Előfizetői tartalom

Időveszteség és pénzégetés: rengeteg káros hatása van a munkába járásnak

Jelentős időveszteséget okoz minden egyes nap, sokba kerül, az ember elfárad közben és olyan negatív hatások érik, mint a környezetszennyezés vagy a forgalmi dugók miatt érzett stressz, ha minden nap be kell járni a munkába. A legnagyobb feladvány a munkaadók számára az, hogy ma már egyre több dolgozó elvárása, hogy ne kelljen szembenéznie a napi bejárással.

Miközben világszerte egyre többen szeretnének megszabadulni tőle, mostanában egyre több vállalat erőlteti az eddigieknél is erőszakosabban a visszatérést az irodába és a napi fizikai jelenléthez a munkahelyeken.

Visszatereli munkatársait a remote üzemmódból a Zoom, a Google és az Amazon is.

Már akadnak cégek, ahol fegyelmivel vagy egyenesen felmondással fenyegetik a személyes megjelenésre vonatkozó szabályok áthágóit, sok helyütt pedig gőzerővel - és akár jókora büdzséket is elégetve - dolgoznak olyan irodai belső terek kialakításán, amely valódi vonzerővel bír, és bejárásra ösztönzi a kollégákat.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés