Prémium

Francis Y3 illy kapszulás kávégép promóció + fotópályázat (x)

Portfolio
Az illy új kapszulás kávégépe karcsú - mindössze 10 cm! széles -, kényelmes, sokszínű és most akciós! A letisztult, minimál design géppel a klasszikus illy blend mellett az illy MonoArabica kávékat is élvezheti. A CostaRica, Colombia, India, Guatemala, Etiópia, Brazil single origin kávék a keverék egyes alkotóelemei szóló formában.
Rendelje meg most 44 900 helyett 35 900 Ft-ért! Ha egy jó, saját készítésű, kávézós témájú fotót küld pályázatunkra, akár meg is nyerheti! Részletek Facebook oldalunkon.

Francis Y3 illy kapszulás kávégép promóció + fotópályázat
A Francis Y3 kávégép letisztult, minimál formatervezésével és helytakarékosságával tűnik ki. Ultrakarcsú modell, mindössze 10 cm széles. A klasszikus feketén és fehéren kívül vidám narancs és pisztáciazöld színekben is rendelhető. Az illy IperEspresso kapszulákkal otthon is kávéházi minőségű eszpresszót készíthet, mely hibátlan, telt, intenzív, de mégis rendkívül lágy ízű, bársonyos cremával érkezik. Tökéletes eszpresszó gombnyomásra.

A magyar Illy Ferenc által 1933-ban alapított illy 9 nemes Arabicából állítja össze világszerte elismert keverékét. Más pörkölőkkel ellentétben alacsonyabb minőségű Robusta kávét sok évtizede egyáltalán nem használ. IperEspresso kapszulás formában a klasszikus keverék normál és sötét pörkölésű változata mellett már Single Origin-ként is megkóstolhatja a blendet alkotó kiváló Arabica kávékat: a MonoArabicákkal az egyes termőterületek (Brazília, Costa Rica, Colombia, Etiópia, India, Guatemala) ízeit szólóban is élvezheti.



Miért válassza még az illy kávéját?

  • Mert egy illy IperEspresso kapszulában 6,7 gramm kávé van, míg a legelterjedtebb gyártók kapszuláiban csupán 5-6 gramm. Az illy kapszulái 30%kal több minőségi kávét tartalmaznak.
  • Az illy kávéja egyszerűen finomabb. Kóstolja meg! Az illynek nincs keserű utóíze, a 100% Arabica kellemes, hosszantartó, édeskés ízt ad a kávénak. Nem kell bele tej és cukor! Akkor fogja érezni az illy és más kapszulás kávék közti különbséget ha mindegyiket cukor és tej nélkül kóstolja meg és hasonlítja össze! Az illy IperEspresso kapszulás kávét az új MonoArabica kapszulákkal megkóstolhatja Budapesten a WestEnd Perk Caféban, az óbudai EuroCenter Om Caféjában, és Kecskeméten a Malom Center illy kávézójában.
  • Ha illy kávét vásárol azzal egy világhírű, magyar ember által alapított, a minőségi kávé etalonjának számító kisebb céget választ, és nem a világ legnagyobb élelmiszer multijait támogatja.
  • Az iper kapszulának köszönhetően a kávéfőzés során a kávé nem érintkezik a gép egyetlen alkatrészével sem, ezzel minimalizálja a fáradtságos géptisztítás 
szükségességét. Ez kizárólag az illy IperEspresso kapszulával lehetséges!
  • Az Arabica kávénak 30-40%kal kisebb a természetes koffeintartalma, ezért az illy egészségesebb, több fogyasztható belőle mint a robusztás kávékból.
  • Az illy kapszulákhoz webshopunkon kívül számos viszonteladónknál is hozzá lehet jutni.
  • Hogy egy cégnek tucatnyi kávéja van, az első blikkre jól hangzik. A legtöbben azonban ugyanazt az 1-2félét isszák. A rengeteg különböző - különösen az ízesített, aromásított - kávéval könnyű eltüntetni a minőségbeli ingadozásokat. Az illy tehetsége abban rejlik, hogy arra az egyetlen, 9 Arabicából álló keverékre összpontosít, ami a signature blendje, vagyis az alap kávékeveréke. Ami nem tartalmaz mást, csak finom Arabica kávét. A művészet ugyanazt a keveréket folyamatosan ugyanabban a minőségben, naponta összerakni, előállítani, hiszen a kávé termés ugyanúgy változik mint pl a szőlő. A termés mindig más, de az illy mindig ugyanazt a jellegzetes ízt rakja össze. Az illy különleges ízlelő tehetséggel bíró “kávé sommelier-i" 8 éven át tanulnak mire beleszólhatnak a keverékbe.

Nézzen körül nálunk: http://www.espressoshop.hu

Francis Y3 illy kapszulás kávégép promóció + fotópályázat
(x)
KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
lidl áruház