Prémium

Effie 2021 – Kríziskezelés, Influencer marketing, Adatvezérelt marketing (x)

PR cikk
Új kategóriákkal, gyors regisztrációért járó kedvezménnyel, a nevezőknek szóló webináriumokkal hirdették meg a hazai Effie szervezői az idei versenyt. A hatékony marketingkommunikációt díjazó megmérettetésre az elmúlt egy és negyedév sikeres aktivitásaival június 25-ig lehet nevezni

A teljesítmény globális szimbólumaként számon tartott Effie a marketingkommunikáció legfőbb célját, a hatékonyságot, eredményességet díjazza. A 20. hazai Effie-re ezúttal 2020. január 1 – 2021. március 31. közötti, Magyarországon megvalósult bármilyen típusú, eredményes marketingkommunikációs aktivitásokkal lehet pályázni, az Effie globális standard alapján elkészített és beadott pályázati lapjával. Bárki pályázhat, függetlenül a büdzsé nagyságától, a vállalat (megbízó, ügynökség) nagyságától, és attól, hogy kis helyi, vagy nagy országos kampányról van szó. Az értékelési rendszerben kiemelt figyelmet és súlyozást kap a mért eredmény számokkal, adatokkal történő bizonyítása, az adat forrásának megjelölésével. A Microsoft Innovációs Különdíj idén is kiosztásra kerül.

Az Effie nevezési határideje június 25, a kedvezményes gyors regisztráció határideje április 30.

A hazai Effie szervezői - reflektálva azokra a marketing és üzleti kihívásokra, amelyekkel az iparágban dolgozó csapatoknak meg kellett küzdeniük az elmúlt nehéz időszakban -, az idei versenyen új kategóriákat indítottak: kríziskezelés, influencer marketing és adatvezérelt marketing témákban eredményes aktivitások számára.

„Bármely kategóriáról legyen szó, tavaly mindannyian rendhagyó körülményekkel találtuk szemben magunkat. Egyesek számára a hatékonyság a veszteségek megállítását és a túlélést jelentette, mások számára a hatékonyság egy minden korábbinál nagyobb profitot eredményezett, amit egy éles, de sikeres fordulattal lehetett elérni. Ha adhatunk egy tippet az idei nevezéshez: érdemes körültekintően bemutatni, hogy milyen konkrét helyzettel kellett szembesülni, hogyan reagáltak a versenytársak és az egész piaci szegmens, miért bizonyult a nevezésben bemutatott marketing tevékenység a versenytársénál eredményesebbnek. Ez nagyszerű lehetőséget ad a zsűritagok számára, hogy teljes mértékben átlássák és megértsék a nevezésben foglaltakat, és egyértelműek legyenek számukra az elvégzett munka kiemelkedő érdemei, s ezek alapján értékelhessék a pályaművet – ahogy minden évben teszi a 120 fős szakmai grémium több fordulóban” – hívták fel a figyelmet a szervezők. A díj elnyerését segítendő, idén is több alkalommal tartanak a nevezőknek webináriumot, az elsőt április 28-án.

Az Effie díj egy globális, egyedülálló, komplex rendszer, amelyből az egész marketingkommunikációs iparág profitál. Tükröt tart, értéket közvetít, fejlődésre ösztönöz, felhívja a figyelmet a nagyszerű ötletekre, újszerű gondolkodásmódra – inspirálva a következő évek marketing szakembereit is.

Az Effie díjat 1968-ban alapította New York-ban az American Marketing Association oktatási, szakmai fejlődést elősegítő szándékkal. 2008 óta az Effie Worldwide nonprofit szakmai szervezet a jogtulajdonos, jelenleg 50 országban rendezik meg világszerte. Magyarországon 2002-ben indította el és szervezi azóta is a Reklám Világszövetség Magyar Tagozata (IAA Hungary) és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ), a mindenkori nemzetközi standard alapján. Az Effie több mint 50 éve tartó töretlen sikere objektív, átlátható, független értékelési rendszerének is köszönhető.

Támogatók, együttműködő partnerek: MICROSOFT, MASTERCARD, ATMEDIA, RINGIER AXEL SPRINGER, PORTFOLIO.HU, ADAPTIVE MEDIA, MEDIASPACE.GLOBAL, DIGITALHUNGARY, ONBRANDS, MARKETING&MEDIA

További információ: www.effie.hu

effie_award_ok

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13