Előfizetői tartalom

Beléptünk a virtuális valóságba és megnéztük, hogy milyen lesz a jövő

A virtuális valóság jön és egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a mindennapjaink részévé váljon. A technológia szektor óriásai, köztük a Facebook, a Samsung, a Sony és a HTC is dolgoznak a technológia fejlesztésén. Egy pár napra a szerkesztőségünk is kipróbálhatta, hogy hol tart most a virtuális valóság, köszönhetően a HTC-nek, tesztelhettünk egy Vive-ot.

Bár csak rövid ideig használtuk a HTC Vive-ot, az első benyomásunk a teljes ledöbbenés volt, elképesztő új élményt ad a virtuális valóság. A technológia még messze nem tökéletes, nem is mindig működik gördülékenyen és a grafikának is van még hova fejlődnie, hogy élethűbb legyen, de már most látszik, hogy hatalmas potenciál lehet benne. És nem csak a játékok terén....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés