Előfizetői tartalom

Jön a budapesti bálna, és belevesz az OTP-be

Tegnap bejelentette az OTP, hogy zöld jelzést kapott az MNB-től, nagy tételben veheti a részvényeit. Néhány gondolat arról, mit jelenthet ez. Az OTP-vel kiemelten foglalkozunk a Portfolio Investment Day 2024 befektetési konferenciánkon, ahol a bank vezérigazgató-helyettese, Bencsik László beszél majd a bankcsoport helyzetéről, kilátásairól.

Mibe fektessünk 2024-ben? Az állampapír, a részvény, az arany, a kripto vagy az ingatlan lesz a nyerő? Szakértőink minden kérdésre választ adnak. Ha fontos önnek, hogy megtakarításai optimális befektetésekben gyarapodjanak, akkor ott a helye a konferenciánkon!

Múlt héten bejelentette az OTP, hogy kivonul Romániából, az ottani operációt (bank + alapkezelő + lízingcég) 347,5 millió euróért, vagyis mostani árfolyamon 135 milliárd forintért adták el a legnagyobb román banknak, a Banca Transilvaniának.

Tegnapi cikkünkben többek között arról is írtunk, hogy mire költheti el a pénzt az OTP.

A három logikus lépésnek a következők kínálkoztak:

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés