Prémium

Jelentős lakossági hitelkamat-csökkentés az Inter-Európa Bankban (x)

Portfolio
Az Inter-Európa Bank 2004. június 1-től jelentősen csökkenti lakáshitel-termékeinek kamatait is. Ezzel párhuzamosan ismét országos reklámkampány keretében népszerűsíti a tavaly év végén nagy sikerrel bevezetett euró-alapú hiteltermékeit.

EURÓ LAKÁSHITEL
A Bank országos reklámkampány keretében folytatja euró-alapú hiteltermékeinek népszerűsítését. Ennek aktualitását az adja, hogy a Bank - az elmúlt hónapok alatt egyik legnépszerűbb termékévé vált - Euró Lakáshitelét 2004. június 1-től 4,99%-os kamaton kínálja az eddigi 5,5% helyett. A rendkívül alacsony törlesztőrészletekre példaként szerepelhet, hogy az 1 millió forint összegű, 20 éves futamidejű Euró Lakáshitel induló havi törlesztőrészlete - 256 forint/euró árfolyamon számítva - mindössze 8.700 forint*. Az Euró Lakáshitel ingatlanfedezet mellett vehető igénybe, a hitelösszeg 4.000-60.000 euró között mozoghat, a választható kamatperiódus pedig 3 vagy 6 hónap lehet.

LAKÁSHITEL MAX

A Lakáshitel MAX állami támogatású, változó kamatozású hiteltermék, amit 18. életévüket betöltött házas vagy gyermeket nevelő ügyfeleink új lakás vásárlására vagy építésére vehetnek fel. A Lakáshitel MAX kamata 2004. június 1-től 7,61%-ról 5,92%-ra csökken. Példaként szerepeljen itt is 1 millió forint összegű kölcsön induló havi törlesztőrészlete, ami 20 éves futamidő mellett mindössze 8.000 forint. A meghirdetett kamat naptári hónaponként változhat, a kölcsönszerződések az aláírás napján érvényes Tájékoztató szerinti kamatokkal kerülnek megkötésre.

LAKÁSHITEL PLUSZ

A Lakáshitel PLUSZ egy olyan államilag támogatott, változó kamatozású hiteltermék, amit - családi állapottól függetlenül - 18. életévüket betöltött ügyfelek használt vagy új lakás vásárlására, lakásbővítésre, lakáskorszerűsítésre vagy építésre használhatnak fel.

- Új lakás vásárlási vagy építési hitelcél esetében, 1 éves kamatperiódusnál 7,66%-ról 6,86%-ra, 5 éves kamatperiódusnál 7,25%-ról 6,45%-ra csökken az éves kamat.

- Használt lakásvásárlási, bővítési vagy korszerűsítési hitelcél esetében 1 éves kamatperiódusnál 9,72%-ról 8,92%-ra, 5 éves kamatperiódus esetén 9,15%-ról 8,35%-ra mérséklődik az éves kamat.

A meghirdetett kamat naptári hónaponként változhat, a kölcsönszerződések az aláírás napján érvényes Tájékoztató szerinti kamatokkal kerülnek megkötésre.

"SZOC-POL" MEGELŐLEGEZŐ KÖLCSÖN

A "szoc-pol" megelőlegező kölcsön lakásépítési (lakásvásárlási) kedvezmény megelőlegezésre folyósítható hiteltermék gyermeket vállaló fiatal házaspárok részére. Amennyiben az ügyfélnek a kölcsönt vissza kell fizetnie, a törlesztés időtartama alatt az általa fizetendő kamat 9,82%, a korábbi 10,01 % helyett. A kölcsönt új lakás építéséhez, illetve értékesítés céljára épült új lakás megvásárlásához lehet felhasználni. A kölcsön segítségével a még gyermektelen házaspárok egy gyermek vállalása esetén 800.000, két gyermek vállalása esetén pedig 2 millió forinthoz juthatnak. Egy meglévő gyermek mellett további egy gyermek vállalása esetén a kölcsön összege 1,2 millió forint. A gyermekvállalás teljesülése esetén a kölcsönt nem kell visszatéríteni.

----------------------------

- *THM, 8,90%-tól.
- A THM-re és a törlesztőrészletekre vonatkozóan megadott értékek tájékoztató jellegűek, a konkrét értéket a kölcsönszerződés tartalmazza.


(X)
Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kezdő befektető kalauz - grafikonok, megbízások

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019