Prémium

Újjászületett irodák: sikeres a CityZen és a Kálvin Square (x)

Portfolio
80 és 100%-os kihasználtsággal az utóbbi idők legsikeresebb budapesti irodaházai között van a ConvergenCE által üzemeltetett CityZen és Kálvin Square. 2015-től kezdődően a CityZen teljes külső-belső felújítás, a Kálvin Square pedig kisebb, de hatékony átalakítások eredményeképpen született újjá és került vissza a fővárosi irodapiac élvonalába 2016-ban.
Mindkét irodaház előnye a kiváló lokáció. A CityZen 12.600 m2-en kínál "A" kategóriás irodákat a Dózsa György úti metróállomásnál, a rendkívül népszerű Váci úti irodafolyosó belső harmadában; a 9.500 m2-es Kálvin Square pedig két metróvonal találkozásánál található, ami a valóban "A" kategóriás irodaházak fővárosi piacán is kiemelt helyzetet biztosít a közel teltházzal üzemelő épületnek.

Újjászületett irodák: sikeres a CityZen és a Kálvin Square
Az elhelyezkedés csak egy az irodaházak számos előnye közül. A CityZen és a Kálvin Square egyaránt magas szintű technikai felszereltséget, stílusos belsőépítészeti megoldásokat és számos kiegészítő szolgáltatást kínál a bérlőknek. Mindkettőben működik kávézó, a dolgozók kényelmét pedig rugalmasan alakítható irodaterek, nyitható ablakok, modern légtechnikai rendszer, tágas mélygarázs és a biciklitárolók mellett zuhanyzós öltözők biztosítják.

Újjászületett irodák: sikeres a CityZen és a Kálvin Square
A ConvergenCE 2004-es alapítása óta nemzetközi ingatlanbefektetőkkel együttműködésben összesen 7 irodaépületet kezel Magyarországon: a CityZen, a Kálvin Square és az Eiffel Tér Irodaház mellett portfóliójukba tartozik még a Baross utcai B52 Irodaház, valamint a Margit Palace, illetve a Terrapark Next A és B épületei. A cég azonban az irodaházak bérbeadása és üzemeltetése mellett fejlesztéssel is foglalkozik. Legnagyobb sikerei közé tartozik Budapesten a válság utáni években, 2010-ben átadott, prémium minőségű, A+ kategóriás Eiffel Tér Irodaház; továbbá Pozsonyban a Park One irodaház, amely a PwC, a Zurich Insurance és a CBRE irodáinak ad helyet. Megépítésük óta mindkét épület eladásra került. Érdekesség, hogy az Eiffel Tér Irodaház új, német tulajdonosa továbbra is a ConvergenCE-et bízza meg az épület ingatlan- és vagyonkezelésével.

Újjászületett irodák: sikeres a CityZen és a Kálvin Square
A ConvergenCE valamennyi ingatlan esetében nagy gondot fordít az ügyfélközpontú üzemeltetésre. "Alapelvünk, hogy nálunk csak a bérlő számít, éppen ezért a szerződéskötés után is szoros kapcsolatot ápolunk a bérlőinkkel, odafigyelünk az igényeikre és foglalkozunk velük. Meggyőződésem, hogy a CityZen és a Kálvin Square sikerének, illetve az Eiffel Téri Irodaház új tulajdonosaitól kapott vagyonkezelési és üzemeltetési megbízásnak is ez a napi szintű figyelem és kiváló együttműködés a kulcsa" - mondja Zeley Csaba ügyvezető igazgató.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Elszálltak a bérek, elfogyott a munkaerő, egyetlen út előtt áll Magyarország

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Hitelezés 2024
2024. május 14.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Hillside Bankers