Prémium

A jövő befektetése (x)

Portfolio
A gazdagsághoz még álmodban is pénzt kell keresni. - David Bailey
Az olyan hagyományos befektetési lehetőségek, mint az ingatlanpiac és a banki tevékenységek a mai modern technológia korában már sokak szemében meglehetősen elavultnak tűnhetnek.Épp ezért láthataja sok befektető úgy, hogy Magyarország nem tartozik a legvonzóbb opciók közé.

Az viszont kétségtelen, hogy ma már mindent az interneten keresztül intézünk, ezért talán a klasszikus értelemben vett befektetési tanácsadásra sincs szükségünk ebben a lehetőségekben és új pénzügyi eszközökben gazdag világban. Az persze más kérdés, hogy valóban csak annyi volna a dolgunk, hogy változtassunk az eddigi hozzáállásunkon és kiválasszuk azt az utat, ami minket sikerre vezet?

Az Apple a tőzsdei befektetők egyik kedvenc példája. A világcég minden évben új innovációkkal áll elő, az iPhone-hoz hasonló termékeket a fogyasztók igényei alapján fejlesztik ki. Az is biztora vehető, hogy a - hamarosan piacra kerülő - iPhone 8 ismét fel fogja rázni az ipar vizét.

De hogy tudunk mi is változtatni és együtt haladni a korral?

A bináris tranzakciók során először azt kell meghatároznunk hogy milyen eszközzel és pontosan mennyi pénzzel szeretnénk kereskedni, majd meg kell adnunk az opció lejárati idejét és ki kell választanunk az eszköz árának várt elmozdulási irányát.

Opciókként akár 90%-os profitot termelhetünk, ehhez nincs más dolgunk, mint pontos előrejelzést tenni, azaz meghatározni, hogy a korábban megadott időszak alatt mi fog történni a kiválasztott eszközünk árával. Persze azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a profit nagysága az eszköztől és a befektetett összegtől is függ, sőt, még az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem jutunk pénzhez. Nem véletlen, hogy a tapasztaltabb kereskedők olyan stabil eszközökkel kereskednek, mint az Apple vagy a Google részvények.

És az is fontos, hogy válasszunk megfelelő brókert magunknak. A Binatex egy modern, bárki számára könnyen használható kereskedési felületet biztosít. Ez a megbízható, világszinten elismert brókercég 6 nemzetközi díjjal, és több, mint 200 000 kereskedővel rendelkezik, 74 különböző országban. A legkisebb befizethető tőke körülbelül 3000 forint míg kereskedni már 300 forinttal is elkezdhetünk. A kereskedési felület már Magyarországon is elérhető, a vállalat ügyfélszolgálataa hét minden napján, 24 órában rendelkezésre áll.


A jövő befektetése
Ha profi szinten, megfelelő körülmények között akarunk kereskedni, ne féljünk megtenni az első lépést. A világ teli van nagyszerű lehetőségekkel, amelyeket kár volna elszalasztani. A bináris opciós kereskedés rendkívüli sikereket rejt, rejlenek, ezért ez mindenképp megér egy próbát.

(x)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
lidl áruház