Két ukrán katonát késeltek halálra Németországban, orosz állampolgár a gyanúsított
Globál

Két ukrán katonát késeltek halálra Németországban, orosz állampolgár a gyanúsított

Portfolio
Az ukrán külügyminisztérium bejelentette, hogy a Németországban halálra késelt két férfi az ukrán hadsereg tagjai voltak, akik egészségügyi rehabilitáción vettek részt, és egy orosz állampolgárt gyanúsítanak a gyilkosság elkövetésével - írja az Ukránijszka Pravdára hivatkozva az Index.

Az ukrán külügyminisztérium bejelentette, hogy a Németországban szombaton halálosan megkéselt két férfi az ukrán hadsereg tagjai voltak. A tragikus esemény kapcsán egy orosz állampolgárt vettek őrizetbe, mint a gyilkosság gyanúsítottját.

Az Ukránijszka Pravda által idézett közlemény szerint az áldozatok egészségügyi rehabilitáción vettek részt Németországban. Az ukrán konzulátus munkatársai jelenleg is igyekeznek pontosítani az információkat azon katonai egységekkel kapcsolatban, ahol a megölt férfiak szolgáltak, és felvették a kapcsolatot a hozzátartozóikkal.

A minisztérium sajtószolgálata megerősítette, hogy az őrizetbe vett személy orosz állampolgár. Dmitro Kuleba külügyminiszter utasította a tárca munkatársait, hogy folyamatosan kövessék nyomon az ügy fejleményeit és tartsák fenn a kapcsolatot a Német Szövetségi Köztársaság bűnüldöző hatóságaival. Céljuk, hogy biztosítsák a gyanúsított felelősségre vonását a jogszabályok teljes szigorával összhangban. A miniszter kiemelte háláját a német hatóságoknak azért, hogy gyorsan sikerült elfogniuk a gyanúsítottat.

Címlapkép forrása: Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Vadonatúj autóvásárlási támogatás jöhet Magyarországon
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
GettyImages-2150796476