Új szereplők érkeztek a hazai ingatlanpiacra

2018. január 8. 08:00    
nyomtatás
 
Két személyi változás is történt a hazai ingatlanpiacon az elmúlt hónapban. A tavalyi év decemberétől Tomasz Lapinski lett a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia Zrt. pénzügyi vezetője, a CTP-nél pedig új Country Manager-ként Nemes Rudolf csatlakozott a csoporthoz.


Új szereplők érkeztek a hazai ingatlanpiacraA Cordia számos projekttel van jelen Lengyelországban is, így nem véletlen, hogy a pozícióra lengyel szakembert igazolt. Tomas Lapinski a magyarországi mellett a vállalat külföldi tevékenységében is közreműködik majd. A cég 2015-ben kezdte meg lengyelországi működését, jelenleg két, folyamatban lévő projekttel rendelkezik Krakkóban, eggyel pedig Varsóban, de a román piacon is érdekelt, ott Bukarestben az idén vásárolt meg egy 13 telekből álló területet, ahol 400 lakást épít.

Új szereplők érkeztek a hazai ingatlanpiacraTovább erősítette magyarországi csapatát a CTP. Január 8-i kezdéssel csatlakozott a céghez Country Manager pozícióba Nemes Rudolf, valamint a cég üzletfejlesztési vezetői posztjára Pozderka István. A CTP-ről több logisztikaiingatlan-tranzakció kapcsán lehetett már hallani, legutóbb tavaly októberben, amikor megvásárolta a Nokia korábbi épületét Komáromban. Az új csapat feladata az üzleti növekedés felgyorsítása és a cég megerősítése lesz a fenntartható jövőbeli bővítés alapjainak megteremtése érdekében.

2017.10.12 10:59 Új tulajdonoshoz került a Nokia komáromi épülete

Portfolio Ingatlanmagazin - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar ingatlanpiacon


Új szereplők érkeztek a hazai ingatlanpiacraAz ingatlanpiac szárnyalása 2017-ben is folytatódott, de a gyors felívelés újfajta kockázatokat is hozott. Az építőipari kapacitással és a munkabérekkel kapcsolatos problémák miatt a projektek folyamatosan drágulnak, ami gyakran a fejlesztőket is újratervezésre kényszeríti. Ez azonban nem szab gátat a beruházásoknak, a következő években több tízezer új építésű lakás, félmillió négyzetméternél is több modern irodaterület, ezret meghaladó 4 és 5 csillagos szállodai szoba, logisztikai csarnokok és hatalmas új székházak - Telekom, MOL, OTP - készülhetnek el. Az 50 legbefolyásosabb ingatlanpiaci szereplő között most is jelen vannak a legnagyobb cégek képviselői, az ismert nevek mellé azonban egyre több új versenytárs zárkózik fel.

A legfrissebb számot keresd a Portfolio Könyvesboltban vagy a nagyobb újságárusoknál!

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium