Prémium

Golf - egy másfajta életstílus (x)

Portfolio




A golf mentális játék - friss, tiszta levegőn, kellemes társaságban egy másfajta életstílust jelent és nem utolsó sorban új barátságokat, üzleti kapcsolatokat eredményez. Akik már legalább egyszer kipróbálták, rájöhettek arra, hogy a természet zöldje, a pázsit nyugtat, míg a játék teljeskörű szellemi és nem kis fizikai igénybevételt kíván. A golf, mint szabadidősport mellett szól az a tény is, hogy még üzlet is folytatható a többórás séta, illetve játék közben.



A Klub



A bükfürdői Birdland Golf & Country Club az egyik leglátogatottabb hazai fürdőhelyen, Bükfürdőn alakult 1991-ben. A nemzetközi golféletben való elfogadottságát és elismertségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy 1995-ben Európa húsz legjobb golfpályája közé sorolták.

A 110 hektáros területen elhelyezkedő golfklub szolgáltatásai között minden megtalálható, ami tagjai és vendégei kikapcsolódásához szükséges. A gyógyvízen kívül nagy vonzerő a festői táj, a golfpálya szépsége és sokrétűsége, mely környezet ideális lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, a szabadidő tartalmas eltöltésére.



A golfozás kiemelkedő élményét a 18 lyukú Championship golfpálya biztosítja, melyet a középpontjában elhelyezkedő tóvilág tesz még változatosabbá. A golfszolgáltatások teljes kínálatát a 9 lyukú Par 3-as pálya, valamint az egyedülálló Golf Akadémiai Centrum teszi teljessé. A speciális, kezdők számára kialakított célgolf pálya a tréningezés mellett már versenyszerű játékra is alkalmas, sőt a gyermekek számára izgalmas játékteret is biztosít.


Golf akadémia



A Birdland Golf & Country Club klubtagsági rendszerében mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó kezdő, vagy már gyakorlott golfozóról. A klubtagsági formákról bővebben a www.birdland.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.
Az éves golfakadémiai tagság azoknak a kezdőknek hasznos és ajánlott elsődlegesen, akik a kezdeti lépések megtétele előtt állnak. A speciális tagság az oktatáson kívül tartalmazza a felszerelés használatát is egy egész éven keresztül. Az akadémiát a szakmai munkáért és oktatásért felelős golfoktatók irányítják, akik a golftanfolyamok változatos skáláját kínálják az érdeklődők számára.
Mindazokat, akik még csak barátkoznak a golfozás gondolatával, a Klub szeretné segíteni az egyhónapos érvényességű "Welcoming" klubtagsági lehetőséggel, mely tartalmaz 4 x 30 perces golfoktatást, klubunk szolgáltatásainak-, pályáinak és golf akadémiai centrumának korlátlan használatát, ütő és gyakorló labdahasználatot, valamint a rendezvényeinken való részvételen keresztül biztosítja a golféletbe való betekintés lehetőségét.


A golf és az üzlet kapcsolata



Ma már Magyarországon is egyre többen alkalmazzák azt a külföldön jól bevált gyakorlatot, miszerint sokszor a legfontosabb üzleti partnereket nem a tárgyalóasztalhoz, hanem a zöld gyepre invitálják meg, hisz a lehetséges üzleti partnerek pozitív és negatív tulajdonságai mindenképpen kiderülnek a közel ötórás golfjáték során.

A Birdland Golf & Country Club folyamatosan szervez olyan társasági golfrendezvényeket, melyek keretében lehetőség nyílik arra, hogy egy vállalat üzleti partnereit, ügyfeleit a megszokottól eltérő formában és helyen, a golfklubban lássa vendégül mindamellett, hogy a golf alapjait is elsajátíthatják.
A golf és az üzleti élet szoros kapcsolatát mi sem bizonyítja jobban, mint az idén első alkalommal megrendezett Audi Business Golf Championship sikere. A rendezvény a hazai üzleti élet elsőszámú döntéshozói számára lett szervezve, közismert vezető és már golfozó üzletemberek fővédnökségével. A célirányos meghívottak köre egyrészt a golfozással már megbarátkozott, másrészt pedig a golf iránt érdeklődő hazai és Magyarországon élő külföldi üzletemberek és családtagjaik köréből került ki.
Fontos eseménysorozata a Klubnak az évente megrenedezendő "Resort Classic Grand Tour", a "Fairway Diplomats Cup", és a Birdland Open. Ezeken a versenyeken kívül a Klub tagjai és azok barátai, vendégei számára havi rendszerességgel szervez golfversenyeket.


Birdland Golf Resort & Spa



A Birdland Golf & Country Club - középtávú fejlesztési stratégiájának megfelelően, az egyedi adottságokkal rendelkező 110 hektáron a következő években a hazai és nemzetközi idegenforgalom szempontjából is jelentős beruházásokat hajt végre. A fejlesztés négy fő területre koncentrálódik:

- 200-220 szobás luxus színvonalú Golf, Wellness & Spa Hotel
- 2500 nm alapterületű élményfürdőkkel is rendelkező "wellness & spa" központ
- 200 apartmanból álló villapark
- 18 lyukúról 27 lyukú golfpályára való bővítés.

A munkálatok a szálloda, a "wellness & spa" központ és az új golfpálya építésével 2002 elején kezdődnek, míg a tervezett nyitás 2003 közepén várható. Ezzel párhuzamosan kerül felépítésre a villapark, 30 - 70 nm alapterületű luxus kialakítású apartmanokkal.



A "golfresort"-ban elhelyezkedő szálloda 200 férőhelyes konferenciaközponttal egészül még ki. A jelenleg meglévő 18 lyukú "Championship" pálya, további 9 lyuk megépítésével 27 lyukúra bővül, biztosítva ezáltal a jelentős nemzetközi golfesemények, profi versenyek magas színvonalú lebonyolítását. A klub attraktivitását növelő szolgáltatásként egy 9 lyukú un. "chip & putt" pálya is kialakításra fog kerülni azzal a különlegességgel, hogy ez a terület megvilágításra kerül, így egyedülálló módon nyílik majd lehetőség a késő esti és éjszakai golfozásra is.

(X)
Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek