Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

4IG árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
4IG ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
4IG kötéslista
Idő Ár Darab Érték
4IG statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 212343.23154
Nyitó ár: 685
Előző záró ár: 683
Napi átlagár: 695.466329
180 napos átlagár: 785.57409174511
360 napos átlagár: 835.82442762105
Napi minimum: 675
Napi maximum: 710
Éves minimum: 625 2022-09-29
Éves maximum: 1000 2021-09-30
Történelmi minimum: 16 2011-12-20
Történelmi maximum: 1184 2019-06-18
Forgalom (db): 227106
Forgalom: 157944576
Árfolyamváltozás 1 hó: -18.10551558753%
Árfolyamváltozás 6 hó: -15.155279503106%
Árfolyamváltozás 12 hó: -31.7%
Adatlap
4IG
Rating
Értékpapír megnevezése 4iG share
Értékpapír kibocsátója 4iG Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000167788
Kijelzés módja (Ticker) 4IG
Értékpapír névértéke 20 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 103 207 921
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2004-09-22
Első Kereskedési Nap 2004-09-22
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1800
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a 4IG árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

4IG hírek

Orbán Viktor bejelentése után jönnek a nagy nevek a Portfolio Energy Investment Forum konferenciáján

Miután hétfőn bejelentette Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben, hogy frissítette a kormány a közép- és hosszútávú magyar energiastratégiát és fontos részleteket árult el belőle, kifejezetten aktuális időpontban érkezik október 4-én a Portfolio Energy Investment Forum konferenciája a magyar energetikai szakma vezető döntéshozóinak részvételével. A nap során négy átfogó szekcióban dolgozzuk fel a legfontosabb, illetve leginkább aktuális energiapiaci fejleményeket, lehetőségeket és kihívásokat az ágazat fontos képviselőinek segítségével. Még nem késő regisztrálni akár a személyes, akár az online részvételre, amelyet ezen a linken keresztül lehet megtenni.

Több lépcsőben mégiscsak többségi tulajdont szerezhet a 4iG a SpaceComban

Fordulatos történet az, ahogy a 4iG részesedést szerezne a tőzsdén jegyzett izraeli, műholdas szolgáltatásokat nyújtó cégben, a SpaceComban. A magyar vállalat általában irányító többséget szeret szerezni a cégekben, amikben részesedést szerez, így volt ez az elmúlt évek akvizícióinál, és ezt tervezték a SpaceComnál is. A tulajdonszerzést az izraeli Kommunikációs Minisztériumnak is jóvá kellett hagynia, viszont a 4iG augusztusi bejelentése alapján a minisztérium csak a részvények 20 százalékának megszerzéséhez adta meg előzetes hozzájárulását. A 4iG akkor jelezte, a vállalat igazgatósága gondosan meg fogja vizsgálni a minisztérium döntését, mivel eredetileg nem csak 20, hanem 51 százalékos, vagyis többségi tulajdon megszerzése volt a cél. Ma azt közölte a 4iG, hogy első körben 20, később pedig akár további 31 százalékos részesedést szerezhet a magyar vállalat az izraeli cégben, ez utóbbihoz viszont újra szükség lesz az izraeli Kommunikációs Minisztérium hozzájárulásához.

Továbbra is felülteljesítő a magyar tőzsde

A nemzetközi és régiós részvényindexekhez képest jobban áll a magyar tőzsde a kereskedési idő felénél, a blue chipek közül a Magyar Telekom és a Richter részvényei vannak pluszban, minimális esésben áll a Mol, az OTP részvényei azonban jelentősebbet estek, a 8000 forintos támaszszint közelében áll a jegyzés.

Kilógott ma a magyar tőzsde, nem tudott visszapattani Európával

A nap elején jelentős mínuszba kerültek az európai tőzsdék, főleg a negatív gázpiaci híráram miatt, viszont nagyjából a kereskedési idő felénél láttunk egy jelentős visszapattanást a vezető indexeknél azt követően, hogy a Bank of England bejelentette, hogy hosszú lejáratú brit államkötvények vásárlásába kezdett. Erre a hírre ugyan a vezető európai indexek többsége komoly erősödéssel reagált és a BUX is le tudott valamennyit dolgozni a korábbi esésből, azonban a kereskedési idő végére a napi mélypont közelébe ütötték vissza a hazai részvényindexet.

