Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

4IG árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
4IG ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
4IG kötéslista
Idő Ár Darab Érték
4IG statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 59784
Nyitó ár: 635
Előző záró ár: 635
Napi átlagár: 633.348852
180 napos átlagár: 603.33785528211
360 napos átlagár: 549.74923293332
Napi minimum: 630
Napi maximum: 636
Éves minimum: 285 2020-03-18
Éves maximum: 716 2020-05-28
Történelmi minimum: 16 2011-12-20
Történelmi maximum: 1184 2019-06-18
Forgalom (db): 40510
Forgalom: 25656962
Árfolyamváltozás 1 hó: 2.0900321543408%
Árfolyamváltozás 3 hó: 13.392857142857%
Árfolyamváltozás 12 hó: 13.392857142857%
Adatlap
4IG
Rating
Értékpapír megnevezése 4iG share
Értékpapír kibocsátója 4iG Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000167788
Kijelzés módja (Ticker) 4IG
Értékpapír névértéke 20 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 94 000 000
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2004-09-22
Első Kereskedési Nap 2004-09-22
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1800
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a 4IG árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

4IG hírek

Nagy összegű szerződéskötés a 4iG-nél

A 4iG tájékoztatta befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit a közte és a Külgazdasági és Külügyminisztérium  között 2020. december 29-én megkötésre került nagy összegű szerződésről.

Közbeszerzést nyert a 4iG

A 4iG bejelentetést tett a közte és a külgazdasági és külügyminisztérium között 2020. december 29. napján megkötésre került nagy összegű szerződésről.

Közbeszerzést nyert el a 4iG

A beszerzési eljárás alapján az Egészséges Budapest Programban résztvevő kórházak részére fognak többek között központi menedzsment és monitorozó rendszert kiépíteni a 4iG-nél.

Videó: digitalizálták a Seuso-kincset, elképesztően részletes 3D-képek születtek

Speciális, lézerszkennelési eljárással digitalizálta nagy felbontásban a Seuso-kincset a 4iG Nyrt., ennek köszönhetően a tárgyak mindeddig sohasem látott közelségből, 3D-ben tekinthetők meg, az online látogatáson pedig úgy járható be a kiállítás területe, mintha valóban jelen lennénk a Nemzeti Múzeumban. A Portfolio a különleges eljárás izgalmas részleteiről kérdezte a 4iG Mensor3D üzletfejlesztési igazgatóját és a múzeum főigazgatóját.

Átrendeződés a 4iG tulajdonosi szerkezetében

A Jászai Gellért tulajdonában lévő iKON Befektetési Alapkezelő által kezelt Manhattan Magántőkealap december 18-án tőzsdén kívüli ügylet keretében 821 018 darab 4iG-részvényt értékesített a szintén Jászai Gellért tulajdonában lévő KZF Vagyonkezelőnek.

Izgalmas a magyar tőzsde, de mit látnak benne az avokádók?

A héten ért véget a Budapesti Értéktőzsde online tőzsdejátéka, a BÉT Részvényfutam, ennek kapcsán beszélgettünk Bozsik Balázzsal, a BÉT tanácsadójával, Vas Márkkal, a Budapest Investment Club társ-alapítójával és Borboly Istvánnal, a Heller Farkas Szakkollégium Elsősverseny főszervezőjével az egy hónapos verseny tapasztalatairól, a legnépszerűbb magyar részvényekről, az egyetemisták tőkepiaci karrierterveiről, és arról is, mibe fektettek idén a boomerek és az avokádók.

Megvásárolta a 4iG a DTSM-et

Megszerezte a 4iG a DTSM üzletrészének 100 százalékos tulajdonjogát azt követően, hogy a tranzakcióhoz a Gazdasági Versenyhivatal hozzájárult.

A koronavírus ellenére tovább nőtt a 4iG

Relatíve rezisztens a koronavírus negatív hatásaival szemben a 4iG, a vállalat bevételei és eredménye is jelentősen emelkedett a tavalyihoz képest. A menedzsment előrejelzése szerint idén közel ötödével növekedhet a bevétel, a cég vezetése továbbra is tartja a korábban megfogalmazott, idei évre vonatkozó pénzügyi céljait.

Új vezetők a 4iG-nél

A veszélyhelyzet miatt – más tőzsdei társaságokhoz hasonlóan – nem tartotta meg eredetileg mára összehívott rendkívüli közgyűlését a 4iG, ehelyett a vállalat igazgatósága döntött a jogszabályban adott felhatalmazással élve a november 4-én közzétett előterjesztés szerinti határozatokban.

Vállalatfelvásárlás előtt a 4iG

Adásvételi szerződést kötött a DTSM Kft. 100 százalékos üzletrészének megvásárlására a 4iG - tette közzé a vállalat a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A 140 főt foglalkoztató, IT és telekommunikációs rendszerek, valamint adatközpontok üzemeltetését végző és vállalati service desk szolgáltatást nyújtó társaság a Gazdasági Versenyhivatal versenyfelügyeleti engedélyezését követően kerülhet a 4iG tulajdonába. A DTSM pénzügyi átvilágítását és cégértékelését a 4iG megbízásából az EY végezte.

Kis papírok nagy napja a magyar tőzsdén

Miközben az európai tőzsdék nagyrészt mínuszban vannak, amit a koronavírus-járvány kedvezőtlen alakulása miatti aggodalmak okoznak, addig néhány magyar kisvállalat erre fittyet hányva csak emelkedik. A mai rossz hangulatban is emelkedni tudtak a Masterplast, a 4iG és az Alteo részvényei is. Ebben semmi véletlen nincs azonban, mind a három cég eredményei kiválóak voltak eddig idén és a koronavírus-járvánnyal szemben ellenálló üzleti modellel rendelkeznek, további akvizíciókban gondolkodnak, vagyis mondhatnánk, hogy meglovagolták eddig a válságot.

Átalakul a 4iG vezetése, jöhetnek a további akvizíciók

A technológiai vállalatokat alapvetően nem érintette negatívan a koronavírus, a 4iG első féléve is erős volt, és ez a lendület az év második felében is kitart. A koronavírusnak a tavaszi szakaszban voltak lassító elemei, mára azonban nincs olyan tényező, ami veszélyeztetné a 4iG korábban kitűzött növekedési céljait mondta el a Portfolio-nak Fekete Péter, a 4iG stratégiai igazgatója. Átalakul a 4iG felsővezetése, ennek kapcsán beszélgettünk Fekete Péterrel és Blénessy Lászlóval, a 4iG által nemrég megvásárolt INNObyte korábbi nagytulajdonosával, többek között a fejlesztési irányokról, az akvizíciós tervekről, a pandémia hatásáról és a 4iG részvények árfolyamáról.

Nem tartja meg rendkívüli közgyűlését a 4iG

A 4iG nem tartja meg a november 25-re összehívott rendkívüli közgyűlését, ehelyett a 4iG igazgatósága jogszabályban adott felhatalmazással élve a november 4-én közzétett előterjesztés szerinti határozatokat tervezi meghozni november 25-én.

Ritka nagy az optimizmus a magyar tőzsdével kapcsolatban - Ezek az alapkezelők kedvenc részvényei

Rég nem látott optimizmus jellemzi a hazai alapkezelőket november elején a hazai részvénypiac kilátásaival kapcsolatban - derül ki a Portfolio rendszeres havi alapkezelői felméréséből. Az OTP kapta a legtöbb említést a kedvenc részvények között, de nem sokkal maradt el mögötte a Richter és a Mol sem. A forint piacán inkább erősödésre számítanak a következő három hónapban az alapkezelők az euróval szemben, egy éves időtávon viszont nagy a megosztottság.

Átírta a terveket a járvány az informatikai piacon is - De mi jön most?

Zajlik az élet a Delta Technologiesnál, miközben folyamatban van a részvények tőzsdei bevezetése, új vezető érkezett a cég egyik legfontosabb leányvállalatához, a Delta Systemshez. Közben lecsapott a koronavírus-járvány és a gazdasági válság, ami az informatikai szektorra is hatással volt. A tervekről, a kilátásokról, az akvizíciós célokról és a vállalat új stratégiájáról beszélgettünk a Delta Systems új ügyvezetőjével, Vidra Lászlóval és a Delta Technologies igazgatósági tagjával, Bártfai Zsolttal.

Megszerezte a 4iG az INNObyte-csoport többségi tulajdonát

A 4iG szeptemberben tett vételi ajánlatot az INNObyte Zrt. és leányvállalata, az Innoware Kft. többségi tulajdonának megszerzésére, amit a tulajdonosok el is fogadtak. Két hete megtörtént a részvény adásvételi szerződésének aláírása, ma pedig a GVH versenyfelügyeleti eljárását követően lezárult a tranzakció.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR