Portfolio signature

Valóban egyre több a mérgező munkahely?

Elcsépelt kifejezés lett a "toxikus munkahely", és a jelentése annyira kiszélesedett, hogy a jelentése egyre homályosabbá vált. Szakértők szerint ezt a jelzős szerkezetet csak a legkirívóbb viselkedésformákra kellene fenntartani. Azokra, amelyek valóban és egyértelműen elfogadhatatlanok a munkahelyeken belül és kívül is.

Szinte minden vállalatnál akad olyan alkalmazott, aki szerint a munkahelye toxikus.

Ez a kifejezés mára gyűjtőfogalommá vált a munkahelyi problémák szinte minden fajtájának leírására az etikátlan, bántalmazó, diszkriminatív vagy akár törvénytelen viselkedésre, de olyan mindennapi problémákra is, mint a rendszeres túlóráztatás, a rossz munkakörülmények, az alacsony fizetések, a zaklató főnökök vagy a kiégéshez vezető vállalati kultúra.

Az elmúlt években olyan ikonikus cégekkel és vezetőikkel szemben merült fel a vád, hogy toxikus környezetet teremtettek, mint

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés