Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

4IG árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
4IG ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
4IG kötéslista
Idő Ár Darab Érték
4IG statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 255709.10277
Nyitó ár: 850
Előző záró ár: 852
Napi átlagár: 848.87539
180 napos átlagár: 777.20143826896
360 napos átlagár: 755.68426493684
Napi minimum: 842
Napi maximum: 859
Éves minimum: 611 2023-03-13
Éves maximum: 880 2023-09-15
Történelmi minimum: 16 2011-12-20
Történelmi maximum: 1184 2019-06-18
Forgalom (db): 99992
Forgalom: 84880748
Árfolyamváltozás 1 hó: 1.4285714285714%
Árfolyamváltozás 6 hó: 25.663716814159%
Árfolyamváltozás 12 hó: 21.367521367521%
Adatlap
4IG
Rating
Értékpapír megnevezése 4iG share
Értékpapír kibocsátója 4iG Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000167788
Kijelzés módja (Ticker) 4IG
Értékpapír névértéke 20 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 103 207 921
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2004-09-22
Első Kereskedési Nap 2004-09-22
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1800
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a 4IG árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

4IG hírek

Izgalmas spekulációra bukkantunk - Ez is tovább hajthatja a Telekom árfolyamát

Nemcsak a befektetők, az elemzők is pozitívan fogadták, hogy múlt pénteken a magyar kormány beígérte a Magyar Telekomnak a közműadó és a távközlési pótadó kivezetését. A hírt követően több elemző felfelé módosította a részvényekre vonatkozó célárát és jelenleg nincs, aki eladásra javasolná a papírokat. Megkérdeztünk elemzőket, hogy mi hajthatja még a befektetési sztorit a Telekomnál, és egy izgalmas spekulációra bukkantunk.

Többek között a hazai részvénypiaci befektetésekről is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján.

Itt a magyar tőzsde legújabb főnixe - Ezt a feltámadást még sokáig emlegetjük

Látványos feltámadást mutat a Magyar Telekom részvénye tavaly ősz óta, és a napokban ismét lendületet kapott a részvény, miután a cég vezetője Orbán Viktornál járt, és a távközlési pótadó, valamint a közműadó kivezetésének ígéretével távozott. Ez egy újabb lökést adott az árfolyamnak, amit az újraéledő osztaléksztori és a javuló növekedési kilátások tápláltak az elmúlt egy évben. Megnéztük, hogy miért lehet vonzó még a Magyar Telekom részvénye és hogy hogyan állnak az árazási szintek egy ilyen elképesztő rali után.

Többek között a hazai részvénypiaci befektetésekről is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján

Kiderült, hol tart Magyarország a mesterséges intelligencia forradalomban

A mesterséges intelligencia itt lesz velünk a következő 10 évben, aki nem foglalkozik ezzel, el fogja veszíteni a versenyelőnyét - mondta Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója az SAP NOW Hungary 2023 konferencián, ahol az AI vállalati felhasználása volt a fókuszban. A hazai cégek elsősorban a termelésben, marketingben, ügyfélkapcsolatok területén várnak jelentős AI-hatást, míg a hagyományosan humán területeken, mint a jog és a HR, ódzkodnak a mesterséges intelligencia használatától. Meskó Bertalan jövőkutató szerint a generatív AI igazi áttörést hoz az emberiségnek, a szakember szerint ez a legfontosabb technológia az internet feltalálása óta.

Zajlik a totális átalakulás: egy szempillantás alatt Telekom méretűre nőtt a 4iG

Néhány évvel ezelőtt még szinte jelentéktelen cég volt a magyar tőzsdén a 4iG, mostanra azonban egy Magyar Telekomhoz mérhető méretű vállalattá nőtt, így már két nagy távközlési vállalat is van a magyar tőzsdén. Bár a 4iG egy növekedési sztori, ahol még folyamatban van az átalakulás, a Telekom pedig egy stabil, érett vállalat, így nehezen összehasonlíthatók, de mutatunk néhány szempontot, ami alapján összevethető a két cég.

Szembe ment az európai hangulattal a magyar tőzsde

A BUX index annak ellenére tudott pozitív tartományban zárni, hogy a nemzetközi piacokon több kedvezőtlen fejleménynek is köszönhetően kifejezetten rossz volt ma a hangulat.

Friss véleményt mondott az Edison a 4iG-ról

Friss elemzést tett közzé az Edison Group a 4iG-ról a múlt héten publikált féléves jelentés kapcsán, amelyben kiemeli, hogy rekord eredményeket könyvelt el a cég és jól halad az integrációs folyamat.

