Előfizetői tartalom

Nagy dolog készül az OTP-nél - Most érdemes figyelni!

Egy nagyobb korrekción már túl van az OTP részvényárfolyama, de hamarosan könnyen jöhet egy következő, mutatjuk, mire érdemes figyelni a befektetőknek. Többek között a hazai részvénypiaccal és az OTP részvényeivel is foglalkozunk a Portfolio Signature Online Klubján.

Meghívott szakértőinkkel arról beszélgetünk, hogy mik most a nagy sztorik a tőkepiacokon, mik a piacnak azon szegmensei, amik már drágák, mik azok, amik még olcsók, miben van most fantázia, hol vannak a kockázatok, és természetesen, hogy mibe érdemes most fektetni? Jön a PORTFOLIO SIGNATURE ONLINE KLUB – Egyedi tartalmak után exkluzív események Signature előfizetőknek.

Bő egy hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy nagy esés jöhet az OTP árfolyamában, és jött is: az azt követő 3 napban 11 százalékot esett az árfolyam. Akkor egy erős technikai képre hívtuk fel a figyelmet, markáns RSI divergencia alakult ki, egyre magasabb árfolyamértékekhez egyre alacsonyabb, de még mindig a kritikus 70-es érték közeli/feletti RSI értéke tartoztak, vagyis látszott, hogy fogy a lendület az OTP-nél, ami előre vetítette az esést.

otprsi-624445

Mint ahogy az sokszor lenni szokott, hír is érkezett az esés mögé, Varga Mihály a bankok terheinek emelkedését lengette be, ez is nyomás alá helyezte az árfolyamot, ami 12 770 forintig esett.

otpllllew

A nagy esés óta inkább csak mérsékelt meredekségű emelkedést/oldalazást láthattunk az OTP grafikonján, ami arra mindenképpen jó volt, hogy a szeptember közepi nagy esés utáni túladottság elmúlt, a mostani semleges RSI érték alapján most mindkét irányba van tere az árfolyam mozgásának.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés