Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

4IG árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
4IG ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
0 0 0
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
951 552 1
4IG kötéslista
Idő Ár Darab Érték
4IG statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 94346.732871
Nyitó ár: 946
Előző záró ár: 944
Napi átlagár: 948.663891
180 napos átlagár: 863.86487331069
360 napos átlagár: 833.95617778332
Napi minimum: 941
Napi maximum: 960
Éves minimum: 488 2020-10-29
Éves maximum: 1134 2021-09-07
Történelmi minimum: 16 2011-12-20
Történelmi maximum: 1184 2019-06-18
Forgalom (db): 189016
Forgalom: 179312654
Árfolyamváltozás 1 hó: 47.5%
Árfolyamváltozás 3 hó: 49.603803486529%
Árfolyamváltozás 12 hó: 64.173913043478%
Adatlap
4IG
Rating
Értékpapír megnevezése 4iG share
Értékpapír kibocsátója 4iG Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000167788
Kijelzés módja (Ticker) 4IG
Értékpapír névértéke 20 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 99 207 921
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2004-09-22
Első Kereskedési Nap 2004-09-22
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1800
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a 4IG árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

4IG hírek

Tovább terjeszkedik a 4iG, ezzútal a Balkánon

Újabb akvizíciót jelentett be a 4iG, ezúttal a balkáni régió egyik meghatározó informatikai és hálózatfejlesztő vállalatcsoportjában szerezhet többségi tulajdont a társaság. Az akvizíció a TeleGroup átvilágítását, a végleges szerződés megkötését, illetve a szükséges versenyhivatali jóváhagyásokat követően december végéig zárulhat.

Nem kímélik a magyar tőzsdét sem, nagyot estek a hazai sztárpapírok

Az általános nemzetközi hangulatromlással együtt a magyar tőzsde kispapírjai is csúnya mínuszba kerültek. A BUX index komponensei közül az összes mínuszban áll, a hagyományosan defenzív Magyar Telekom és a Nyomda relatíve jól teljesítenek a többi részvényhez képest, de még utóbbiak árfolyama is közel 1 százalékos mínuszban áll.

Üzentek a csehek, nem tervezik a magyar Telenor eladását

A hét elején egy háttérbeszélgetésen vettünk részt Prágában, ahol a Telenor Magyarország cseh nagytulajdnonosának, a PPF csoportnak a vezetői mondták el, hogyan látják a cégcsoport, és azon belül a távközlési üzletág jövőjét. A beszélgetésen természetesen szóba került a magyarországi távközlési piac átalakulása, a 4iG és a magyar Telenor pozíciója, szerepe, és a két cég közötti lehetséges együttműködés is. Marek Sláčík, a PPF távközlési üzletágának vezetője elmondta, kizárt, hogy eladják a Telenor Magyarországban lévő többségi tulajdonrészüket, ezt a gondolatot erősítette meg PPF vezetője, Ladislav Bartoníček, aki a Forbesnak nyilatkozott a témában.

PPF: a Telenor Magyarország többségi tulajdonrészének eladása kizárt

A Telenor Magyarország 2018-ban került egy cseh befektetőcsoport, a PPF tulajdonába, 2019-ben pedig 25 százaléknyi tulajdont szerzett benne a magyar állami Antenna Hungária. Idén augusztusban jött a következő fordulat, a 4iG lehet ugyanis az Antenna Hungária nagytulajdonosa, amivel a 4iG közvetve 25 százalékos tulajdonrészt szerez a Telenor Magyarországban. De vajon megállnak ott, vagy eladja többségi tulajdonrészét a PPF az állammal távközlési szuperholdingot építő 4iG-nek? Többek között ennek igyekeztünk utána járni a PPF prágai központjában rendezett háttérbeszélgetésen, ahol a sajtóval egyre nyíltabban kommunikáló PPF részéről Marek Sláčíkkal, a PPF csoport távközlési üzletágának vezetőjével beszélgettünk a mobil és vezetékes konvergenciáról, a PPF távközlési terveiről és a szektor jövőjéről.

Ma sem az OTP részvénye a legforgalmasabb a magyar tőzsdén

A mögöttünk álló napokban a kisebb piaci kapitalizációjú részvények voltak a figyelem központjában a magyar tőzsdén, és a forgalmi adatokból egyelőre úgy látszik, hogy ez ma sincs másként. Persze vállalati sztorikból sincs hiány, sorra érkeznek ugyanis a felvásárlásokról szóló hírek a 4iG-nél, míg az AutoWallist ma kezdte el követni az OTP, és komoly felértékelődési potenciál mellett javasolták vételre a papírt.

Árfolyamrakéták a magyar tőzsdén - Érdemes őket komolyan venni

4iG, Masterplast, AutoWallis, Waberer's, csak néhány az elmúlt hetek nagy magyar tőzsdei sztorijai közül. A cégek részvényárfolyama meredeken emelkedett, ezzel párhuzamosan pedig tőzsdei forgalmuk is megugrott, részarányuk a magyar tőzsdei forgalomból folyamatosan nő.

