Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

4IG árfolyam

Ma:
|
Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
4IG ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
4IG kötéslista
Idő Ár Darab Érték
4IG statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 249727.60329
Nyitó ár: 802
Előző záró ár: 809
Napi átlagár: 820.499109
180 napos átlagár: 811.85392059144
360 napos átlagár: 789.99711580895
Napi minimum: 802
Napi maximum: 839
Éves minimum: 611 2023-03-13
Éves maximum: 880 2023-09-15
Történelmi minimum: 16 2011-12-20
Történelmi maximum: 1184 2019-06-18
Forgalom (db): 352220
Forgalom: 288996196
Árfolyamváltozás 1 hó: 0.37220843672456%
Árfolyamváltozás 6 hó: -4.2603550295858%
Árfolyamváltozás 12 hó: 15.571428571429%
Adatlap
4IG
Rating
Értékpapír megnevezése 4iG share
Értékpapír kibocsátója 4iG Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000167788
Kijelzés módja (ticker) 4IG
Értékpapír névértéke 20 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 299 074 974
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2004-09-22
Első kereskedési nap 2004-09-22
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési ár 1800
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a 4IG árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Portfolio Trader online előadás Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Videóajánló
4IG hírek

A Magyar Telekom volt a nap sztárja a magyar tőzsdén

A BUX index a tegnapi záróértékétől csak néhány pontra zárt, azonban a blue chipek között kiemelkedően jól teljesített a Magyar Telekom, miután a vállalat erős negyedéves számokat közölt és az osztalékkal, valamint a részvény visszavásárlásokkal kapcsolatban is jó híreket hozott a befektetőknek.

Kimaradt a magyar tőzsde a csúcsdöntésekből ma

Miközben az amerikai és az európai tőzsdéken sorra dőlnek a csúcsok, a magyar piac lemaradó volt a csütörtöki kereskedésben, a BUX 0,2 százalékos csökkenéssel zárt.

Pár éven belül műholdat állíthat pályára a 4iG - Űripari, drónvédelmi tervekről beszéltek a vezetők

Egy ideje már lehet tudni, hogy űripari terveket dédelget a 4iG Csoport, és ma reggel újabb lépéseket jelentett be a cég: külön leányvállalat felel majd az iparágért, és egy újabb akvizícióra is sor kerül. Fekete Péterrel, a 4iG Csoport vezérigazgatójával, és az újonnan megalakuló 4iG Space & Technology Zrt. megbízott vezérigazgatójával, Sárhegyi Istvánnal beszélgettünk arról, hogy miért nyit a 4iG az űripar felé, mik a tervek a védelmi üzletágban, mi köze van ehhez a távközlési és az IT divíziónak, és hogy mikor állhat pályára egy új magyar műhold a 4iG közreműködésével?

Az OTP vezetésével emelkedett pénteken a magyar tőzsde

A vezető nyugat-európai részvényindexek pénteken mérsékelten estek, ezzel szemben a magyar BUX index emelkedett, ami elsősorban az OTP jó teljesítményének tudható be. A magyar bankrészvény árfolyama részben azért emelkedett, mert a bank bejelentette, hogy eladta román leánycégét, a vételár 347,5 millió euró volt.

Szándéknyilatkozatot írt alá az albán kormánnyal a 4iG

Szándéknyilatkozatot írt alá az albán kormánnyal a 4iG Csoport. Az együttműködés egy Európa felé új adatkaput nyitó, Egyiptom és Albánia között húzódó tenger alatti nagy kapacitású adatkábel-beruházás megvalósítását célozza. A dokumentumot Fekete Péter, a vállalatcsoport vezérigazgatója és Enkelejda Muçaj, infrastrukturális és energiaügyi miniszter-helyettes látták el kézjegyükkel. Az aláírási ceremónián részt vett Edi Rama, albán miniszterelnök és a 4iG Nyrt. elnöke, Jászai Gellért is – áll a vállalat közleményében.

Megállapodást írt alá a 4iG csoport és a Telecom Egypt

Közös nyilatkozatot írt alá a 4iG és a Telecom Egypt. A közös szándék arra irányul, hogy megalapozza egy Európát Egyiptommal összekötő telekommunikációs korridor létrehozását, és egy ezt koordináló vegyesvállalat megalapítását - áll a Nemzetgazdasági Minisztérium közleményében.

A Mol vitte a prímet a pesti tőzsdén

A keddi esés után már jobb hangulatban telt a szerdai nap a magyar tőzsdén, a BUX azonban így is alulteljesített. A blue chipek közül határozott pluszban zárt a Richter és a Mol is, a tegnapi nap után azonban ismét esett a Magyar Telekom, valamint az OTP is.

Beköszöntött a sci-fi korszak a magyar ügyfélszolgálatoknál

Az ügyfélszolgálatokkal kapcsolatban sokak szerezhettek kedvezőtlen tapasztalatot a hosszú várakozás, az azonosítás vagy éppen az ide-oda kapcsolás miatt. A legfejlettebb rendszerek, amelyek mesterséges intelligenciára is támaszkodnak, változást hozhatnak, ugyanakkor ez korántsem azt jelenti, hogy a contact centerek dolgozóit lecserélik egy nyelvi modellre. Nagyban növelhető a hatékonyság, a modern központok sokoldalúan támogatják az ügyfélkapcsolatokat, és számos bevált profittermelő lehetőséget nyújtanak, ezáltal már nem nevezhető felesleges pénznyelőnek egy ilyen Contact Center. Többek között erről beszélgettünk Hraskó Gáborral, a 4iG Contact Center szakértőjével.

Véleményt mondott a Scope Ratings a 4iG-ről

A 4iG bejelentette, hogy lezárult a Scope Ratings éves auditja, amely során a független nemzetközi hitelminősítő a 4iG adósbesorolását vizsgálta. A Scope Ratings stabilról pozitív kilátásúra változtatta a 4iG (BB-) kibocsátói besorolását – amely a jövedelmezőség javulásával későbbiekben a vállalatcsoport felminősítését is eredményezheti – ugyanakkor változatlanul hagyta a 4iG kibocsátott kötvényeinek adósságbesorolását (BB-).

Digitális eszközökkel támogatja a 4iG a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáját (x)

A 4iG Csoport kiemelten fontosnak tartja az egészségügy fejlesztését és a jövő digitális nemzedékének támogatását, a társaság igazgatósága ezért döntött úgy, hogy az ünnepi időszakban támogatást biztosít a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának szakellátási, kutatási, valamint oktatási tevékenységéhez. Az Intézet Magyarország vezető gyermekgyógyászati intézménye, amely nemzetközileg is elismert kutatási eredményekkel rendelkezik. A Klinikán évente 120 ezer gyermeket látnak el. Az intézményben emellett 1400 orvostanhallgató képzése is zajlik, illetve a hallgatóknál is nagyobb létszámban fogadnak egészségügyi szakdolgozókat gyakorlati képzésen.

Zöld utat adott a 4iG állami támogatására az EB egy fontos európai kezdeményezés miatt

Az Európai Bizottság az uniós állami támogatási szabályok alapján jóváhagyta a közös európai érdekű fontos projektet (IPCEI), amelynek célja a kutatás, fejlesztés és a legkorszerűbb felhő- és szélessávú számítástechnikai technológiák kezdeti ipari bevezetése több európai szolgáltatónál. Magyarországról a 4iG Nyrt. és az E-Group ICT támogatását is jóváhagyta Brüsszel.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a csattanós válasz azoknak, akik nem vesznek lakást, mert alacsonyabb kamatokra várnak