Prémium

illy Francis Y1 Black Edition kapszulás kávégép (x)

Portfolio
Limitált kiadású éjfekete változatban is hódít a feltűnően elegáns illy Francis Y1.1 Touch kapszulás kávégép.
A kubista formák által ihletett gép mindössze 24 cm helyet foglal, a Red Dot Design 'best of the best' díját is megkapta. Semmilyen más eszpresszógéphez nem hasonlítható, a designban a tiszta forma és funkcionalitás találkozik felesleges sallangok nélkül. Az illy IperEspresso kapszuláit használó géppel otthon is kávéházi minőségű eszpresszó készíthető, ami az ínyenceket hibátlan, telt, intenzív, de mégis rendkívül lágy, bársonyos kremával érkező eszpresszóval örvendezteti meg. A gép teste alumínium, a legtöbb műszaki alkatrész az elegáns, csészetárolóként és egyben melegítőként szolgáló edzett üveglap alá került. A kávéfőzés a kapszula behelyezése után érintőgombbal indul, és automatán megáll.
Nézze meg működés közben videón!


illy Francis Y1 Black Edition kapszulás kávégép
Kétféle kávéhossz, eszpresszó és hosszú kávé főzhető vele, sőt, az Ön által preferált kávéhosszt Ön is beállíthatja, megtaníthatja a gépnek. Csészetartója állítható, így különféle magasságú csészék, bögrék használhatók vele. Ha nem használja, egy óra múlva energiatakarékos, alvó üzemmódba helyezi magát. A szükséges, 2-3 havonta ajánlott vízkőtelenítésre villogó lámpával figyelmeztet. Piros, fekete, és fehér üveglappal is kapható. Csak illy IperEspresso kapszulákkal eszpresszóhoz és hosszú kávéhoz. Az illy 100% Arabica kávéja normál, erős pörkölésben, lungo, és koffeinmentes változatban kapható. Tökéletes olasz eszpresszó gombnyomásra.

A klasszikus design ikon: Francis Francis X7.1 - illy IperEspresso kapszulás kávégép

A magyar Illy Ferenc által 1933-ban alapított, mára világhírűvé vált trieszti illycaffé egyik ikonja a Luca Trazzi sztárdizájner által tervezett Francis Francis X7.1 kávégép. Klasszikus, professzionális kávégépeket idéző karos kialakításával rítussá emeli a kávéfőzést, megjelenésével mindenki arcára mosolyt csal.
Nézze meg működés közben videón!


illy Francis Y1 Black Edition kapszulás kávégép
A gép megtanítható, gombnyomással programozható a preferált kávéhosszra is. A kávéfőzés a kapszula behelyezése után gombnyomással indul és automatán megáll. Szabadalmaztatott gőzkarral is rendelkezik, mely különlegesen könnyűvé varázsolja a tejhabosítást, így baristaképzés nélkül, pár mozdulattal tökéletes kapucsínóval is megörvendeztetheti magát és vendégeit. Piros, fehér és fekete színben kapható. Enegiatakarékos: ha nem használja, 30 perc után kikapcsol. A szükséges, 2-3 havonta ajánlott vízkőtelenítésre villogó lámpával figyelmeztet. Csak az illy IperEspresso kapszulákkal eszpresszóhoz, hosszú kávéhoz és kapucsínóhoz. Az illy 100% Arabica kávéja normál, erős pörkölésben, lungo, és koffeinmentes változatban kapható. Tökéletes eszpresszó gombnyomásra.

Házhoz szállítással, vagy személyes átvétellel is rendelhető a www.espressoshop.hu webshopon.

Kapszulák, csészék és más illy szépségek és finomságok személyesen is vásárolhatók Budapesten a Hegyvidék Központban működő illy Pop Up Store-ban, és kávézókban található illy Shopokbanm viszontealdóknál is.


illy Francis Y1 Black Edition kapszulás kávégép
A kávézók címeit itt találja >>>>


(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019