Nagy nevek a Portfolio Energy Investment Forum konferenciáján

Már csak néhány nap és elkezdődik október 4-én a Portfolio Energy Investment Forum konferenciája, amelyet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) szakmai támogatásával szervezünk és négy szekcióban beszéljük át az elszálló energiaárak, az orosz fosszilis energiahordozókról való leválás, a klímacélok és a megújuló energiák terjedésének sokféle kihívását és egyúttal a kínálkozó megoldási lehetőségeit is. A konferenciára regisztrálni itt lehet, az összes releváns részlet itt érhető el.

Megütötték a Mol részvényeit

A hazai blue chipek közül minimális pluszban az OTP, stagnál a Magyar Telekom, esésben van a Richter és a Mol

Elszabadultak a hackerek - Hogyan készülnek fel a vállalatok a kiberbiztonsági kockázatokra?

A szomszédban zajló háború és a pandémia alatt kibontakozott gyors kényszerdigitalizáció nyomán a hackerek is magasabb fokozatba kapcsoltak Magyarországon, megnőtt a kibertámadások száma és intenzitása, amit a kiberbiztonsági szakértők is érzékeltek. A téma szakértője, a 4iG egy rövid kutatással szeretné felmérni, hogy a hazai vállalatok mennyire tudatosak a kiberbiztonsági kérdésekben, mik azok a tevékenységek, melyeket annak érdekében tesznek, hogy megelőzzék a támadásokat, illetve hogyan képzelik el az esetleges kibertámadások által okozott károk helyreállítását.

Megtépték az OTP-t a szlovén hírre

Az elmúlt napokban látott kedvezőtlen piaci hangulat ma is jellemző volt az európai tőzsdékre, bár az irány nem volt teljesen egyértelmű, a vezető részvényindexek mégis inkább a negatív tartományban mozogtak. Ezzel a szemben viszont a magyar tőzsde jelentősen felülteljesítő volt a kontinensen, elsősorban a Richter és az OTP jó teljesítményének köszönhetően. A Richternél egy technikai jellegű felpattanást láttunk a 7700 forintos támasz közeléből, az OTP-nél viszont vállalati hír is érkezett ma délután, mely szerint már csak egy lépésre van a magyar bankcsoport a Nova KBM nevű szlovén nagybank átvételétől, miután a közös európai bankfelügyelettől megkapta a szükséges engedélyt, így már csak a szlovén versenyhivatal engedélye hiányzik a teljes átvételhez, ami a következő napokban várható. Ezt természetesen pozitívan fogadta a piac, és az OTP jelentős pluszba lendült ma délután, ami a BUX-ot is felfelé húzta.

Mínuszban zárta a napot a magyar tőzsde

Vegyes volt a hangulat, a hazai blue chipek közül minimálisan emelkedett a Mol, stagnált a Magyar Telekom, esett az OTP és a Richter.

Részben eladásokból is fedezheti a 4iG a magyar Vodafone megvásárlását

A Vodafone-tranzakció kapcsán adott interjút a Világgazdaságnak Jászai Gellért, a 4iG elnök-vezérigazgatója. Jászai az interjúban többek között beszélt a a DIGI mobil infrastruktúrájának vagy a Yettelben lévő 25 százalékos részesedésnek a lehetséges értékesítéséről is.

Egyszerre jelentett a Vodafone és a 4iG – Mit látunk?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének pénteki adása. A mai műsor első témája az volt, hogy a héten megjelent a 4iG idei második negyedéves beszámolója, valamint közölték a Vodafone 2021-es főbb számait is. Utóbbi cég eredménye zsinórban másodszor lett negatív. A műsor vendége volt Nagy Viktor, a Portfolio Részvény rovatának vezető elemzője, akivel a két cég elmúlt időszakbeli teljesítménye, és persze a felvásárlás is szóba került. Mai másik témánk, hogy a Magyar Nemzeti Bank közzétette a hazai bankok és a magyar biztosítók szektorszintű első féléves adatait. Az év több szempontból is vegyes első hat hónapjáról és a második félév várakozásairól Palkó Istvánnal, lapunk vezető pénzügyi elemzőjével beszéltünk.

Már a távközlés húzza a 4iG-t

A tegnap piaczárást követően közzétett gyorsjelentés után ma online elemzői tájékoztatót tartott a 4iG, ahol több érdekes információ is elhangzott.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra