Előfizetői tartalom

Berobbannak a magyar biztosítási piacra a régió legütősebb felforgatói?

Több izgalmas régiós insurtechcég is nézelődik a régió, azon belül Magyarország piacán. Van köztük online életbiztosítási bróker, újhullámos biztosító, szoftverfejlesztő, telematika-vállalat és díjfinanszírozással foglalkozó insurtech is. Bár néhány cég ezek közül alapjaiban gondolja át a biztosítási termékek működését és ezért jelentős felfordulást okozhat a piacon, többségük azért nyitott a hagyományos szereplőkkel való együttműködésre is. A régió leginnovatívabb insurtech-cégeinek vezetőivel beszélgettünk, a cikkben részt vevő osztrák és cseh cégek vezetői pedig a Portfolio Biztosítás 2020 konferencián is beszélni fognak.

A cikkünkben a következő cégek szerepelnek:  Lamie Direct, osztrák biztosító, amely end-to-end digitális biztosításokat fejleszt és értékesít, Mutumutu, cseh biztosítási bróker és szoftvercég, amely a Societe Generale érdekeltségeként működő Komercni pojistovna biztosítóval együttműködve értékesíti a szolgáltatásait, Life is Hard, egy romániai szoftver, mint...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái