Skyline Residence - Egy valóban luxus lakópark (x)

2019. február 11. 05:30    
nyomtatás
 
Az ingatlanpiacon a luxus a lokációnál kezdődik, a Skyline Residence pedig olyat nyújt, melyet kevés budapesti luxus ingatlan képes biztosítani. A 12. kerületi Mártonhegyen, a Költő utca és a Hangya utca találkozásánál fekvő egykori Jókai-kert területére tervezett exkluzív lakópark egy szinte érintetlen zöld terület közepén helyezkedik el, mégis alig 10 perc autózással elérhetők Buda frekventált bevásárlóközpontjai, 20-25 perc alatt pedig egy belvárosi étteremben vacsorázhatnak az új tulajdonosok.

A belső privát úttal rendelkező, összesen 13 ezer négyzetméteres telken négy épületben 14 lakást alakítanak ki, déli-délnyugati fekvéssel és lélegzetelállító panorámával, rálátással a Dunára. Ekkora területen, ilyen hatalmas zöldterületi mutatókkal nemcsak Budapesten, külföldi városokban is ritkán építkeznek. Közel 900 négyzetméter zöld felület jut egy-egy ide költöző családra - az első lakók 2019 decemberében vehetik birtokba új otthonukat.

Skyline Residence - Egy valóban luxus lakópark


A luxuslakások ismérve az innovatív formavilág, a csúcsminőségű alapanyagok és a nívós kialakítás is. Az épület minőségi kialakítása, környezettudatossága, letisztult formavezetése, valamint a prémium felszereltsége éppúgy számít a vásárlóknak, mint az ingatlan intimitása, elérhető szolgáltatásai és prominens szomszédsága. A lakások maximális energiahatékonysággal működnek a 2021-es energetikai szabványoknak megfelelően.

Skyline Residence - Egy valóban luxus lakópark


A budai luxuslakópark innovatív, XXI. századi formavilága Nagy-Miticzky Szabolcs vezető tervező építésznek és irodájának köszönhető, aki óriási teraszok, különleges üveghomlokzatok, nagyméretű panoráma-tolóajtók és a fák felé kinyúló szerkezetek alkalmazásával tervezte a tájképbe illeszkedő épületeket. A belső terek kialakításánál a jó elosztású, praktikus, mégis otthonos lakások létrehozására törekedtek, és kiemelkedő szempont volt az otthonok kialakításában az intimitás megőrzése is.

A Skyline Residence részben magánúton közelíthető meg, a lakók nyugalmát sorompó és 24 órás őrszolgálat biztosítja. A lakások mind okosotthonok, vagyis a kivitelezés során az ingatlanokat úgy alakítják ki, hogy leendő tulajdonosok igényeiknek megfelelően akár távolról vezeték nélküli rendszeren, táblagéppel vagy okostelefonnal is irányíthatják, beállíthatják a fűtést illetve a hűtést, az ablakok lamelláit, a világítást vagy a biztonsági rendszereket.

Ettől valódi high-end a Skyline Residence:
  • Lokáció: a lakópark a 12. kerületi Mártonhegyen, egy erdő közepén épül, mégis alig 10 perc autóval egy frekventált budai bevásárlóközpont, és 20-25 perc a Belváros
  • Olyen hatalmas zöldterületi mutatók, amely nemcsak Budapesten, de külföldi városokban is ritka
  • Innovatív, XXI. századi formavilág, csúcsminőségű alapanyagok és nívós kialakítás
  • Óriási teraszok, különleges üveghomlokzatok, nagyméretű panoráma-tolóajtók, a tájképbe illeszkedő épületek
  • Előremutató technológiai megoldások, prémium építőanyagok, maximális energiahatékonyság
  • Exkluzív szolgáltatások: belső privát út, sorompó és 24 órás őrszolgálat, okosotthonok

Tegyen egy virtuális túrát a Skyline lakásaiban 360 fokos videónkkal!
(x)
Címkék: prémium

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium