuszban a magyar tőzsde

A kereskedési idő felénél a hazai blue chipek közül kisebb pluszban van az OTP, stagnál a Mol, és egyaránt mínuszban vannak a Richter és a Magyar Telekom részvényei.

A végére elfáradt a magyar tőzsde

A nap legnagyobb részében alapvetően pozitív hangulatban telt a kereskedés az európai tőzsdéken, viszont délután megjött az amerikai inflációs adat, ami azért felkavarta az állóvizet, ugyanis maga az adat olyan szempontból vegyesre sikerült, hogy az infláció további csökkenését mutatta, viszont nem akkor mértékben, mint amire a közgazdászok számítottak. Éppen ezért a piaci reakció is eleinte határozatlan volt, de a kezdeti csapkodás után végül lefordultak az amerikai tőzsdék, amivel párhuzamosan az európai indexek is elkezdték visszaadni a korábbi emelkedést - köztük a BUX is.

Jászai Gellért: a jelenlegi részvényárfolyam köszönőviszonyban sincs a 4iG Csoport valós értékével

Idén január végén zárult le a hazai távközlés történetének egyik legnagyobb tranzakciója, a 4iG és a magyar állam megvásárolta a Vodafone Magyarországot, de nem ez volt az egyetlen felvásárlás, amit a 4iG végrehajtott, a vállalat egymás után vásárol távközléshez köthető vállalatokat nemcsak Magyarországon, hanem a régióban is, ezek integrálása két-három éven belül zárulhat le, mondta el a Portfolio-nak Jászai Gellért, a 4iG elnöke, aki többek között arról is beszélt, hogy mi lesz az állam, mint tulajdonos szerepe a Vodafone-nál, mekkora hitelállományt görget maga előtt a vállalat és mekkora annak a kamatterhe, de arról is kérdeztük, hogy piacinak tartja-e az állami bankoktól kapott hiteleket, hogy nem merül-e fel érdekkonfliktus az állami tulajdonrész mellett például közbeszerzéseken, és természetesen az egyesített távközlési cég lehetséges nevéről is beszéltünk. Jászai Gellértnek a 4iG részvényárfolyamáról is volt véleménye, szerinte az a mostani szinteken köszönőviszonyban sincs a 4iG Csoport valós értékével.

Itt az ukrajnai háború egyik nagy nyertese, a Magyarországon is aktív multi

A NATO tagállamok körében már az orosz-ukrán konfliktus széles körű, fegyveres eszkalálódását megelőzően döntés született a hadiipari kiadások növeléséről, a háború 2022. februári kitörésével azonban alapvetően változtak meg a nyugati országok prioritásai, a széleskörű fenyegetettség következtében pedig soha nem látott összegeket fordítanak a haderőfejlesztésére. Lényegében kijelenthetjük, hogy költségeit tekintve egy minden eddiginél nagyobb globális fegyverkezési verseny vette kezdetét, amelynek eddigi legnagyobb nyertese a hazánkban is aktív Rheinmetall. A német vállalat sorra kapja a megrendeléseket, portfóliója pedig a következő években tovább bővülhet világszerte népszerű fegyverekkel, mint a HIMARS rakéta-sorozatvető, ezt pedig a befektetők is árazzák, a vállalat részvényárfolyama kilőtt, és korábban soha nem látott csúcsokra emelkedett. Összegyűjtöttük, mit érdemes tudni a 4iG partneréről, a Magyarországon is aktív Rheinmetallról.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra