Új vizeken evez az Agárdi: míg három éve díjnyertes whiskyvel állt elő a főzde, most két új párlattal, ginnel és rummal bővült a szortiment. Természetesen továbbra is a pálinka marad a legfontosabb, az idei év jó gyümölcstermése az Agárditól már megszokott magas minőségű párlatokat ígéri - mondja Vértes Tibor, az Agárdi Pálinkafőzde tulajdonosa
2002-ben, a Velencei-tó fővárosában kezdte meg működését Magyarország egyik legismertebb pálinkafőzdéje. Az azóta eltelt másfél évtizedben alapvetően változott meg a pálinkakultúra, és ebben nagy szerepe volt az úttörőnek számító Agárdi Pálinkafőzdének is. Vértes Tibor pálinkafőző mester, a cég alapítója elmondta: egyszer kell igazán jó pálinkát kóstolni ahhoz, hogy szerelembe essen az ember. A gyümölcs íze, az ital zamata az, ami igazi értéket teremt.
Háborúős híreink vasárnap.
Kezd eldurvulni a verseny.
Gyakorlati, jól bevált módszerek.
Az elnök elítélte a támadást.
Ki nyer? Az amerikai kormány vagy a ByteDance?
Kaiser Ferenc, az NKE docense a Portfolio Checklistben értékelte az Ukrajnának jóváhagyott új segélycsomagot.
Mekkora a baj a luxusiparban?