Az ukrán főparancsnok elárulta, hány új embert akarnak besorozni a frontra
Globál

Az ukrán főparancsnok elárulta, hány új embert akarnak besorozni a frontra

Portfolio
Ukrajna új főparancsnoka, Olekszandr Szirszkij elmondta, hogy további változtatásokat tervez a katonai vezetésben és a vezérkarban, és kitért arra is, hány új embert akarnak besorozni a frontra – írja a Bloomberg.

Ukrajna új főparancsnoka, Olekszandr Szirszkij elmondta, hogy további változtatásokat tervez a katonai vezetésben és a vezérkarban, hogy több olyan tisztet hozzon be, akik az orosz invázió során szereztek tapasztalatot.

A főparancsnokságunknak ismernie kell a harcteret, és értenie kell a front minden részén a helyzetet…Ennek érdekében pedig a katonai igazgatásban részt vevő tisztek képességei kerülnek előtérbe

- mondta Szirszkij az Ukrinform állami hírügynökségnek a múlt havi kinevezése óta adott első interjújában.

Azt nem közölte, hogy hány olyan tisztviselőt váltanak le, akik népszerű elődje, Valerij Zaluzsnij tábornok alatt szolgáltak, és más részletekkel sem szolgált.

Az ukrán hadsereg az elmúlt hónapokban nehezen tudott eredményeket elérni, mivel kevés az új katona, és késik a szövetségesektől kapott fegyverek szállítása. Az amerikai törvényhozók hónapok óta vitatkoznak a Kijevnek szánt több mint 60 milliárd dolláros katonai támogatásról, miközben a mozgósításról szóló törvény az ukrán parlamentben húzódik. Zelenszkij azt mondta, hogy Oroszország várhatóan május vége vagy június eleje körül indít újabb offenzívát.

A belső erőforrások felülvizsgálata után a hadsereg "jelentősen" kevesebb embert tervez behívni, mint az eredetileg tárgyalt 500 ezer fő - mondta Szirszkij, anélkül, hogy új számot közölt volna.

Arra számítunk, hogy elegendő emberünk lesz a haza védelmére, és nemcsak a besorozottakról, hanem az önkéntesekről is beszélünk.

"Az ellenség széles fronton folytatja offenzíváját", és mindenáron el akarja érni az Ukrajna keleti részén fekvő Donyeck és Luhanszk régiók határát, valamint további területeket akar elfoglalni a délkeleti Zaporizzsjában - mondta Szirszkij. Ezt a három régiót, Herszonnal együtt, Oroszország 2022-ben illegálisan annektálta. Moszkva erői egyik régió felett sem gyakorolnak teljes ellenőrzést.

Szilárd védelmi vonalakat készítünk elő szinte minden irányban, amelyek veszélyben vannak

- tette hozzá Szirszkij.

Címlapkép forrása: 2023 Global Images Ukraine via Getty Images

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

szenior treasury és kontrolling munkatárs

szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Leopard2A6-holland-tank-harckocsi-páncélos-stock