Prémium

Ingatlan-üzemeltetés: ábránd vagy realitás a kötségcsökkentés? (x)

Portfolio
Valós esély a költségcsökkentés az ingatlanüzemeltetésben? Mihez kezdenek ingatlanjaikkal a nagyvállalatok? Üzleti esély vagy feneketlen kút az állami ingatlanok üzemeltetése? Találkozzon május 24-én a hazai FM és PM-piac vezető szereplőivel egy helyen!


A Portfolio.hu által május 24-én immár harmadik alkalommal megrendezendő FM 2012 Konferencián előadóként részt vesz többek között a B&V Group, a BNP Paribas Real Estate, a CA Immo, a Colliers, a Cushman & Wakefield, a Property Partners, a TriGranit Management, a Strabag Pfs vezető szakértője.

Az idei konferencián a legnagyobb FM, ill. PM cégek vezetői mellett szóhoz jutnak az ingatlanok használói, a vállalatok, állami szervezetek is. Többek között a Fővárosi Vagyonkezelő, a Generali, a Graphisoft Park, a Magyar Nemzeti Bank, a MÁV Vagyonkezelő, a Metro Asset Management vezető szakértői beszélgetnek majd hatékony üzemeltetésről, ingatlanstratégiáról.

Ingatlan-üzemeltetés: ábránd vagy realitás a kötségcsökkentés?
Az esemény legfontosabb témái:

- Milyen kihívások állnak az üzemeltető és ingatlankezelő cégek előtt? A növekvő piaci verseny és az ebből fakadó költségcsökkentési nyomás milyen következményekkel jár az üzemeltetők, ingatlankezelők számára? Merre tart az üzemeltetői, ingatlankezelési piac?

- Problémás bérlők kezelése. Banki szempontból problémás ingatlanok üzemeltetése, kezelése: mit csinálnak a bankok a hozzájuk visszaszállt, visszavett ingatlanokkal?

- Hol szorít a bő cipő? - A vállalati ingatlangazdálkodás problémái. Az örök vállalati dilemma: saját magunk kezeljük az ingatlanokat vagy bízzunk meg külsős FM-céget?

- Zöld kérdések, energiahatékonyság az üzemeltetésben: ábránd vagy szigorú realitás ez a kérdés Magyarországon. Mit jelent az energiahatékony üzemeltetés?

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Bármikor beleroppanhat Oroszország a háborúba, ha a Nyugat enged a riválisának

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
cimlapi