Nagyot nőtt a Gloster rendelésállománya

Portfolio
A Gloster nettó 3470 millió forint értékű nyitott rendelésállománnyal zárta 2024. első negyedévét, ami 163 százalékkal magasabb a 2023. év azonos időszakához képest – tette közzé a vállalat.
Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

A rekord összegű nyitott rendelésállományába kerül minden termék és szolgáltatás, amelyről a Gloster Csoporthoz tartozó összes leányvállalat érvényes megrendeléssel rendelkezik, de még nem kerültek teljesítésre az ügyfelek számára. A Gloster negyedéves nyitott rendelésállományai a következőképpen alakultak:

Jelentős volt a növekedés az elmúlt években a Glosternél, az aktív akvizíciós stratégiának köszönhetően, különösen a P92 tavalyi akvizícióját követően, ami a vállalat történetének legnagyobb felvásárlása. A P92 számait 2023 negyedik negyedévétől tartalmazza a mutató, ennek is köszönhető a megugrás.

A 2024.Q1-re megadott nyitott rendelésállomány a 2024. év végi teljesülésű megrendeléseket tartalmazza. A nyitott rendelésállomány még nem tartalmazza a Systemfarmer Zrt.-nek a nyitott rendelésállományát - áll a cég közleményében.

A Gloster részvényei ma 0,6 százalékos pluszban állnak. A papírt két elemző követi, az Erste 1183 forintos célárral, és vételi ajánlással, az Equilor pedig 1396 forintos célárral, és tartás ajánlással.

Címlapkép forrása: Portfolio

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF