Prémium

Liana - amikor az elegancia és a kiváló technológia találkozik (x)

Portfolio


Az autó kétféle karosszériával is kapható, ezek közül a szedán a klasszikusabb megjelenésű.

Most a Liana kívül-belül teljesen megújult, így talán még inkább különbözik versenytársaitól, mint valaha.




A napokban megújult Liana kívülről a módosított hűtőrácsában, lökhárítójában és oldalsó küszöbében mutat újat, ám belül annál több nóvumot találunk. A műszerek jobban leolvashatóak, sportosabb lett a kormány, a középkonzolon is módosítottak és mindezeken túl az autó belső terének kialakításához megválasztott anyagok is méltók lettek a Lianához.



Szélesebb lett a választék a motor tekintetében is, hiszen most már 1,3-as 90 LE-s, nagyon korszerű motorral is megvásárolható az autó. A Liana felszereltsége is gazdagodott, melynek köszönhetően már az alapkivitelben is szériatartozék az oldallégzsák, míg az 1,6 Comforthoz nemcsak fűthető első üléseket és külső tükröket kínálnak, hanem kormányról is vezérelhető négyhangszórós CD-s rádiót is.

A Suzuki mérnökei büszkék rá, hogy minden autójuk önálló fejlesztés eredménye. Hiába vált be valamely műszaki megoldás egy másik Suzuki modell esetében, azt csak alapnak tekintik a nagyobb Suzukik kifejlesztésénél, és semmiképpen sem adaptálják változtatás nélkül. Ennek a filozófiának a jegyében készítették el a Liana 1,6 literes, tiszta alumínium DOHC motorját is, és az új elgondolású kerék-felfüggesztési rendszerét is.



Nem célunk végigsorolni a prospektus minden sorát, álljon itt csupán egyetlen, az autóra jellemző mondat: az ötajtós Liana 279 literes csomagtere a hátsó ülések lehajtásával 1149 literesre növelhető. Aki próbált már egy bevásárlóközpontban tett látogatás után csomagokat berakodni autójába, vagy egy hosszú hétvége előkészületeként valaha is pakolt már hátulra, az tudja milyen sokat számít a praktikusan variálható csomagtartó.



A májustól a szalonokban is kipróbálható modellek kiváló választási lehetőséget jelentenek azoknak, akik már elnyűtték első Suzukijukat, és magasabb szinten szeretnék folytatni az autózást. És persze azoknak is, akik egyszerűen egy korszerű és elegáns autóra vágynak.

További információk >>> http://www.suzuki.hu/autok/liana/bemutatkozas.php

További képek >>> http://www.suzuki.hu/autok/liana/fotogaleria.php
Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
lidl áruház