Ingatlan

Outlet pláza nyílik Budapest közepén

Portfolio
A jelenlegi tervek szerint 2012 első felében egy új kiskereskedelmi formátum, egy többszintes outlet pláza nyitja meg kapuit Budapest belvárosában. A 10.000 nm-es bevásárlóközpont szakít az outlet bevásárlóközpontok eddig megszokott elhelyezkedési politikájával, és nem a város peremén, hanem a belvárosban a Róbert Károly körút, Váci út és Lehel út közti szakaszán nyit, a korábban lakberendezési áruházként működő Material Center helyén.
2011. szeptember 15-én kerül megrendezésre a Portfolio.hu Retail 2011 elnevezésű rendezvénye Budapesten, a Hotel InterContinentalban. Vegyen részt Ön is.


A Grand Fashion Outletben a vásárlók, a fejlesztő állítása szerint, világmárkák termékeit vásárolhatják meg 30-70%-os kedvezménnyel. A koncepció szerint minden korosztály megtalálja majd a számára legvonzóbb márkákat, termékeket. Az Outlet Centerben helyet kapnak női, férfi és gyermek divatmárkák, farmereket, alsóneműket, sport felszereléseket, cipőket, táskákat, és kiegészítőket árusító üzletek egyaránt. A látogatóknak további szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt az épületben jelenleg is üzemelő G1 Gokart pálya, a 2000 nm-es Fitness Factory és a szintén 2000 nm-en üzemelő Mec Event Konferencia Center.

"A ház körülbelül 50 üzlettel nyit újra, melyek állapota lehetővé teszik, hogy a bérlők viszonylag alacsony beruházás mellett alakíthatják ki üzleteiket" - mondta Csörgő Anita, a bérbeadással és a ház újrapozícionálásával kizárólagosan megbízott Colliers International Hungary kiskereskedelmi üzletágának igazgatója.

A Portfolio.hu kérdésére, hogy várhatóan milyen márkák, brandek jelennek meg az új kiskereskedelmi egységben, titoktartásra hivatkozva jelenleg nem kaptunk választ a kizárólagos megbízottól. Vélhetően, ahogy sikerül bérleti szerződést kötni egyes cégekkel, egyre több részlet derülhet majd ki az új outletről, melynek a nyitása az eredetileg meghirdetett 2011 őszétől máris fél évet tolódott.
RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
panellakás budapest