Fekete Péter: nemzeti bajnokokat építünk

A gyors növekedést a konszolidáció időszakának kell követnie a 4iG-nál, de ha adódik lehetőség, nem kizárt, hogy a technológia vagy az űripar területén, vagy a Nyugat-Balkán távközlési piacain tovább növekedjen a vállalat - mondta el a Portfolio-nak adott interjúban Fekete Péter, a cégcsoport vezérigazgatója. A vezetékes és mobil infrastruktúra monetizálásának lehetőségeit jelenleg is vizsgálja a cég, amit részben az eladósodottság csökkentésére fordítana. Az akvizíciókból eredő szinergiahatások már látszanak, és Fekete Péter azt is elmondta, hogy mennyire volt jó üzlet a Vodafone felvásárlása.

Nagyot esett az OTP, lehúzta a magyar tőzsdét

Rossz volt ma a hangulat a magyar tőzsdén: a befektetők vélhetően az este érkező hitelminősítői döntés elől vonultak "fedezékbe", nem kizárt ugyanis, hogy kedvezőtlen irányba változtatja besorolásunkat a Moody's.

Történelmi rekordot döntött a magyar tőzsde augusztusban

Ugyan a tőzsdékre a nyári hónapokban a visszafogottság jellemző, a Budapesti Értéktőzsde kiemelkedő hónapot zárt. A BÉT elsődleges részvénymutatója, a BUX index 4,5 százalékos növekedést követően 55 775 ponton fejezte be a hónapot, amely a havi záróértékeket tekintve történelmi rekord. Az erős forma az azonnali részvénypiac forgalmában is tükröződött: összesen 286,8 milliárd forint értékben zajlott a kereskedés, amely 12,5 milliárd forint értékű napi átlagnak felel meg. A legnépszerűbb részvények sorrendjében továbbra sem történt változás, az OTP, a Richter és a Mol zárt az élen, 166,7, 40,1 és 33,6 milliárd értékű forgalommal, míg a brókercégek mezőnyében az Erste, a Wood & Company és a Concorde vezette a mezőnyt.

Elégedett a 4iG a Vodafone-akvizícióval, ugrik az árfolyam a jelentés után

Komoly növekedést ért el a 4iG az első félévben, ami nagyrészt a távközlési expanziónak köszönhető az akvizíciókon keresztül, de az áremelések és a nyugat-balkáni leányvállalatok is segítettek organikusan – mondta el Fekete Péter, a vállalat vezérigazgatója a féléves eredményeket bemutató konferenciahíváson. A Vodafone akvizíciójával elégedett a 4iG, és a cégvezető azt is elmondta, hogy mennyivel járult hozzá a csoport eredményeihez a januárban felvásárolt mobilcég.

A Vodafone repíti a 4iG számait

Mind a bevételek, mind az EBITDA szintjén jelentős növekedésről számolt be a 4iG második negyedéves gyorsjelentésében, köszönhetően a közelmúltbeli akvizícióknak, leginkább a Vodafone első negyedévben lezárult felvásárlásának. A 4iG csoport átalakulása közepette változás jön a vezetőségben és a társaság azt is bejelentette, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően bevezeti a One márkát Magyarországon.

Kiderült, mi a lesz a Vodafone új neve

Már korábban is terjedtek hírek arról, hogy átkeresztelik a Vodafone Magyarország szolgáltatásait, most pedig egy vállalati bejelentésből kiderült, hogy mi lesz az új név, és kifelel az átmárkázásért.

Új vezetők jönnek a 4iG és leányvállalatai élére

Miután a 4iG komoly változásokon és fejlődésen ment az idei év elején, most a vezetőségben is változás jön: Blénessy László távozik a Vodafone vezérigazgatói posztjáról és a 4iG technológiáért felelős általános vezérigazgató-helyettese lesz, míg őt Bányai Tamás váltja a szolgáltató élén.

Lezárult a fejlesztés, elkezdődhet a magyar katonai drón alkalmazása

Utolsó tesztrepüléseit is sikeresen teljesítette a ProTAR, ezzel hivatalosan is lezárult a célanyag-drón rendszer két és fél éves fejlesztési szakasza. A Magyar Honvédség megrendelésére fejlesztett sugárhajtású drón most első megrendelőit várja. A hadsereg légvédelmi képességének fejlesztésére hivatott pilóta nélküli repülő rendszer akár 500 km/órával is képes kötelékben repülni, segítségével valós körülmények között szimulálhatóak a támadó repülőgépek.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra