Előfizetői tartalom

Mi következik egy akvizíció után?

Az MHC Mobility Zrt.-t három éve vásárolta fel az új tulajdonos Mitsubishi HC Capital. Az új country managert Lauscher Andrást belülről nevezték ki, akinek vezetésével a flottakezelő vállalat sikeresen vette az akvizíció utáni "kötelező" lépéseket, mint márkaváltás, új ERP bevezetése és a menedzsment-erősítés. A Portfolio Business podcastjában többek között arról kérdeztük a cégvezetőt, hogy milyen kihívások érték őt és csapatát az átváltozás során.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on és az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET A podcast az MHC Mobility Zrt. támogatásával jelenik meg. Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés