Prémium

Az IBM Magyarország inkubátor programot indít (x)

Portfolio


' title='
Az IBM Magyarország bejelentette, hogy október elsejétől elindítja hazai független szoftverfejlesztőket támogató kezdeményezését, az IBM ISV Incubator Programot.
A magyar szoftverfejlesztőknek stratégiai fontosságot tulajdonít az IBM, akikkel együttműködve olyan megoldások létrehozását célozza, amelyek a legkülönbözőbb területen tevékenykedő felhasználók igényeit elégítik ki. A cég elsősorban a kis- és középvállalati szegmensre összpontosító fejlesztőkkel kívánja elmélyíteni kapcsolatait, valamint az olyan kiemelkedően fejlődő szegmenseket kiszolgálókkal, mint a digitális média, az élettudományok, vagy a hálózati számítástechnika.

A független szoftverfejlesztők pályázati alapon ingyenesen férhetnek hozzá a több millió dollár értékű hardver-eszközökkel felszerelt, budapesti IBM Innovációs Centrum szolgáltatásaihoz, ahol programjaikat tesztelhetik, fejleszthetik, portolhatják, megoldásaikra az egész világon elfogadott IBM tanúsítványokat szerezhetnek és képzésekben is részt vehetnek.

Az ISV Incubator Program túlmutat a technológiai együttműködésen. Az IBM a legígéretesebb szoftvereket megalkotókkal közösen jelenik meg a piacon, s nemzetközi hátteret biztosít ahhoz, hogy a hazai fejlesztés az IBM csatornáin külföldre is eljusson. Az IBM Magyarország a közös célokhoz marketingtámogatást, értékesítési jutalékot, finanszírozási lehetőségeket, s dedikált IBM-es kapcsolattartót és IBM-es marketingszakértő segítségét is biztosítja magyar szoftverfejlesztő partnereinek.

Az együttműködésből természetesen nemcsak a szoftverfejlesztők profitálnak, abból a cég is hasznot remél, mondta el Rehus Péter, az IBM szoftver üzletágának igazgatója. A független szoftverfejlesztők szerteágazó szakértelemmel rendelkeznek: akadnak köztük, például, akik az egészségügyben, mások az építőiparban, megint mások a szállítmányozásban járatosak. Az IBM hardvereire, szoftvereire és szolgáltatásaira alapozott speciális megoldásaikkal az IBM-et még közelebb vihetik a kis- és középvállalati szférához - hangsúlyozta a menedzser.

Az ISV Incubator Programról bővebb információt az www.ibm.hu/iic

>
Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019