Bank

Már 7 perc alatt is felvehetsz személyi kölcsönt egy magyar bank mobilappjával

Portfolio
A CIB mobilalkalmazásán keresztül a bank ügyfelei bankfiókba látogatás nélkül tudnak személyi kölcsönt igényelni akár 7 perc alatt, és a napi kis összegek megtakarítását lehetővé tevő szolgáltatás is elérhetővé vált az appban. A bank hamarosan megújítja internetbanki felületét is, amelynek felépítése hasonló lesz az applikációéhoz - olvasható a CIB közleményében.
A CIB tavaly tavasszal vezette be mobilalkalmazását, melyet jelenleg már több mint százezer ügyfél használ. A bank az applikációban most lehetővé tette ügyfelei számára a személyi kölcsön online igénylését: az ügyfelek személyre szóló ajánlatot kapnak az applikációban, és ha érdekli őket a lehetőség, néhány lépésben igényelhetnek személyi kölcsönt az ajánlatban szereplő összeg erejéig. A folyamaton végighaladva akár kevesebb, mint 7 perc alatt megtörténik az automatikus bírálat és az igényelt hitelösszeg folyósítása az ügyfél számlájára.

Az alkalmazás másik új eleme a Dayposit megtakarítási számla, amely egy virtuális persely segítségével ösztönöz kisebb összegek rendszeres megtakarítására: a funkció révén száz és ötezer forint közötti címleteket tud átvezetni saját számláiról az ügyfél, akár napi rendszerességgel is.

A bank hamarosan elindítja új internetbankját, a CIB Online-t is, amely az apphoz hasonló felépítést és funkciókat követi majd. Az átállás fokozatos lesz, hiszen az új online felület párhuzamosan fut majd a már megszokott CIB Internet Bankkal: amíg annak összes funkciója nem válik elérhetővé az új internetbankban, addig azt is használhatják az ügyfelek.

Számodra nem a gyorsaság a legfontosabb, hanem a kedvezőbb költségek? Szánj időt az összehasonlításra és használd a Személyi Kölcsön Kalkulátort.

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
deutsche bank frankfurt getty stock