Prémium

Lakberendezz velünk az OTTHONDesign Ősz kiállításon! (x)

Október 11-én ismét megnyitja kapuit a lakberendezés és design témájú kiállításunk. Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez számos inspirációra, ötletre, szakmai tanács is szükség van. Ebben kíván segítséget nyújtani végfelhasználók és szakemberek számára október 11-13. között az OTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár a HUNGEXPO területén.
970x90_OD_Osz_Lakas2019_20190911

Az őszi kiállítás fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll. Közel 100 kiállító, 30 designer, textil és bútortervező hozza el termékeit, mutatja be a legújabb trendeket azok számára, akik akár csak egy-egy helyiséget, akár egy egész lakást kívánnak éppen berendezni. A kiállítás a szakemberek – lakberendezők, belsőépítészek, designerek – számára is izgalmas tartalmakat kínál.

A színvonalas, minőségi termékkör mellett a rendezvény számos programmal, tanácsadással, DIY workshopokkal, bemutatókkal, sőt mobil műhellyel is várja az érdeklődőket, hogy megtalálják a legjobb megoldásokat az álom otthon kialakításához.

Az esemény jelszava: Lakberendezz velünk!

PROGRAMJAINK – OTTHONDesign Ősz PLUSSZ!

  • INGYENES LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS várja a látogatókat, naponta több lakberendező áll a látogatók segítségére, hogy lakberendezési problémáikra megoldást találjanak. Az ingyenes szolgáltatás igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a honlapon.
  • DESIGN & GO KONYHA, amit Te tervezel! A standon egy speciális program segítségével tervezhető meg a konyhabútor egyedi igények szerint. A saját konyha alaprajzához előre kiválasztható a tetsző stílus, az arányok, és anyagok. Lakberendezők egy rapid randin segítik a közös tervezést! 20 perc alatt feltárul a megtervezett konyha 3 dimenziós látványterve és egy hozzávetőleges ár. Ha tetszik, már rendelhető is! Az ingyenes szolgáltatás igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a honlapon.
  • SZETT - OTTHON A design szerelmesei a Szőnyegtervezők Társasága (SZETT) 12 textiltervezőjének munkáiban gyönyörködhetnek az idén: szőnyegek, függönyök, takarók, párnák is láthatók lesznek. A textilkészítésbe pedig interaktiv programok segítenek betekintést adni. A standon design bútortervezők munkái is megjelennek.
szett_MB_2000_5c64cd6ba7ed0
  • MAGYAR DESIGN pop-up store – üzlet, ami csak itt van Ha szereted a mai, korszerű, időtálló és környezettudatosan megalkotott berendezést, akkor most meg is veheted, és rögtön haza is viheted a magyar designerek kisbútorai, lámpái és használati tárgyai közül az otthonodba illőt.És ha az aktuális kínálatban mégsem pontosan az van, amit szeretnél, akkor a tervezőkkel személyesen megbeszélheted, és megrendelheted a vágyott tárgyat.

Egyszeri és egyedi kínálat – 10 márka együtt, egy helyen – friss design, új darabok.

  • WOODLIKE workshop, ahol a kis időre egy igazi asztalos műhelyben találják magukat a látogatók és kipróbálhatják a szakma fortélyait.
  • WOODLIKE AFTER pop up store Hazaiak, fiatalok, tehetségesek és most megmutatják, mit tud a kreatív faipar. A fiatal bútoripari szakemberek bemutatják alkotásaikat, és ha tetszenek egyedi munkáik, megvásárolhatók, hazavihetők a garantáltan magyar bútorok!
WOODLIKE_After_21
  • FABLAB MOBIL MŰHELY A kiállítás három napja alatt kitelepül a FabLab Budapest csapata egy jól felszerelt mobil műhellyel, ahol 3D nyomtató, lézervágó, speciális kézi CNC várja mindazokat, akik kedvet éreznek saját tárgyak, kisbútorok készítéséhez.
  • A BOOK KIADÓ bemutatja A design fókuszú és gasztonómiai kiadványairól híres kiadó elhozza a kiállítsra néhány népszerű szerzőjét, akik a kiállítás színpadán előadásokat, DIY bemutatókat tartanak, sőt Kollár Franciska a kiadó standján dedikálni fogja legújabb könyvét is.
  • BELÉPŐJEGYÉVEL KONYHABÚTORT NYERHET! A kiállításra belépőjegyet vásárlók között (akár online, akár a kiállítás helyszínén) egy konyhabútort sorsolunk ki a kiállítást követő héten.

A kiállítással egy időben, a szomszédos pavilonban kerül megrendezésre a LAKÁS 2019 kiállítás is.

OTTHONDesign Ősz nyitva tartás:

október 11-13., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bejárat: III-as kapu

Bővebb információ:

www.osz.otthon-design.hu

(x)

greta191211
Commissioner Johannes Hahn
Mathias Corvinus Collegium MCC könyvbemutató
Frankfurti tőzsde
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Winelovers_Grand