Ingatlan-üzemeltetés: ábránd vagy realitás a kötségcsökkentés? (x)

2012. május 17. 05:28    
nyomtatás
 
Valós esély a költségcsökkentés az ingatlanüzemeltetésben? Mihez kezdenek ingatlanjaikkal a nagyvállalatok? Üzleti esély vagy feneketlen kút az állami ingatlanok üzemeltetése? Találkozzon május 24-én a hazai FM és PM-piac vezető szereplőivel egy helyen!
Kezdőlap  •  Előadók  •  Részletes program  •  Árak  •  JelentkezésA Portfolio.hu által május 24-én immár harmadik alkalommal megrendezendő FM 2012 Konferencián előadóként részt vesz többek között a B&V Group, a BNP Paribas Real Estate, a CA Immo, a Colliers, a Cushman & Wakefield, a Property Partners, a TriGranit Management, a Strabag Pfs vezető szakértője.

Az idei konferencián a legnagyobb FM, ill. PM cégek vezetői mellett szóhoz jutnak az ingatlanok használói, a vállalatok, állami szervezetek is. Többek között a Fővárosi Vagyonkezelő, a Generali, a Graphisoft Park, a Magyar Nemzeti Bank, a MÁV Vagyonkezelő, a Metro Asset Management vezető szakértői beszélgetnek majd hatékony üzemeltetésről, ingatlanstratégiáról.

Ingatlan-üzemeltetés: ábránd vagy realitás a kötségcsökkentés?


Az esemény legfontosabb témái:

- Milyen kihívások állnak az üzemeltető és ingatlankezelő cégek előtt? A növekvő piaci verseny és az ebből fakadó költségcsökkentési nyomás milyen következményekkel jár az üzemeltetők, ingatlankezelők számára? Merre tart az üzemeltetői, ingatlankezelési piac?

- Problémás bérlők kezelése. Banki szempontból problémás ingatlanok üzemeltetése, kezelése: mit csinálnak a bankok a hozzájuk visszaszállt, visszavett ingatlanokkal?

- Hol szorít a bő cipő? - A vállalati ingatlangazdálkodás problémái. Az örök vállalati dilemma: saját magunk kezeljük az ingatlanokat vagy bízzunk meg külsős FM-céget?

- Zöld kérdések, energiahatékonyság az üzemeltetésben: ábránd vagy szigorú realitás ez a kérdés Magyarországon. Mit jelent az energiahatékony üzemeltetés?

Kezdőlap  •  Előadók  •  Részletes program  •  Árak  •  Jelentkezés

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Tematikus cikk

Villámgyorsan megszárad a kéz: felejtsd el a sort a mosdóban (x)

Több mint 1000 vendég törölheti szárazra kezeit pillanatok alatt. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium