Üzlet

Szakított Norbi és Agassi

Portfolio
André Agassi menedzsmentje is megerősítette, hogy véget ért az együttműködés Schóbert Norbert cége, a Norbi Update Lowcarb és a híres teniszező között.
  • A Velvet megkeresésére André Agassi menedzsmentje megerősítette, hogy André Agassi és a Norbi Update Lowcarb közötti együttműködés véget ért.
  • Erről a BÉT-en a Norbi Update Lowcarb közleményt tett közzé még november 25-én, igaz abban Agassi neve nem merült fel, abban csak az áll, hogy a társaság és az AKA Licenses LLC között szűnt meg az együttműködés, az AKA azonban az a cég, amelyik André Agassi nevében megkötötte a szerződést Schóbert Norbert cégével 2014 szeptemberben.
  • André Agassival még tavaly szeptemberben kötött 3 éves szerződést a Norbi Update, becslések szerint 1,5-2 millió dollárt fizettek volna a világsztárnak.
  • Agassi, mint az Update reklámarca fontos része volt a nemzetközi terjeszkedésnek, sőt, korábban arról is szó volt, hogy a híres teniszező részesedést is szerezne Schóbert vállalatában.
  • A nagyívű nemzetközi terjeszkedés azonban eddig elmaradt, a részvényárfolyam a kibocsátáskori 990 forintról mostanra 370 forintig esett.


Szakított Norbi és Agassi
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
környezettudatos, fenntartható csomagolás, doboz