A 4iG megvásárolja az Invitechet

Rohamléptekkel halad a 4iG afelé, hogy a kitűzött céloknak megfelelően az informatika mellett a távközlési iparág egyik meghatározó szereplőjévé váljon, akár nem csak Magyarországon, hanem a régióban is. A vállalat most bejelentette, hogy tulajdonába kerül az Invitech, miután a 4iG ma adásvételi szerződést kötött a társaság tulajdonosával. Az Invitech a telekommunikáció és az IT hálózati infrastruktúra-szolgáltatás területén Magyarország egyik vezető társasága, a vállalat az akvizíció után a 4iG és a magyar állam együttműködésével létrejövő távközlési szuperholding része lesz.

Rengeteg a jó sztori a magyar tőzsdén, raliznak a kispapírok

Az elmúlt időszakban a reflektorfény a kisebb piaci kapitalizációjú részvényekre irányult a magyar tőzsdén, az olyanok, mint a 4iG, az OXO Technologies, vagy az AutoWallis kifejezetten jól teljesítettek, és vállalati sztorikból sem volt hiány. A rali ma is folytatódik és forgalom tekintetében is az látszik, hogy a kis és közepes kapitalizációjú cégek részvényei kiszorítják a blue chipeket az élbolyból.

Megint kilőtt a magyar sztárpapír, több mint kétszer akkora forgalom van benne, mint az OTP-ben

Az elmúlt napok legnagyobb sztárja a magyar tőzsdén a 4iG volt, hiszen mióta bejelentették, hogy a magyar állammal közösen egy távközlési szuperholdingot hoznak létre, az árfolyam valósággal kilőtt. Ma ismét emelkedik a 4iG árfolyama, ráadásul több mint kétszer akkora forgalom van a papírban, mint az általában legforgalmasabbnak számító OTP-ben.

Brutális részvény- és kötvénykibocsátás jöhet a 4iG-nél

Újabb napirendi ponttal egészítették ki a 4iG szeptember végén megtartandó rendkívüli közgyűlésének napirendjét, a vállalat a következő két évben tőkeemelést és brutális mértékű vállalati kötvénykibocsátást hajthat végre.

A tegnapi zuhanás után ma megtáltosodtak a 4iG részvényei

Tegnap alaposan lefordult a 4iG papírja, amely napközben több mint 10 százalékos pluszban állt, amelyet egy zuhanás követett egészen mínusz 12,7 százalékig a nap végére. Ma azonban jött a „buy the dip” és ismét raliznak a papírok a masszív profitrealizálást követően.

27 százalékot zuhant ma a csúcsról a 4iG

Az elmúlt napok legnagyobb sztárja volt a magyar tőzsdén a 4iG, a részvény árfolyama valósággal felrobbant miután a cég bejelentette, hogy egy távközlési szuperholdingot hoz létre a magyar állammal karöltve. A meredek emelkedést ma délután profitrealizálás követte, ráadásul nem kicsi: 27 százalékot zuhant az árfolyam a csúcsról.

Korlátlan otthoni internetszolgáltatást indít a Telenor

Telenor OtthonNet néven otthoni internetszolgáltatást indít szeptember 14-től lakossági ügyfeleinek a Telenor Magyarország, vezeték nélküli hálózatán, belépve az otthoni szolgáltatások területére. A korlátlan adatforgalom mellett otthoni internetezést kínáló szolgáltatás a bevezetésekor is már több mint 1 millió háztartás számára érhető el, és a fejlesztéseknek köszönhetően ez a kör folyamatosan bővül.

Kitört a pesti tőzsdeláz, mindenki őrült limbót ráz

Biztosan sokan emlékeznek a Mészáros-részvények csodálatos szárnyalására még 2017-ből, amikor sok hazai kispapírban a napi elmozdulás alapegysége az 5 százalék volt, de gyakran ennek többszörösével emelkedtek az árfolyamok. És nem csak azoknak a vállalatoknak a részvényeinél, ahol a nagybefektető megjelent, hanem azoknál is, ahol csak sejtették a megjelenését. Annyiban hasonló a szituáció most az akkorival összehasonlítva, hogy most is őrült sebességgel növekedő cégek iránt nőtt meg alaposan a befektetők érdeklődése, és az árfolyamok is meredeken emelkednek. Négy hazai, tőzsdei cég sztoriját néztük meg, és azt is, hogy mit mutat a technikai kép a részvényeiknél.

Eladják a Magyar Telekom testvércégét

A Magyar Telekom anyavállalata, a Deutsche Telekom eladja holland leányvállalatát, írja a Bloomberg. Ez lesz idén az egyik legnagyobb tranzakció az európai távközlésben.

Nincs megállás, tovább szárnyal a sztárrészvény

Tovább folytatódik a rali a 4iG részvényénél, az elmúlt szűk két hét alatt már közel 50 százalékkal került feljebb a jegyzés. A cég több kedvező hírt is közölt az elmúlt időszakban, a ma folytatódó rali a technikai tényezők mellett többek között a második negyedéves gyorsjelentésnek tudható be. Ma is kifejezetten magas forgalom mellett zsákolják a befektetők a papírokat.

OTP, Mol, 4iG, Waberer’s – Mit kell most venni a magyar tőzsdén?

Történelmi csúcsra emelkedett a BUX index augusztusban, amiben az OTP és a Richter játszotta a főszerepet, de a kisebb papírok között is lehetett találni izgalmas sztorikat. Szeptember elején ismét megkérdeztük a hazai alapkezelőket, hogy mit várnak a hazai tőzsdén, melyek a kedvenc hazai részvényeik és milyenek a kilátások a forint piacán.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR